Takimim=Fenerbahce
Aradigim mevki=DR,MR
Verebilecegim ucret=para muhim degil
Mehmet Topuzu BJK ye kaptirdim arkadaslar
acill yardim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bilal Cubukcu yu aldim MR icin iyimidir kendisi
Ugur kesinlike gelmez. Türkiyeye gelmiyor cünkü.
Gokdeniz Karadeniz i 6 milyon yada 6,5 milyon euro ya alabilirsin
Osman Leon da var Evertonda Türk vatandasligi vargetirebilirsen oda iyi
size tevfik kose ve sinan yitmezi oneririm besiktastayim ikiside forvet superler walla
sukru yildiz gs alt yapsndn cıkıo 2014te...
En iyi türk kaleci Rüstü
Sonraki Yillarda Volkan Babacan.
volkan babacan müthiş duruyor kalede...
serkan kırıntılı ve volkan babacan ama serkan çoooook iyi
volkan babacan
ben fb deyim forvet defans ve ortasaha lazim ii olmasi lazim yardim ederseniz sewinirim
arkadaşlar arsenal de almunia ve bi tane daha 34 yaşında bi veteren kaleci var.lehmann da hem yaşlı hem ben kendisini yeterli görmüyorum.liverpool un reinası gibi bir kaleci lazım bana.para problem değil.amelia ve barbosa dışındaki önerilerinizi bekliyorum.barbosa yı yedek olmasına rağmen bana kiralamıyor ilk 11 oynatmayacağım diye villareal.5mn£ veriyorum değerinden fazla ama satmıyorda.yardımlarınızı bekliyorum..!!![]()
Valla ister inan ister inanma Sinan Bolat Cech den daha ii![]()
Carlos Idriss Kameni
Ustari
Enyeama
Ochoa
bak iste bunlara![]()
Martinez Sakarya Sporda.!!![]()
Kanımca GMA![]()
ricardo (sporting) portekiz milli kaleci
abbondanzieri arjantin mili kaleci
ustari
akinfeev
enyeama
Kameni, Akinfeev, leo franco,stekelenburg(ajax),
Bana oyle bir sag kanat (ortasaha) soyleyin ki hem turk hem fiyati uygun hem yetenekli hemde genc olsunbiliyorum belki yok bole biri ama belki bilen biri vardir
Mehmet TOPUZ, Serkan BALCI
daha genc olsa daha ii olur
Nizamettin Caliskan var.
Ersel Çetinkaya - 2006-2007 de Galatasaray Alt yapisinin kaleycisi
ilerde cok buyuk isler cikariyor![]()
Sag kanat genc olarak herkesin bildigi Deniz Baykara var bi de Yasin Karaca fena degil ama sanirim bu iksini artik hepimiz uzun suredir biliyoruz. Daha genc istiyosan Bursaspor'dan Fatih Kurtulus var potansieyli baya yuksek ve oyunun basinda 16 yasinda cok ucuz hemde ama bence Mehmet Topuz cok yonlu saglam bi adam paran varsa onu al derim hem de gelecege yatirim olarak da Fatih Kurtulus u al. Nizamettin Caliskan da fena degil.
Kaleci olarak ise Sinan Bolat derim baska bisey demem oyunun basinda 17 yasinda Genk'de oynuyo simdiden Belcika U-21 takiminda as kaleci ama Belcika'dan U-18 oyuncu alinamadigi icin eylul'u beklemen lazim cunku ya 2'sinde ya da 3'unde 18 oluyo genelde fiyati cok ucuz super bir kaleci bence oyundaki en iyi turk satusunde oynayan kaleci. Ama tabi ki oyunun en iyi genc kalecisi kesinlikle Ochoa. Meksikali 21 yasinda America takiminad oynuyor cok pahali degil ve sole diyim bence Ustari gosterdigi potansiyele ulsmiyor ve Akinfeev de cok abuk sabuk goller yiyo zaman zaman Ochoa ilerde en istikrarlisi en iyisi oluyo bence.
ümit bayram arsenaldeyken almıştım frey i kesti
umit bayram benim oyunda yok galiba hangi takimda bu eleman?
Ya Sinan Bolat turk olarak bunlarin hepsinden iyi amam neden kimse bu cocugu hic yazmiyor anlamiyorum herkez takmis bi Volkan Babacan diye gidiyor. Acaba Turkiye yerine Belcika icin oynadigindan mi?