Takım: West Ham
Sakatlık, ceza durumları haricinde genelde kullandığım ilk 11 şöyle:
-------------------------------------------Robert Green--------------------------------------
----John Pantsil-----Dennis Boskailo (*)-----James Collins-----Paul Konchesky----
--Deniz Yılmaz (*)---Javier Mascherano---Renato Augusto (*)---M. Etherington--
----------------------------Carlos Tevez---------Gabriel Torje (*)--------------------------
Yedekler: Daniel Gabiddon, Kevin Larsen (*), Mark Noble, Dean Ashton, Nicolas Millan (*)
(*) Forumdaki genç yetenekler başlığında görüp aldığım oyuncular. Hepsi çok iyi ama özellikle Renato Augusto (15 m€ saymıştım) ve Nicolas Millan mükemmeller. Nicolas Millan henüz 16 yaşında olduğu için sonradan oyuna sokuyorum genelde.
Ayrıca Carlos Tevez kadar maç seçen bir oyuncu görmedim bu oyunda. Mucize bir adam ama gel gör ki sıradan lig maçlarında kayboluyor. Tek başına Uefa kupasını aldırdı bana. Önemli maçlarda inanılmaz oynuyor ama ligde vasatBu yüzden bazen Ashton'u oynatıyorum. Ashton da çalım manyağı bir adam ama son vuruşları biraz zayıf. Altyapıdan yetişen Mark Noble de ileride yıldız olacak gibi görünüyor. Başka takımla oynayanlar için öneririm
![]()

Bu yüzden bazen Ashton'u oynatıyorum. Ashton da çalım manyağı bir adam ama son vuruşları biraz zayıf. Altyapıdan yetişen Mark Noble de ileride yıldız olacak gibi görünüyor. Başka takımla oynayanlar için öneririm