bide yeni yama cikacakmi acaba
bide yeni yama cikacakmi acaba
yamayı indiriyorum daha sonra win rar dan tam çıkartırken cilt bozuk hatası veriyo
win rar sız olanı indiriyorum çalıştırıyorum bu seferde başka bir hata veriyo sebeb ne anlamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
arkadaslar uzun lafin kisasi resmi patch lerdeki bile hatalara bakinca
akla tek sey geliyor fm bu sene isteneni veremedi...
fm 2008 güzel olcak bence ama bu hataların artık telafi etmek için ellerinden geleni yaparlar(işallh)
bu patchte hava durumu ve stadyumlar nie gercege uygun yapilmamis_
peki seyırcılerın sayısı duzeltılmış mi??bana duzeltilmemiş gibi geliyo?sitenin cıkardıgını turkiye stadıum patchten cok memnundum gercege uygun olarak yapılmıstı..ama 7.02iyle beraber kullanamıyosun..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
daha fazla seyircinin gelmesi lazım ınonu stadına daha yuksek seyirci ortalamasıyla oynaması lazım ve havalar turkıyenın sartlarına gore daha duzgun ayarlanırsa gercege uygun olarak yapılmıs olur
Arkadaşlar ben bu patch ı kurdum ama sanki olmadı.
Cunku hala koşede bende 7.0 gozukuyor ve hangı yamayla oynamak istedigimi gostermiyor.
Aynı zamanda ikinci yarıda takım değiştiren futbolcular hala aynı takımlardalar.Sanki yama kurulmamış gibi. ?
dikkat etmiyolar bence
oyunu orjina mi olmasi lazim bu yamayi yukleyebilmemiz icin
YALNIZ BEN FM 7.0.2 yi yükledim bir DEĞİŞİKLİK OLMADI?? oyunda ana ekranda sağ üst köşede hala 7.0 yazıyor ve OYUNUN İÇERİĞİNDE DE BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI???
7.0.2 icin stadyum patch'ini bir kisi cikartmak isterse cikartabilir. Benim bashettigin resmi arastirmaya yansimasi.
7.0.2 yamasi icin yollanan duzletmelerin arasina ortalama seyirci sayilari girmedi cunku zaten mevcut halde mac bilet fiyatlari da abartili durumda. Seyirci sayilarinin bilet fiyatlari ile beraber duzeltilmesinin daha dogru olacagi icin ilk asamada degistirilmedi.
dostum haklısın da bu kdar para kazanamayıp da dünyaca ünlü ve daha sorunsuz aynı zmanda da kaliteli oyun üretenler ne yapsın sigames para kazanıyo madem nden adam gbi oyun sürmüyo piyasaya biz burda yama diye tırmalıyacağımıza onlar herşeyini en başından halletsin ne siz uğraşın nede biz uğraşalım dimi ama.bi oyun oynamak içn hem orjinal alıcam hemde yamalarıyla uğraşıcam bekle ki çıksın die yok öle yağma.bölüm yöneticileri istedeğini söyleyebilir ama ben 4x4lük bi oyun olmayan fm2007ye o kdar para VERMEM.en iyi menejerlik oyunu diyolar şu çektiğimiz eziyete bak!!!bi kere adamların türk futboluna saygısı yok en baştan sağma hazırlanan lig türkiye ligi
yalan mı?şimdi diyeceksiniz ki "Türkiye'de oyun rehabet görmüyo ondan böyle(orjinal manada)" adamlar ne verdi ki ne istiyor acaba??![]()
arkadaşlar bu yama için orjinal cd şartmı onu kesin bi anlamak istiorum burdan site yöneticilerimize sesleniorum bi açıklma beklioruz gerçekten fm adına yaptınız çok güzel şeyler var sayenizde oyunlarımıza yeni boyutlar kazandırıoruz şimdiden teşekkür ederim....
orijinal oyun şartyani heralde
![]()
kardeşlerim ben manager 2oo7 ustune fm2oo7v1.0 turkce yı kurduktan sonra uzerıne 7.0.2 kurdum cd ıstıyor ındırılen yerde oyununuz kopya ise çalışmaz yazıyor ne yapabılırım yardımcı olun 2025 yılındayım oyunun başından hiç kalkmıyorum o derece biri bana yardımcı olursa sevinirim..herkeze iyi oyunlar.
Onder Turaci 1 kere milli takim'a cagirildi ve bir kere oynadi. Ancak 21 yas alti seviyesinde Belcika icin oynadigi ve yas haddi dolmadan Turkiye milli takiminda oynamak istedigini belirten bir basvuru yapmadigi icin Turkiye milli takimi formasi giymesi yasak. Ayni zamanda Turkiye icin oynamak istedigi icin de Belcika milli takimi icin oynama hakki olsa da, cagirilari kabul etmiyor.
Oyunda Onder'in Turkiye milli takiminda oynama hakki olmadigi icin ilk vatandasligi Belcika yapildi. Ancak Belcika milli takiminda oynamak istemedigi icin de Belcika milli takimindan emekli oldugu belirtildi. Bu durumda Onder gercekte oldugu gibi ne Belcika ne de Turkiye milli takimi formasini giyiyor.
Daha once bu konuda cevap yazdigimi saniyordum ama yazmamisim. Deplasman golu kurali hatasi kendi icimizde tuttugumuz hatalar listesie ekli ve FM 2008 icin duzeltilmesi icin caba gosterilecek.
Bu hata Ocak ayinda SI games'e iletilen Turkiye hatalarindan bir tanesi idi ancak bu yamada SI games sadece en onemli ve test sureci kisa olan hatalarin uzerinde durdugu icin simdilik bir duzeltme yapilmadi. Bu her ne kadar basit bir hata gibi gorunse de, yapay zekanin oyun icerisinde taktik benimsemesi acisindan deplasman golu kurali ile toplam gol arasinda fark oldugu icin once duzeltilmesi, sonra da test edilmesi gereken bir hata bu.