-
trabzon sporla oynuyorum... 1. sezonumda ligi ikinci bitirdim sampiyojnlar liginde ilk elemede elendim...
2. sezonumda yine ligi ikinci bitirdim fakat sampiyonlar liginde ilk gruptan cıktıktan sonra bayern munih e elendim...
3. sezonumda sampiyon oldum... sampiyonlar ligi ilk elemede betise elendim..uefa kupasında rangers ile ceyrek final oynayacagım..
dualarınızı bekliyorum arkadaslar... Azar karadasin takımda kalmasi icin bu kupayı almam sart... 
bu arada takımda ki yabancıları sayiiim..
valeriy tarasenka(center back)
fabiano eller(center back)
ailton nascimento coreia(atacking midfielder)
mike zonneveld (full back)
lucas pezzini leiva (defensive midfielder/atacking midfielder)
tomas jun ( striker)
-
TS ile bir sezon
bende TS ile bir sezon oynadım, ama maalesef arkadas kadar basarılı olamadım.
neler yaptıgımı yazayım siz bilge arkadaslarımda nerde hata yaptıgımı soyleyin lutfen
eski versiyonlarda nice basarılara imza atmıs biri olarak, 27 milyon$ transfer bütcesiyle, baskanın ilk 9 da olmam yonundeki mailini asagılayıcı bir bakısla okuduktan sonra besmeleyi cektim.
yattarayı satıp adam gibi bir kanat alayım dedim ama kime uzandıysam baska takımlara gitti, yerliler bile (fahri tatan mesela, gıcık oldum kendisine 15bin haftalık istedi vermedim adam rizeden bursaya gitti). sonunda eski tüfeklerden mokoenayı alayım satar para kazanırım deyip aldım.adem kocak ve ibrahim egeyi sattım.oylece basladım.
cl' de önce thunu sonra manchesteri eledim, ligde yanılmıyorsam ilk altı mac sonunda bir beraberlikle liderdim.derken cl' de juventusla bir mac yaptık, 4-0 yenildim kaleci jeffersonun ayagı kırıldı(8 ay), ondan sonra(kalemizinde kovalara emanet edilmesiyle) gelen vurdu giden vurdu.ilk yarıyı lider fb nin 4 puan gerisinde 4. bitirdim.
bu arada genelde 4-1-2-2, 4-1-3-2, 4-3-1-2 taktiklerini kullanıyordum.
arada mehmet polatı almak niyetiyle lee youngı(3,5), red stardaki 2 mtlik adamı almak icinde tomas jun'u(10 milyona) sattım. mehmet icin bonservis olarak 7 milyona kadar cıktım vermediler salladım, 2 metrelik adamın takımıyla 9 milyona anlastım kendi 60 bini kabul etmeyip gelmedi. brezilyaya dadandım, oradada kimi almaya calıssam real bile pesine dustu. brezilyadan gelecegin emersonu olarak lanse edilen bir dmc aldım (vucinic di galiba adı). isvectende 20lik bir amr aldım. erman özgur icin 6 m. a kadar cıktım ama sallamadılar.fahri tatanı bursa satmadı.istanbuldan gungor ozturkü ferdi tatlıyı milyonlar onermeme ragmen alamadım.takımıyla anlasssam kendileri ucuk maaslar istiyordu. bu arada mehmet polat bosmana düstü, benim 20 bin haftalıgı kabul etmeyip denizliyle anlastı.cok sinirlenmistim, shaktardan 100 bine tolga seyhanı aldım.özgürcanı bile alamadım ya, adam 2,5 milyona denizliye gidip u18de oynadı.ha birde dönem icinde kaleci sıkıntısı cektigimden volkan babacanı 3. lig takımlarıyla kapısarak alabildim.
neyse sinirli bir vaziyette 2. yarıya basladım, kupada nedense bjk ile aynı guruptaydık,ikimizde cıkamadık.fb butun macları 3-0 kazanıyordu. ben
hasan(volkan babacan)- emrah,tolga seyhan,fabiano eller,celalettin-hüseyin-
gelecegin emersonu(!) (adam iyiydi gercekten),szymek,gökdeniz(hasan ücüncü)- fatih tekke, johansonn(m. yılmaz) 11 i ile oynamaya calısıyordum. mokoena ya sakat yada milli takımdaydı. üst üste berabere kalma rekorları kırarak zirveden iyice uzaklastım. 17 macta hic gol atamayan adamların hat-trik yaptıgı macları kaybettim.(cok koydu) bi yerden sonra gencleri oynattım. sonuc olarak kasamdaki 35 milyonla, antreman sahamı iyilestirerek, ligi 7 . bitirebildim.
özllikle transfer yapamamak beni cok kızdırdı. ikinci ligdeki oyuncu bile en az 15 bin dolar haftalık istiyor bu nasıl istir ya, gokdeniz gidecem diye tutturdu resmen macları sabote etti. cok acıydı cok. zaten sonrasında oyunu sildim.kendimi 5 ocakta yapacagım geri donuse hazırlıyorum.
internetin tozunu attırıp herseyi ogrenmeliyim.gerekirse her oyuncuya bir hoca bulacagım. butun gencleri tarayacagım, ama editor hilesini kullanmak istemiyorum, hic tadı kalmıyor bence, avrupada da olmamanın rahatlıgıyla gosterecegim onlara gunlerini.
simdi arkadaslar ben nerede yanlıs yaptım? neler tavsiye edersiniz? ozellikle fiorentinayı ve ts yi uzuran arkadaslar size sesleniyorum.
taktik olayı cok karısık, sitedeki taktik bilgileride yetersiz bence, rakipler bana cok muazzam kontralar yapıyordu, bense bir tane yapamadım. kornerden koca sezonda ne gol yedim nede attım. koca sezonda szymkoviak sadece 3 frekik golu atabildi.
hazır taktikler yerine bence hangi adama, hangi komutlerı neden verdikleri gibi seyler yazsanız mesela atıyorum sag bek neler yapıyor? dmc ne yapıyor?
benim dmc 'm hic cıkmıyor, top surmuyor, full defanzif, sıkımarkajda idi ama heyhaat..
sıkı markaj neye yarar, player swap neye yarar, ofside trapın artısı eksisi, defansı geri ileri cekmek neye yarar gibi seyleri yazın kütfen
mesela benim anladıgım kadarıyla savunma yapıyorsak kesinlikle alan daraltmalıyız(sonuna kadar), eger full saldırıyorsakta en genis sekilde oynmalıyız, degilmi?
ayrıca celalettinle emrahı nasıl bilirsiniz?
lütfen bu dertli arkadasınıza biraz yardım, 5 ocakta sormam lazım onlara, neymis ts ye gelmemek...
-
2017 yılındayım romanın başında lig sampiyonlugu kovalıyorum.artık oyunda tanıdık bir oyuncu yok
-
2. Sezonun başındaki kadrom:
-
Arkadaşlar öncelikle bir fm fanatiği ve sıkı bir Valencia taraftarı olarak sizlere sesleniyorum. mesajlarınızı ve fikirlerinizi her zaman takip ediyorum ve bazı arkadaşlarımızın oyunda genelde hile yaparak oyunu berbat ettiklerini görüyorum (Hile yapanlar ancak kendinizi kandırırsınız Özellikle fenerliler anlamıyor bu işten) gelelim benim neler yaptığıma ve yapacağıma daha öncede söylediğim gibi bir Valencia taraftarı olarak her zaman Valencia ile oynadığım oyunda amacım ilk olarak Rüya Takım oluşturmak...... Rüya Takımım...
(Tabi Rüya Takım derken nerde İbrahimoviç , Adriano veya Puyol vb. diyeceksiniz ama bunları bir araya gelmesi mümkün değil Valencia'da Chelsea gelebilir tabi....)
Igor Akinfeev
A. Vanden Borre
A. Del Horno
Vincent Kompany
Raul Albiol
F. Fabregas yada (D.De Rossi)
Pablo Aimar
Juaquin yada (C.Ronaldo)
Vicente
Ronaldinho yada (Kaka)
Fernando Torres
Şu ana kadar ligde 4. sene ve kadrom.........(Devamı Gelicek)
Santiago Canizares
A. Vanden Borre
A. Del Horno
Vincent Kompany
Raul Albiol
Ruben Baraja
Juaquin
Vicente
Pablo Aimar
David Villa
Fernando Torres
Dünya futbolunda ise en büyük hayalım Fernando Torres'in Valencia'ya Trasfer olması bunu günü sabırsızlıkla bekliyorum.....
Mesaj Yetkileri