Bu ceza tahkimde kalkar diye düşünüyorum. Yok eğer kalkmaz ise çifte standart var derim. Ve eğer bu ceza kalkmazsa belki haftasonu yapılacak maç seyircisiz oynanır ama Beşiktaş yönetimi sessiz kalmaz ve diğer takımlara da ceza saçılmaya başlanır. Tıpkı ilk devre Fenerbahçeye 3 maç ceza verildikten sonra diğer takımlara da ceza vermek için aranılıp ceza verilecek bir şey bulunması gibi. Ondan sonra Beşiktaşa ve Galatasaraya da ceza verilmişti. Yani diğer klupler de zararlı çıkar..

FB-Alkmaar: Malum olaylar. En az 3 maç ceza o zaman.(Bizim stadda adam bıçaklanmasına 3 maç gelmişti) Fakat bu olay kapatıldı, tekrar gündeme gelebilir.

TS-Bjk: Küfürse küfür, meşaleyse meşale, yabancı maddeyse yabancı madde. Kesinlikle ceza verilmeli.

Gs-Ts: Sahaya atılan bıçak. Yine bizim bir maçımızda sahaya atılan davul germe şişini bıçak olarak gösterip sahamızı kapatmışlardı. Yine kapatsınlar o zaman.

Ankaragücü-Bjk: Maç öncesi, maç sırasında, devre arasında, maç sonrasında..Her daim olay ve taşkınlık. Savaş alanına döndü. Küfür de edildi ben tv başından duydum. Tribünlere taş ve benzeri yabancı maddeler atıldı. 5 maç CEZA.