1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Dev derbinin günü değişti..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Boşluktamı gidiyorlar özel maca sanki.. Hadi Gs gibi mısıra milli mac arasında gitseler ok ama adamların yarın macı var bugün suriyeye gidiyorlar. Aslında ben BJK ın yerine olsam ne yaparsan yap ben 4 nisanda macımı oynarım istersen amerikadan gel dieceksin görecekler gününü. PKK ya destek veren Suriye'yle dostluk macı yapılcaksa kalsın arkadas öyle dostluk
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post
    Boşluktamı gidiyorlar özel maca sanki.. Hadi Gs gibi mısıra milli mac arasında gitseler ok ama adamların yarın macı var bugün suriyeye gidiyorlar. Aslında ben BJK ın yerine olsam ne yaparsan yap ben 4 nisanda macımı oynarım istersen amerikadan gel dieceksin görecekler gününü. PKK ya destek veren Suriye'yle dostluk macı yapılcaksa kalsın arkadas öyle dostluk
    bu dostluk macı Başbakan R.Tayyip Erdoğan'ın isteği ile yapılıyor... Yani Fenerbahçe ile alakası yok ayrıca buna Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'de karşı çıkmadı... ama bu olayı bile PKK'ya bağlaman enteresan yani ne alakası war bu macla PKK'nın ALLAH aşkına
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Mesaj Yetkileri