1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by melik10711 View Post
    ya arkada;lar oyunu yeni yukledim nasil oynanacagini bilmiyorum allahini sewen yardim ets'n 3 4 saatt'r ugrasiyorum su oyuna bi turlu baslayamadim kayserisporu aliyorum ok ama nasil baslio oyun bastan bi anlatin hadi

Oyunu sorunsuz kurdunuz mu peki

Eğer Tam bilmiyorum diyorsanız.!!

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24781

Buradan yapabilirsiniz Eğer herşey tamam ise oyuna başlayalım.

İlk Olarak''Menejer Ekleyin '' üst tarafta Devam Et var orayı Tıklayın günleri ilerletin..

Sonraki günlerde belki takımdaki oyuncularınıza gelecek tekliflere size sunulabilr, sizde bunlara cevap verirsiniz Sol tarafta Reddet ve ya Kabul et seçenekleri olur onlarla transferleri yapabilirsiniz

Günler ilerledikçe tabi sezon başı olduğu için hazırlık maçları oynanacaktır hazırlık maçlarında ise Takımınızı Kurmadan maça çıkmanız mümkün değil

GK - Kaleci

DC - Defans

MC - Orta saha

FC- Forvet

MR - Sağ Açık DR - Sağ bek

ML - SoL acık DL - Sol bek

Bunlara göre takımınızı kurabilirsiniz tabii ki en önemlisi oyuncuları doğru yerlerde oynatmanız.

Sonra ise 1-2-3-4 diyerekten 12 'e kadar yedek seçebilirsiniz.

Kırmızı İşaretliler genelde Cezalı ve yaut Sakattır onları işretlediğinizde maça başlamanız mümkün değil

Şimdilik sanırım bu kadar yeterli olur eğer takıldığın yerler olursa bu sabit başlığa yazarsan YARDIMCI OLuRUz..

Ya arkadaşlar benim de FM2007 editör sorunum var,oyunu orjinal aldım ama oyunun kendi editöründen yaptım değişiikliklerin oyunda gözükmesini sağlayamıyorum.

Yeni oyun aç dedimizde orda versiyonlar çıkıyor.orjinal,7.1,7.2 diye ama editörde save e verdiğim isim çıkmıyor.

yardım ederseniz sevinirim,şu fenerdeki mateus deli etti beni,oyuna başlamadan onu yollicam.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by masso View Post
    Ya arkadaşlar benim de FM2007 editör sorunum var,oyunu orjinal aldım ama oyunun kendi editöründen yaptım değişiikliklerin oyunda gözükmesini sağlayamıyorum.

Yeni oyun aç dedimizde orda versiyonlar çıkıyor.orjinal,7.1,7.2 diye ama editörde save e verdiğim isim çıkmıyor.

yardım ederseniz sevinirim,şu fenerdeki mateus deli etti beni,oyuna başlamadan onu yollicam.
    Değişiklikleri yapıp kaydettiğiniz klasörün yeri Belgelerim / Sports Interactive / Football Manager 2007 / db olmalı. Onu kontrol edin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

peluk dostum çok sağol,dedin gibiymiş.program files daki fm2007 nin içine atıyomuş.şimdi belgelerime aldım oldu.
    tekrar teşekkürler

Mesaj Yetkileri