Türekcell Süper Lig'de mücadele ve heyecan devam ediyor!...

Galatasaray ve Fenerbahçe liderlik yarışını sürdürürken müthiş maçlar ortaya çıkıyor.

Evet durum böyle. Her hafta ya Fb ya daBenim takım ilk maçını oynayıp rakibin puan kaybetmesini bekliyor. Galatasaray olarak Fener'in 2 puan önünde götürüyoruz yarışı ve bu yarışta beni zorlayan, terleten maçlardan biri:

Denizlispor 1-2 Galatasaray

Habire atak yapıyordum ve erken golle öne geçtim. delgado 35 metreden harika vurdu ve dk 2 de öne geçirdi. Ama adriano'nun uzaktan vuruşu Song'a çarptı ve Mondi kontrpiye (böyle mi yazılıyor?) de kaldı.
İkinci yarıda genç Çağrı'yı çıkarıp Hakan'ı oyuna aldım. O da ikinci yarının ikinci dk sında maçın skorunu belirleyen golü soldan Arda'nın ortasından gelen meşin yuvarlağı kafayla ağlara göndererek belirledi..:

Maçın Adamı:

Panter Sülo!

Hemeen Ardından Sakarya 'ya yolculuk vardı:
Bu maçta sakatlık olmaması için çok dua ettim. Akabinde Milan Cehenneme gelecekti çünkü.. ve işte Sakarya maçı:

Maçın Adamı:

The Boss: Cesaaaaaaaaar!

İşte muhteşem maç!!!

Ali Sami Yen ' e Milan geliyordu!..

Herşeyi hazırlamış ve taktikleri de vermiştim. Onlara Çıkın ve yüreğinizle oynayın.. İtalyanların dediği gibi "Milan dikkat et cehenneme gidiyorsun" sözünü hatırlattım. Burasının neden cehennem olduğunu gösterin onlara aslanlarım!! dedim.

Mükemmel maç başladı harika oynuyorduk. ilk maçta hayallerimizi yıkan Gilardino ahımı aldığı için oynayamıyordeu desem yalan olur, sakat olduğundan oynayamıyordu.

İşte harika sonucun harika belgesi:

Maçın Adamı:

Cesar Delgado 1 Gol 2 Asist

Bu sonuç ile Galatasaray üst tuu garantilemişti. Önümüzde Anderlecht maçı var ve umutları bitmedi. Milan Porto'yu Anderlecht bizi yenerse Belöikalılar turu geçiyor. Ama ben ilk maçta da yenildiğimiz için Yakarım Anderlecht'i yakarım diyorum..
Onları Belçika'da yenip üst tura çıkamamalarını sağlayacağız..

Ligte heyecan devam ediyor sırada Ankaragücü maçı var... [Bu arada bir Bursa maçı var unuttuğum. erteleme maçı 0-0 bitti.]