1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    peki seyırcılerın sayısı duzeltılmış mi??bana duzeltilmemiş gibi geliyo?sitenin cıkardıgını turkiye stadıum patchten cok memnundum gercege uygun olarak yapılmıstı..ama 7.02iyle beraber kullanamıyosun..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

daha fazla seyircinin gelmesi lazım ınonu stadına daha yuksek seyirci ortalamasıyla oynaması lazım ve havalar turkıyenın sartlarına gore daha duzgun ayarlanırsa gercege uygun olarak yapılmıs olur
    Seyirci sayilarinda bir oynama yapilmadi.

Bunu yapilmasi gerekenler listesine eklemeyi unutmustum ama ekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Seyirci sayilarinda bir oynama yapilmadi.

Bunu yapilmasi gerekenler listesine eklemeyi unutmustum ama ekliyorum.
    yapılması gerekenler derken 7.02 icin stadyum patchimi cıkıcak?bıde ozel bı soru sorucam sız sıgagame e yollarken bunların hepsini duzeltip mi yolluyosunuz?siz yoladıgınız halde onlarmı yapmıyo? yok sa unutuldumu bole bısey bunu merak edıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yapılması gerekenler derken 7.02 icin stadyum patchimi cıkıcak?bıde ozel bı soru sorucam sız sıgagame e yollarken bunların hepsini duzeltip mi yolluyosunuz?siz yoladıgınız halde onlarmı yapmıyo? yok sa unutuldumu bole bısey bunu merak edıyorum
    Bir soru sormustum ama hala cevabini alamadim______????

Nesil
    2003

7.0.2 icin stadyum patch'ini bir kisi cikartmak isterse cikartabilir. Benim bashettigin resmi arastirmaya yansimasi.

7.0.2 yamasi icin yollanan duzletmelerin arasina ortalama seyirci sayilari girmedi cunku zaten mevcut halde mac bilet fiyatlari da abartili durumda. Seyirci sayilarinin bilet fiyatlari ile beraber duzeltilmesinin daha dogru olacagi icin ilk asamada degistirilmedi.

Mesaj Yetkileri