1 ile 30 arası toplam 204 sonuç

Konu: 25.Hafta Konyaspor-Galatasaray

Hybrid View

Default Cimbom'un 3'lüsü geri dönüyor dikkat??

Ligde en son 18. haftadaki Ankaraspor maçında ilk 11'de oynayan Hakan, Ümit ve İliç, Konya'da yine bir araya geliyor.

Galatasaray'da forvette en golcü isimler Ümit ve Hakan Şükür, Konyaspor deplasmanında sahada olacak. Ligde 12 golü bulunan Ümit ve 4 golü bulunan Hakan Şükür'ün arkasında ise 9 gollü İliç'in görev yapması bekleniyor. Böylece ligde toplam 25 gol atan üçlü Konyaspor maçında G.Saray adına gol arayacaklar. Sarı kırmızılı takımda bu sezon çift forvetle başladığı 13 lig maçında 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi ile 25 puan (Maç başına 1.9 puan) topladı. Bu maçlarda 25 gol kaydetti. Tek forvetle başladığı 11 maçta ise 4 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi ile 16 puan (Maç başına 1.45 puan) kazandı. Bu 11 maçta 17 gol kaydetti. Erik Gerets, tek forvetle çıktığı 11 maçın 8'inde maçın ilerleyen bölümünde çift forvete döndü. Gerets, şu ana kadar ligde 6 karşılaşmaya Hakan Şükür- Ümit Karan ikilisiyle başladı. G.Saray bu maçlarda toplam 9 gol kaydetti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bakalim nolcakk macta gorcez

alır ya her türlü farketmez kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

zor mac olacagini dusuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hadi bakalım gösterin kendinizi

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Hakan, Ümit ve İliç i gecde hasan kabze ümit necati olsa kork o zaman galatasaraydan allahtan onu da yapacak yürekli adam yok. Bi insan hasan kabze gibi bi altın madenini nasıl göermez şaşırmamak elde değil yaa gerets kör olmalı..
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah GS alır
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1-0 olsun bizim olsun yav ..

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Fener hezimetinin acısını cimbomdan cıkarır konya
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

sert çıkmayalım arkadaşlar herkez takımına göre yorum yapsın birbirinizi kötülemeyin ikiside türk takımı

Default Aslan soğuk virajda

Lig'de zirveyi kovalayan G.Saray, 25. haftanın açılış maçında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor.

Geçtiğimiz hafta evinde Trabzonspor'u 2-1'le geçen sarı kırmızılılar, Konyaspor'u mağlup ederek bir maçı eksik F.Bahçe ile arasındaki puan farkını 4'e indirmek istiyor. Konya Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak mücadeleyi Hakan Sivriservi yönetecek.

Konyaspor'da kart cezalısı El Saka ile sakatlığı süren Batista Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Adalesinde hafif rahatsızlığı bulunan Neca'nın durumunun ise maç günü belli olacağı öğrenildi.

Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets, Konyaspor maçı kadrosuna Hasan Şaş ve Necati'yi almayarak herkesi şaşırttı. Dün akşam saatlerinde Konya'ya varan G.Saray'da basın mensuplarının sorularına kızan Gerets, "Takımda sadece ikisi yok. Başka futbolcularım da var" şeklinde cevap verdi. Sarı kırmızılılarda Necati ve Hasan Şaş dışında sakatlıkları süren kaleci Mondragon, Orhan Ak, Aydın ve sarı kart cezalısı olan İnamato'da yer almadılar. Sakatlığı düzelen Mondragon ise riske edilmemek için maç kadrosuna alınmadı.

Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, maçın zor geçeceğini belirterek, "Haftanın açılış maçında Galatasaray'ı Konya'dan puansız göndermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Dağlı, bunu başarabilecek güçte ve kapasitede olduklarını bildirdi.

Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen Atatürk Havailamını'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, Konyaspor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini belirtti. Gökşen, "Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Konya'dan galibiyetle dönerek deplasman şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda iddiamızı sürdürmek istiyorsak mutlaka üç puanla dönmemiz gerekiyor. Bundan sonraki tüm maçları kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Muhtemel 11'ler:

Konyaspor:
    Özden
    Erkan
    Ömer
    Abdullah
    Da Silva
    E.Özgür
    E.Ergin
    Mustafa
    Sedat
    Neca
    Tayfun

Galatasaray:
    Aykut
    Sabri
    Emre
    Tomas
    Ergün
    Okan
    Ayhan
    İliç
    Arda
    Hakan
    Ümit

Stat: Konya Atatürk
    Saat: 20.00
    Yayın: Lig Tv
    Hakem: Hakan Sivriservi

Galatasaray ile Konyaspor, bugün yapılacak maçla birlikte ligde 18. randevuya çıkacak. Galatasaray, rakibiyle şimdiye dek yaptığı 17 karşılaşmada galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 2 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 34 gole karşılık filelerinde 12 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç 3-3 bitmişti.

Mesaj Yetkileri