zor mac olacagini dusuyorum
zor mac olacagini dusuyorum
hadi bakalım gösterin kendinizi
Hakan, Ümit ve İliç i gecde hasan kabze ümit necati olsa kork o zaman galatasaraydan allahtan onu da yapacak yürekli adam yok. Bi insan hasan kabze gibi bi altın madenini nasıl göermez şaşırmamak elde değil yaa gerets kör olmalı..
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
inşallah GS alır
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
1-0 olsun bizim olsun yav ..![]()
Fener hezimetinin acısını cimbomdan cıkarır konya![]()
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
sert çıkmayalım arkadaşlar herkez takımına göre yorum yapsın birbirinizi kötülemeyin ikiside türk takımı
Lig'de zirveyi kovalayan G.Saray, 25. haftanın açılış maçında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor.
Geçtiğimiz hafta evinde Trabzonspor'u 2-1'le geçen sarı kırmızılılar, Konyaspor'u mağlup ederek bir maçı eksik F.Bahçe ile arasındaki puan farkını 4'e indirmek istiyor. Konya Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak mücadeleyi Hakan Sivriservi yönetecek.
Konyaspor'da kart cezalısı El Saka ile sakatlığı süren Batista Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Adalesinde hafif rahatsızlığı bulunan Neca'nın durumunun ise maç günü belli olacağı öğrenildi.
Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets, Konyaspor maçı kadrosuna Hasan Şaş ve Necati'yi almayarak herkesi şaşırttı. Dün akşam saatlerinde Konya'ya varan G.Saray'da basın mensuplarının sorularına kızan Gerets, "Takımda sadece ikisi yok. Başka futbolcularım da var" şeklinde cevap verdi. Sarı kırmızılılarda Necati ve Hasan Şaş dışında sakatlıkları süren kaleci Mondragon, Orhan Ak, Aydın ve sarı kart cezalısı olan İnamato'da yer almadılar. Sakatlığı düzelen Mondragon ise riske edilmemek için maç kadrosuna alınmadı.
Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, maçın zor geçeceğini belirterek, "Haftanın açılış maçında Galatasaray'ı Konya'dan puansız göndermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Dağlı, bunu başarabilecek güçte ve kapasitede olduklarını bildirdi.
Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen Atatürk Havailamını'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, Konyaspor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini belirtti. Gökşen, "Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Konya'dan galibiyetle dönerek deplasman şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda iddiamızı sürdürmek istiyorsak mutlaka üç puanla dönmemiz gerekiyor. Bundan sonraki tüm maçları kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.
Muhtemel 11'ler:
Konyaspor:
Özden
Erkan
Ömer
Abdullah
Da Silva
E.Özgür
E.Ergin
Mustafa
Sedat
Neca
Tayfun
Galatasaray:
Aykut
Sabri
Emre
Tomas
Ergün
Okan
Ayhan
İliç
Arda
Hakan
Ümit
Stat: Konya Atatürk
Saat: 20.00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Hakan Sivriservi
Galatasaray ile Konyaspor, bugün yapılacak maçla birlikte ligde 18. randevuya çıkacak. Galatasaray, rakibiyle şimdiye dek yaptığı 17 karşılaşmada galibiyet sayısında 13-2 üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 2 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 34 gole karşılık filelerinde 12 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç 3-3 bitmişti.
Ne Ergün'ü yav, Ferhat varken ..
Bu gerets gecen hafta ergünün rezilligini görmemis galiba.Zaten sirf bakiyor gerets,oyuna müdahalesi yokki,olanlarda yanlis.Ferhat orada oynamasi gerekirken ergünü ilk 11e aliyor.Sonra gidecek ikinci yari sol bek degisikligi yapacak ve bosu bosuna degisiklik hakkini kullanacak.
artık ligde büyük takımların rahat kazanacağını söylemek zor puan kayıpları çok özellikle deplasmanda bence bu maçda az gol olucak belkide gol olmucak bence berabere
Maçı galatasaray Alır ama büyük bir şans olursa Konya beraberliği tutturur..![]()
GALATASARAY ım bu maçı çok rahat alacaktır hele de forvet hattına bakınca bunu büyük bir keyifle söylüyorum hele bi de carrusca oynarsa zevkinden izlenmez ama GeretS varken carrusca oynamaz
konya inişte düzelirse gsye pahalıya patlaya bilir fakat beraberlik diyorum
ergunun yerine ferhat oynamali
Ergünü artık neden oynatıyor ki Genç Yetenek Ferhat varken Bu gerets'i anlamak mümkün değil hakkatten![]()
tecrubesinden yararlanmak istiyor oyun akisina gore ferhati sokar yine
Ergün sol bek degilki!Ergün orta sahanin solunda oynayan ve orta sahada oynayabilen biri.Defansif özellikleri yok neredeyse.Bunu sol bekte oynadigi her macta gösterdi.Bosu bosuna ergün ile basliyoruz.Ikinci yari ergün cikacak ferhat girecek ne oldu bosu bosuna 1 oyuncu degisikligi hakkimiz gitti.Olmazki böyle
Konya ve Galatasarayın Muhtemel 11'leri:
Konyaspor:
Özden
Erkan
Ömer
Abdullah
Da Silva
E.Özgür
E.Ergin
Mustafa
Sedat
Neca
Tayfun
Galatasaray:
Aykut
Sabri
Emre
Tomas
Ergün
Okan
Ayhan
İliç
Arda
Hakan
Ümit
Galatasaray ile Konyaspor, bugün yapılacak maçla birlikte ligde 18. randevuya çıkacak. Galatasaray, rakibiyle şimdiye dek yaptığı 17 karşılaşmada galibiyet sayısında13-2üstünlük kurdu. İki ekip arasındaki 2 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda attığı toplam 34 gole karşılık filelerinde 12 gol gördü. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç 3-3 bitmişti.
ya ben ayhan konyaya goturulmedi biliyorum
haaa guzel ayhanin goturulmesi cok iyi oldu cunku ortasahada ayhan ve okan cok iyi anlasiyorlar ortasaha kesinlikle ayhan ve okan olmasi lazim sanirim sagda okan oynuyacak ama daha cok gobege yaridm edecek galiba
Ayrica emre asik izleyin bu aksam
Konya alir.
iki takımında ilk 11 açıklandı.
Konyaspor ilk 11
1. Özden
2. Erkan
3. Ömer
4. Tayfun
5. Da Silva
6. Erman Özgür
7. Eder
8. Mustafa
9. Sedat
10. Neca
11. Eren
Galatasaray ilk 11
1. Aykut
2. Sabri
3. Emre
4. Tomas
5. Ergün
6. Okan
7. Ayhan
8. İliç
9. Hakan
10. Arda
11. Hasan Kabze
ALLAH ALLAH Ümit karan yine yok![]()
Rahat alıcaz bence...
uff cildircam ya umit karan niye yooooooookkk ergunu oynatmis yineee
Hasan kabze oynuyor Hakan şükür Oynuyor Ergün OynuyorHakan Şükür Neyse Hasan Kabzenin Yerine Ümit Karan Ergünün Yerine Ferhatı Oynatması Lazım
GeretS sen bizi öldürcen ..
kalbim gsden yana maça yarım saat kaldı haydi gs al şu maçı