Quote Originally Posted by ToRResS View Post
Sonuçta bu bir sanal oyun

Bunu istesende istemesende gerçek hayatla bire bir yapamazlar yapmalarıda kesinlikle mümkün değil.

Aslında o küçük takımların şut oranları benimde çok canımı sıkıyor, geçen sezon 6 puan gibi iyi bir farkla Süper Ligde 1. bitirdim lig'imi ama öylesine iyi transferler yaptımki neredeyse bütçemi 50 den 15'e düşürdüm 3 adamla

Ama 2.ligden gelen Orduspor'a karşı zorla attığım son dakika gol'ü ile 1-0 galib geliyor Süper kupa maçında GS ye 5 Attıyorum ama ligde Trabzon ile 3-2 mağlub duruma düşüyorum bunlar azda olsa biraz dengelense belki bu sinir bozucu pozisyonlar çıkmaz..
Tabi ki gerçek ile sanalın bire bir aynı olması gibi bir beklenti içinde değiliz

Sizin Orduspor ile yaptığınız maçı örnek gösterdiğiniz gibi,alt liglerdeki takımlara karşı ya da ligin zayıf takımlarına karşı zorlanmamız normal bence.

Çünkü size karşı üst düzey bir motivasyon ile çıkıyorlar o maça.

Chelsea bile Fulham'a yenilmişti geçen sezon.Rekor puanla şampiyon olduğu bir sezondan bahsediyorum Ama öyle bir yenilmişti ki,Fulham taraftarlarının hepsi tırnaklarını yiyorlardı.Maç Fulham'ın ceza sahasının etrafında oynanıyordu.
Yani bu tip süpriz maçlara sözüm yok.

Ama,

üstün oynamak diye birşey vardır futbolda.Oyundan beklediğim tamamen bu.

Sevgilerimle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sevgili yönetici arkadaşlara bir sorum var.

"Önümüzdeki yıl düzeltilmesi dileğimle" isimli açtığım konunun, "takım önerisi" başlığıyla olan ilgisini açıklayabilirler mi?