1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Milli Kadro Açıklandı ...!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar'in cagirilmasi gerekiyor Ugur Borali bile Emre Asik'dan daha iyi goruyorum.Oyle degil mi?

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Serdar'in cagirilmasi gerekiyor Ugur Borali bile Emre Asik'dan daha iyi goruyorum.Oyle degil mi?
    Mevkisi farkli iki futbolcunun.Sen ugur borali herhalde stoper olarak düsünüyon galiba.

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 10 gol atmis.

Mehmet Yildiz ise 16 macta 5 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    dostum umutta bitiricilik yok

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 13 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.[/QUOTE]
    işte bu olaya tarafsız yönden bakan biri

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Mevkisi farkli iki futbolcunun.Sen ugur borali herhalde stoper olarak düsünüyon galiba.

Umut bence cagirilmaliydi.Mehmet yildizdan iyi bir futbolcu.Bu sezon 23 macta 13 gol atmis.

Mehmet yildiz cok güclü bir oyuncu ama cok gol kaciriyor,hemde cok kolay golleri kaciriyor.Bence daha hazir degil milli takima.Umut bulut iyi bir futbolcu bence milli takimi hakediyor.
    bukadar kardesim.

Halil altintopun nerde oldugunu bilen varmi ?

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    bukadar kardesim.

soru işareti.

bukadar kardesim.

halil icin ayri bir konu gerekiyor bence.Adam gecen hafta süper bir gol atti.Iyi bir golcü oldugunu bilmeyen yok ama cagirilmiyor.Nedeni koca bir soru isareti (?)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hani revizyon dünya kupasına katılamadıktan sonra yapılcak olan revizyon nerede?alınmayan ve hakeden o kadar çok oyuncu varkiemre aşık ve volkan neyse boşverelim şu hüseyin cimşir 1-2 yıldır milli takımda ama ben onun üstün bir performansını hiç hatırlamıyorum neden onun yerine anadolu kulüplerimizden oyuncu almıyoruz mesela selçuk inan-manisa ve ragıp başdağ-kayseri.burada hüseyin cimşir örnek bunun gibi birçok oyuncu bence alışkın oldukları için alınıyor.aydın toscalı gürcistan maçında iyi oynadı ligdede izlediğim kadarıyla kötü oyunu yoktu niye alınmadı bir daha kadromuzda istikrar yok sürekli oyuncu değişiyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    hani revizyon dünya kupasına katılamadıktan sonra yapılcak olan revizyon nerede?alınmayan ve hakeden o kadar çok oyuncu varkiemre aşık ve volkan neyse boşverelim şu hüseyin cimşir 1-2 yıldır milli takımda ama ben onun üstün bir performansını hiç hatırlamıyorum neden onun yerine anadolu kulüplerimizden oyuncu almıyoruz mesela selçuk inan-manisa ve ragıp başdağ-kayseri.burada hüseyin cimşir örnek bunun gibi birçok oyuncu bence alışkın oldukları için alınıyor.aydın toscalı gürcistan maçında iyi oynadı ligdede izlediğim kadarıyla kötü oyunu yoktu niye alınmadı bir daha kadromuzda istikrar yok sürekli oyuncu değişiyor
    Marco Aurelio aliniyosa Huseyin Cimsir in alinmasi da cok normal. Huseyin, ligin ikinci yarisina muhtesem bi giris yapti, ve oynamayi hakkediyo. Marco'nun ise son macini hatirlamiyom

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Marco Aurelio aliniyosa Huseyin Cimsir in alinmasi da cok normal. Huseyin, ligin ikinci yarisina muhtesem bi giris yapti, ve oynamayi hakkediyo. Marco'nun ise son macini hatirlamiyom
    Marco son macinda gol atti konyaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    memo karsilastirdigin futbolculara bak ne alaka deme

Mesaj Yetkileri