Wigan Transferlerden sonra ilk maçına Arsenal karşısında çıkıyordu...

FA Cup 3. Raund Karşılaşması

VS

KADROLAR

Yeni transferlerden sadece Eddie Johnsen oynuyordu.Diğer oyuncular hazır değildi...

Arsenal Maça inanılmaz başladı.Muhteşem bir şekilde futbol oynuyorlardı...
Saolsun 7 - 21 - 23 . dakikalarda Adebayor 3 gol attı.Wigan adeta tel tel dökülüyordu...

Neyse ikinci yarıya geçtik...Durum aynı...
Bu seferde ilk yarının hemen başlarında dakika 49'da Baptista ağları havalandırdı...

Eurosport Spikeri :::Evet sayın seyirciler.Arsenal gol şov yapıyor.Ekranlarda Erdem Kazan'ı görüyorsunuz.Adeta kaçacak yer arıyor..Evet oda ne Erdem Kazan klübeden ayrıldı ve soyunma odasına gidiyor.Herkes şaşkın.Daha maçın 50. dakikası ve Erdem Kazan sahayı terketti.Evet hocam nasıl yorumluyorsunuz bu olayı...
Alan Sharer :::Çok gereksiz bir davranış.Erdem Kazan'a hiç yakışmadı.Profesyonellik dışı bir hareket.Bu bir oyun kazanmak da var kaybetmekte...
Spiker :::Evet Erdem Kazan geri döndü.Klübesine oturdu ve su içmeye başlıyor.Hatta o da ne nefes bile alıyor..

<<MAÇTAN SONRA>>

Sport Es Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan niçin sahayı terk ettiniz.
Erdem Kazan :::Ne yani altımamı işeseydim...
Muhabir :::Bu akşam 4-0 kaybettiniz ne diyeceksiniz...
Erdem Kazan :::FA kupası benim için önemsiz bir kupaydı.Dediğim gibi benim amacım sadece Wigan'ın kümede kalmasını sağlamak...Sırf bu yüzden yeni transferlerden sadece Eddie Johnsen'i oynattım.O da zaten bana borçlu diye..Gol mol atarsa para kazanıp borcunu ödeyebilirdi..Ama atamadı canı sağ olsun.Bir daha ki maça inşallah....