Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 95 sonuç

Konu: Milli Kadro Açıklandı ...!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi gercekten emre asık'ın orda ne ısı war yaw onca ıyı oyuncu warken allah bılır besıktas'a gol attı dıye performansı ust duzey oldu

Hüseyin maca ilk 11de baslamaz Tugay ve aurelio ile baslariz.

Defansta bana göre emre asik ve gökhan zan oynayacak.Yada servet ve gökhan zan.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Marco Aurelio aliniyosa Huseyin Cimsir in alinmasi da cok normal. Huseyin, ligin ikinci yarisina muhtesem bi giris yapti, ve oynamayi hakkediyo. Marco'nun ise son macini hatirlamiyom
    Marco son macinda gol atti konyaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Hüseyin maca ilk 11de baslamaz Tugay ve aurelio ile baslariz.

Defansta bana göre emre asik ve gökhan zan oynayacak.Yada servet ve gökhan zan.Bence emre ve gökhan ile baslamaliyiz.
    kesınlıkle serwet-gokhan ıkılısı cok agır kalır bır tane kısa oyncu lazım gercı emre asık ne kadar hızlı kı??

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    abi gercekten emre asık'ın orda ne ısı war yaw onca ıyı oyuncu warken allah bılır besıktas'a gol attı dıye performansı ust duzey oldu
    futbolu takip ediyormusun

dostum savunmada bir cok oyuncu sakat anladin

beyler bu takimdan bit oyuncu cikarilcak cunku norvec macinda emre belozogluda gelecek banko ilk onbir dun aksamda guzle oynadi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya gokhan zan kesin degil sakat suan emre asik alinmasi iyi oldu cunku ilkk onbirde oynuyacak yapida biri kac haftadir oynamadi adam son maclarda hatasiz oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emrenin alinmasi iyi oldu tabi defasda sorunlar var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Volkan

Hamit G.Zan Servet Ibrahim

Aurelio Tugay
    M.Topuz Emre Tuncay

Hakan

boyle bir 11 le cikacagini dusunuyorum Fatih Terim'in

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    ya tekrar diyorum samaras oyle onlem alinacak biri degil formsuz bu arada samet kardes emre ilk onbirde kesin oynuyacak sakatlik olmassa
    bence ne yapıp yapıp gökhan zanı hazırlasınlar emrenin yerine oynamalı...emreyide çok abartma istersen iyi futbolcu ama yerden etkili değil,yavaş çoğu topta foul yapıyor bence dengesi zayıf bir defans oyuncusu.gökhan oynayamazsa oynasın tamamda öncelikli defansımız gökhan zan-servet ikilisidir.hatta ibrahim toramanı bile emrenin yerine düşünürüm ben olsaM...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bekir' in alınması yerinde olmuş bence yıllardıtr ümit milli takımda oynuyor aynı zamanda ümitlerin kaptanıydı. Mehmet Yıldız' a hakikatten çok şaşırdım. Orkun da yerinde olmuş zamanında yine bu forumda demiştim serkan kırıntılı kadar iyi kaleci diye. O zaman orkun ankarada yedekti Emre aşık seçimi bence yanlış zamanında oynadıklarını mirasını yiyor. Hakan Şükür' ün yerine kesinlikle Karan alınmalıydı Hakan' ın bu kaadroda artık yeri yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sol bekte gercekten buyuk bir sorun var toraman orda oynarsa isimiz zor bu vederson milli takima kazandirilmasi lazim bu arada emre belozoglu bu macta oynayamiyor norvec macinda cezasi bitiyor ben oyle biliyorum
    Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Bekir' in alınması yerinde olmuş bence yıllardıtr ümit milli takımda oynuyor aynı zamanda ümitlerin kaptanıydı. Mehmet Yıldız' a hakikatten çok şaşırdım. Orkun da yerinde olmuş zamanında yine bu forumda demiştim serkan kırıntılı kadar iyi kaleci diye. O zaman orkun ankarada yedekti Emre aşık seçimi bence yanlış zamanında oynadıklarını mirasını yiyor. Hakan Şükür' ün yerine kesinlikle Karan alınmalıydı Hakan' ın bu kaadroda artık yeri yok
    dostum emre mecbur cagirildi bir cok oyuncu sakat hakan ise yunanistan macinda cok lazim olcak cunlku kapali savunma acmamizda yani bazi oyuncular taktik icabi cagirildi

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Saban'in cagrilmasi resmen komedi. Mehmet Yildiz ve Huseyin'in orada isi yok. Koray ve Umut Bulut cagrilmaliydi kanimca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saban'in cagrilmasi resmen komedi. Mehmet Yildiz ve Huseyin'in orada isi yok. Koray ve Umut Bulut cagrilmaliydi kanimca.
    Şaban dediğin adam son milli macta 4 gol attı.Bu mactada cok ihtiyacımız olcak.
    Ayrıca Hüseyin,Koray'dan daha iyi bir oyuncu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    senin Saban dedigin adam TURK futbolunun gelmis gecmis en iyi futbolcularindan biri. Koray yi Huseyinle kiyaslaman bile yanlis.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Öyle demeyin Koray da kendini baya bi gelistirdi. Bence cagrilabilirdi okadar kötü bir futbolcu degil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Umut Bulut'la Tolga Zengin cağrılır sanıyordum fakat çağrılmamışlar...Onların yerine alınan isimler Orkun Uşak ve Mehmet Yıldız...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gençlere dayalı bir kadro oluşturmuş genelde

Peki hala neden sen bu takımda yoksun

Adamlara laf atıyorsun ama sadece onların 1 günde harcadıkları para belkide senin 1 ayda kazanamayacağın para laflarına dikkat et

Hakan Şükür gibi Türkiye nin gurunla öyle askerlik arkadaşınmış gibi konuşamassın.

Tamam çok gol atmış olabilir ama bu ingilterenin gidip sheringhamı milli takıma alması gibi bişey... Henüz form tutmamış sakatlıgı tam anlamıyla geçmemiş 35 yaşında hakan şükür yerine Ümit karan alınabilirdi kadroya... Fatih hoca kadro seçimlerinde çok duygusal davranıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Tamam çok gol atmış olabilir ama bu ingilterenin gidip sheringhamı milli takıma alması gibi bişey... Henüz form tutmamış sakatlıgı tam anlamıyla geçmemiş 35 yaşında hakan şükür yerine Ümit karan alınabilirdi kadroya... Fatih hoca kadro seçimlerinde çok duygusal davranıyor...
    Hakan'nin kariyerine eski maclarina bakilinca, formda olmadigi haftalar bile cok kritik goller atmistir. Bana gore Fatih Terim duygusal davranmiyor, duygusal davransaydi bu kadroda Marco Aurelio olmazdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Duygusal falan davranmıyor.Deplasmanda grubun en önemli maçı var erken ama grubun kopma maçıda olabilir.Hakan şükür ile tek forvet oynucak herkesın bildigi klasik hakan sükür oyunu oynancak eger sen hakan yerın umiti alsaydın yunan defasnını gecemezdın oyuncuları uzun boylu cunku hakan sukurun kadyora alınması Doğru bi seçim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben hüseyin'i örnek verdim bana göre mehmet aurelio'nun da alınması yanlış.o kadar türk oyuncu varken.revizyom bir anda olmaz ise bu sefer diğer orta yaşlı oynıcak oyuncular yaşlanır yani yine revizyon olmamış olur

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    senin Saban dedigin adam TURK futbolunun gelmis gecmis en iyi futbolcularindan biri. Koray yi Huseyinle kiyaslaman bile yanlis.
    Onlar gecmiste kaldi, adam 60 yasina geldi, topa vuracak hali yok, dun Konya'da yine gozuktu bu. Adam futbolu birakip genclerin onunu acma serefinden yoksun diye F.Tekke, H.Altintip, G.Unal gibi forvetlerin onunu kapayacak degiliz ya.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Şaban dediğin adam son milli macta 4 gol attı.Bu mactada cok ihtiyacımız olcak.
    Ayrıca Hüseyin,Koray'dan daha iyi bir oyuncu bence.
    Hangi takimlara atti? Cok mu guzel gol atti? Kendi becerisiyle mi atti? Grubumuzun en zor rakipleriyle oynayacagiz, ustelik hepsinin stoperleri uzun boylu ve saglam, bu tur takimlara karsi biraz hizli ve kabiliyetli forvetleri kullanmamiz gerek. Insallah Hakan oynar da nasil dokuldugunu goruruz ve hakli oldugum ortaya cikar.

Konyaspor maçında sakatlanan Arda milli maçlarda oynayamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Takdiniz Hakana yaaaaa
    Futboldan cakiyormusunz

Bazi futbolcular taktik icabi cagirildi hakan yunanistan macinda cok onemli gorursunuz hakan golde atacak Hakan milli takimda her zaman farkli oynar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Onlar gecmiste kaldi, adam 60 yasina geldi, topa vuracak hali yok, dun Konya'da yine gozuktu bu. Adam futbolu birakip genclerin onunu acma serefinden yoksun diye F.Tekke, H.Altintip, G.Unal gibi forvetlerin onunu kapayacak degiliz ya.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hangi takimlara atti? Cok mu guzel gol atti? Kendi becerisiyle mi atti? Grubumuzun en zor rakipleriyle oynayacagiz, ustelik hepsinin stoperleri uzun boylu ve saglam, bu tur takimlara karsi biraz hizli ve kabiliyetli forvetleri kullanmamiz gerek. Insallah Hakan oynar da nasil dokuldugunu goruruz ve hakli oldugum ortaya cikar.
    katılıyorum artık Hakan'ın jübile zamanı geldi de geçiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rahat Birakin su adami ya Hakandan butun avrupa savunmalari korkuyor ondan macta rahat olamicaklar Birakinda mactan sonra konusalim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Katılmıyorum .. Hakan Şükür bırakınca, keşke Hakan gibi bir oyuncu olsaydı diyeceksiniz ..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Rahat Birakin su adami ya Hakandan butun avrupa savunmalari korkuyor ondan macta rahat olamicaklar Birakinda mactan sonra konusalim

O senin uydurman kardesim. Ben Avrupa'da yasiyorum, onlar Hakan Sukur'u oynarken gorunce bizimle dalga gecip gulmeye basliyor, sen hala kendini kandir. 2000 senesinde yasamiyoruz, sene 2007, bunun farkina varin artik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Katılmıyorum .. Hakan Şükür bırakınca, keşke Hakan gibi bir oyuncu olsaydı diyeceksiniz ..
    Bu adam yuzunden F.Tekke, G.Unal, H.Altintop, U.Karan gibi oyuncular harcandi. Bu adam futbolu birakirsa bayram edecegim, gecmiste hakederek aldigi saygiyi su son 2 senedeki davranislariyla tamamen kaybetmek uzere, ve bu sadece bende degil cogu kiside boyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bencede hakan artik futbolu birakmasa bile milli takimi birakmali Tugay felan neysede Hakanin yerine bence daha kaliteli forvetlerimiz var

O senin uydurman kardesim. Ben Avrupa'da yasiyorum, onlar Hakan Sukur'u oynarken gorunce bizimle dalga gecip gulmeye basliyor, sen hala kendini kandir. 2000 senesinde yasamiyoruz, sene 2007, bunun farkina varin artik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bu adam yuzunden F.Tekke, G.Unal, H.Altintop, U.Karan gibi oyuncular harcandi. Bu adam futbolu birakirsa bayram edecegim, gecmiste hakederek aldigi saygiyi su son 2 senedeki davranislariyla tamamen kaybetmek uzere, ve bu sadece bende degil cogu kiside boyle.
    iki yorumunda süper ötesi.tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Tüh Arda'da sakatlandı,oynayamıyo.
    Ayrıca Hakan Şükür 40 yaşına kadar bırakmayacak..

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri