abi gercekten emre asık'ın orda ne ısı war yaw onca ıyı oyuncu warken allah bılır besıktas'a gol attı dıye performansı ust duzey oldu![]()
abi gercekten emre asık'ın orda ne ısı war yaw onca ıyı oyuncu warken allah bılır besıktas'a gol attı dıye performansı ust duzey oldu![]()
Hüseyin maca ilk 11de baslamazTugay ve aurelio ile baslariz.
Defansta bana göre emre asik ve gökhan zan oynayacak.Yada servet ve gökhan zan.
futbolu takip ediyormusun![]()
![]()
![]()
dostum savunmada bir cok oyuncu sakat anladin![]()
![]()
beyler bu takimdan bit oyuncu cikarilcak cunku norvec macinda emre belozogluda gelecek banko ilk onbir dun aksamda guzle oynadi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya gokhan zan kesin degil sakat suan emre asik alinmasi iyi oldu cunku ilkk onbirde oynuyacak yapida biri kac haftadir oynamadi adam son maclarda hatasiz oynuyor
emrenin alinmasi iyi oldu tabi defasda sorunlar var
Volkan
Hamit G.Zan Servet Ibrahim
Aurelio Tugay
M.Topuz Emre Tuncay
Hakan
boyle bir 11 le cikacagini dusunuyorum Fatih Terim'in
bence ne yapıp yapıp gökhan zanı hazırlasınlar emrenin yerine oynamalı...emreyide çok abartma istersen iyi futbolcu ama yerden etkili değil,yavaş çoğu topta foul yapıyor bence dengesi zayıf bir defans oyuncusu.gökhan oynayamazsa oynasın tamamda öncelikli defansımız gökhan zan-servet ikilisidir.hatta ibrahim toramanı bile emrenin yerine düşünürüm ben olsaM...
Bekir' in alınması yerinde olmuş bence yıllardıtr ümit milli takımda oynuyor aynı zamanda ümitlerin kaptanıydı. Mehmet Yıldız' a hakikatten çok şaşırdım. Orkun da yerinde olmuş zamanında yine bu forumda demiştim serkan kırıntılı kadar iyi kaleci diye. O zaman orkun ankarada yedektiEmre aşık seçimi bence yanlış zamanında oynadıklarını mirasını yiyor. Hakan Şükür' ün yerine kesinlikle Karan alınmalıydı Hakan' ın bu kaadroda artık yeri yok
sol bekte gercekten buyuk bir sorun var toraman orda oynarsa isimiz zor bu vederson milli takima kazandirilmasi lazim bu arada emre belozoglu bu macta oynayamiyor norvec macinda cezasi bitiyor ben oyle biliyorum
dostum emre mecbur cagirildi bir cok oyuncu sakat hakan ise yunanistan macinda cok lazim olcak cunlku kapali savunma acmamizda yani bazi oyuncular taktik icabi cagirildi
Saban'in cagrilmasi resmen komedi. Mehmet Yildiz ve Huseyin'in orada isi yok. Koray ve Umut Bulut cagrilmaliydi kanimca.
Şaban dediğin adam son milli macta 4 gol attıSaban'in cagrilmasi resmen komedi. Mehmet Yildiz ve Huseyin'in orada isi yok. Koray ve Umut Bulut cagrilmaliydi kanimca..Bu mactada cok ihtiyacımız olcak.
Ayrıca Hüseyin,Koray'dan daha iyi bir oyuncu bence.
Öyle demeyin Koray da kendini baya bi gelistirdi. Bence cagrilabilirdi okadar kötü bir futbolcu degil
Umut Bulut'la Tolga Zengin cağrılır sanıyordum fakat çağrılmamışlar...Onların yerine alınan isimler Orkun Uşak ve Mehmet Yıldız...
Gençlere dayalı bir kadro oluşturmuş genelde
Peki hala neden sen bu takımda yoksun
Adamlara laf atıyorsun ama sadece onların 1 günde harcadıkları para belkide senin 1 ayda kazanamayacağın para laflarına dikkat et
Hakan Şükür gibi Türkiye nin gurunla öyle askerlik arkadaşınmış gibi konuşamassın.
Tamam çok gol atmış olabilir ama bu ingilterenin gidip sheringhamı milli takıma alması gibi bişey... Henüz form tutmamış sakatlıgı tam anlamıyla geçmemiş 35 yaşında hakan şükür yerine Ümit karan alınabilirdi kadroya... Fatih hoca kadro seçimlerinde çok duygusal davranıyor...
Duygusal falan davranmıyor.Deplasmanda grubun en önemli maçı var erken ama grubun kopma maçıda olabilir.Hakan şükür ile tek forvet oynucak herkesın bildigi klasik hakan sükür oyunu oynancak eger sen hakan yerın umiti alsaydın yunan defasnını gecemezdın oyuncuları uzun boylu cunku hakan sukurun kadyora alınması Doğru bi seçim
ben hüseyin'i örnek verdim bana göre mehmet aurelio'nun da alınması yanlış.o kadar türk oyuncu varken.revizyom bir anda olmaz ise bu sefer diğer orta yaşlı oynıcak oyuncular yaşlanır yani yine revizyon olmamış olur
Onlar gecmiste kaldi, adam 60 yasina geldi, topa vuracak hali yok, dun Konya'da yine gozuktu bu. Adam futbolu birakip genclerin onunu acma serefinden yoksun diye F.Tekke, H.Altintip, G.Unal gibi forvetlerin onunu kapayacak degiliz ya.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hangi takimlara atti? Cok mu guzel gol atti? Kendi becerisiyle mi atti? Grubumuzun en zor rakipleriyle oynayacagiz, ustelik hepsinin stoperleri uzun boylu ve saglam, bu tur takimlara karsi biraz hizli ve kabiliyetli forvetleri kullanmamiz gerek. Insallah Hakan oynar da nasil dokuldugunu goruruz ve hakli oldugum ortaya cikar.
Konyaspor maçında sakatlanan Arda milli maçlarda oynayamayacak.
Takdiniz Hakana yaaaaa
Futboldan cakiyormusunz
Bazi futbolcular taktik icabi cagirildi hakan yunanistan macinda cok onemli gorursunuz hakan golde atacak Hakan milli takimda her zaman farkli oynar
Rahat Birakin su adami ya Hakandan butun avrupa savunmalari korkuyor ondan macta rahat olamicaklar Birakinda mactan sonra konusalim
Katılmıyorum .. Hakan Şükür bırakınca, keşke Hakan gibi bir oyuncu olsaydı diyeceksiniz ..
O senin uydurman kardesim. Ben Avrupa'da yasiyorum, onlar Hakan Sukur'u oynarken gorunce bizimle dalga gecip gulmeye basliyor, sen hala kendini kandir. 2000 senesinde yasamiyoruz, sene 2007, bunun farkina varin artik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu adam yuzunden F.Tekke, G.Unal, H.Altintop, U.Karan gibi oyuncular harcandi. Bu adam futbolu birakirsa bayram edecegim, gecmiste hakederek aldigi saygiyi su son 2 senedeki davranislariyla tamamen kaybetmek uzere, ve bu sadece bende degil cogu kiside boyle.
bencede hakan artik futbolu birakmasa bile milli takimi birakmali Tugay felan neysede Hakanin yerine bence daha kaliteli forvetlerimiz var
Tüh Arda'da sakatlandı,oynayamıyo.
Ayrıca Hakan Şükür 40 yaşına kadar bırakmayacak..![]()