Arsenal mağlubiyetinden sonra moraller alt üst olmuştu.Ligde de 20.sırada bulunmam koltuğumu sarsmaya başlamıştı.Charlton maçına odaklandım ve maça girdim...

VS

KADROLAR...

<<İLK YARI>>

İki takımda maça kıyasıya mücadle ile başladı...

McCuloh 33. dakikada takımımızı öne geçiren isim oldu...

Bu golden 3 dakika sonra golü atan isim yine Wigan'dan ScHaner'di...

İlk yarı bu skorla bitti.İlk yarı sonrası Wigan soyunma odası...

Erdem Kazan :::Arkadaşlar iyi oynadınız.Oyunun hakkını veriyosunuz.McCuloh ve ScHarner sizleri tebrik ediyorum.Goller güzeldi.Ancak biraz hakem bizden yana galiba...Yoksa bu kadroyla onları yenemeyiz ama hayret doğrusu...Ayrıca Johnsen beni sinir etme o saçlarını yolarım senin...İnsan hep kendini mi düşünür *****..Şimdiye skor 4-0'dı...
Johnsen ::: Ama hocam gol atınca prim veriliyomuş galibada ben onun için şey ettiydim..
Erdem Kazan ::: Başlatma lan priminden.Sen kim prim almak kim.Daha dün mahalle takımında oynuyodun bide gelmiş prim istiyo sıpa..

<<İKİNCİ YARI>>

İkinci yarıya Wigan hızlı başladı...

Skoko 62'de 3. golü attı...

Ancak bu golden sonra Charlton dirildi ve 65'te Sorondo ile farkı 1 'e indirdi...

Son 5 dakikaya girdiğimizde ise Ambrose Charlton'un 2. golünü attı...

Golden sonra.....
Erdem Kazan :::Poliiiiiiiitttt.Olum napıyosun yaa.O gol yenirmi bee.
Polit ::: Yaa ne yapayım yaa Ambrose'nin yüzü komiğime gitti..
Erdem Kazan ::: Bir gol daha yede görürsün kimin yüzü komiğe kaçacak...

Ve maç sona erdi.Eddie Ilderton maçın son düdüğünü çaldı...Maçın Yıldızı Skoko oldu...

<<MAÇ SONRASI>>

Eurosport Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan haftalar sonra ilk defa kazandınız ne söyleyeceksiniz.
Erdem Kazan :::Basit bir maçtı.Charlton'u yeneceğimizi öncedende biliyordum.(Soyunma Odası Konuşması :::Hakem bizden yana galiba.Yoksa bu kadroyla onları yenmemiz imkansız...) Aslında diğer maçlarıda kazanabilirdik ama oyuncularıma bile bile iyi taktik vermedim..Bunun nedeni şimdi gelir gelmez başarılı olursam hile yaptığımı sanardınız...

TRT Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan ülkemizi temsil ediyorsunuz.Bu galibiyet sizin ve ülkeniz için ne anlam taşıyor...
Erdem Kazan :::Şimdi ben buraya gelirken aklımda nice şeyler vardı.Bunlardan biride bir Türk Menajeri olarak adımı İngiltere futbol tarihine yazdırmak. Bu galibiyetle sanıyorum amacıma biraz daha yaklaştım.Aşşağı yukarı hesapladım bi 500 tane maç daha kazanırsam Ferguson gibi Sir lakabını alabilirim...
TRT Muhabiri :::Evet sayın Üründür söz tekrar sende...