Arsenal mağlubiyetinden sonra moraller alt üst olmuştu.Ligde de 20.sırada bulunmam koltuğumu sarsmaya başlamıştı.Charlton maçına odaklandım ve maça girdim...
VS
KADROLAR...
![]()
<<İLK YARI>>
İki takımda maça kıyasıya mücadle ile başladı...
McCuloh 33. dakikada takımımızı öne geçiren isim oldu...
Bu golden 3 dakika sonra golü atan isim yine Wigan'dan ScHaner'di...
İlk yarı bu skorla bitti.İlk yarı sonrası Wigan soyunma odası...
Erdem Kazan :::Arkadaşlar iyi oynadınız.Oyunun hakkını veriyosunuz.McCuloh ve ScHarner sizleri tebrik ediyorum.Goller güzeldi.Ancak biraz hakem bizden yana galiba...Yoksa bu kadroyla onları yenemeyiz ama hayret doğrusu...Ayrıca Johnsen beni sinir etme o saçlarını yolarım senin...İnsan hep kendini mi düşünür *****..
Şimdiye skor 4-0'dı...
Johnsen ::: Ama hocam gol atınca prim veriliyomuş galibada ben onun için şey ettiydim..
Erdem Kazan ::: Başlatma lan priminden.Sen kim prim almak kim.Daha dün mahalle takımında oynuyodun bide gelmiş prim istiyo sıpa..
<<İKİNCİ YARI>>
İkinci yarıya Wigan hızlı başladı...
Skoko 62'de 3. golü attı...
Ancak bu golden sonra Charlton dirildi ve 65'te Sorondo ile farkı 1 'e indirdi...
Son 5 dakikaya girdiğimizde ise Ambrose Charlton'un 2. golünü attı...
Golden sonra.....
Erdem Kazan :::Poliiiiiiiitttt.Olum napıyosun yaa.O gol yenirmi bee.
Polit ::: Yaa ne yapayım yaa Ambrose'nin yüzü komiğime gitti..
Erdem Kazan ::: Bir gol daha yede görürsün kimin yüzü komiğe kaçacak...
Ve maç sona erdi.Eddie Ilderton maçın son düdüğünü çaldı...Maçın Yıldızı Skoko oldu...
![]()
<<MAÇ SONRASI>>
Eurosport Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan haftalar sonra ilk defa kazandınız ne söyleyeceksiniz.
Erdem Kazan :::Basit bir maçtı.Charlton'u yeneceğimizi öncedende biliyordum.(Soyunma Odası Konuşması :::Hakem bizden yana galiba.Yoksa bu kadroyla onları yenmemiz imkansız...) Aslında diğer maçlarıda kazanabilirdik ama oyuncularıma bile bile iyi taktik vermedim.
.Bunun nedeni şimdi gelir gelmez başarılı olursam hile yaptığımı sanardınız..
.
TRT Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan ülkemizi temsil ediyorsunuz.Bu galibiyet sizin ve ülkeniz için ne anlam taşıyor...
Erdem Kazan :::Şimdi ben buraya gelirken aklımda nice şeyler vardı.Bunlardan biride bir Türk Menajeri olarak adımı İngiltere futbol tarihine yazdırmak.![]()
Bu galibiyetle sanıyorum amacıma biraz daha yaklaştım.Aşşağı yukarı hesapladım bi 500 tane maç daha kazanırsam Ferguson gibi Sir lakabını alabilirim...
TRT Muhabiri :::Evet sayın Üründür söz tekrar sende...![]()

.Yoksa bu kadroyla onları yenemeyiz ama hayret doğrusu...Ayrıca Johnsen beni sinir etme o saçlarını yolarım senin...İnsan hep kendini mi düşünür *****..

Bu galibiyetle sanıyorum amacıma biraz daha yaklaştım.Aşşağı yukarı hesapladım bi 500 tane maç daha kazanırsam Ferguson gibi Sir lakabını alabilirim...