-

Sinan " İnşallah kazanan taraf oluruz"
Golcü futbolcumuz Sinan Kaloğlu, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçını kazanarak iki haftalık galibiyet özlemine son vereceklerini söyledi..
Sinan Kaloğlu, Fenerbahçe maçının zor geçeceğini belirterek, "Fenerbahçe iyi bir takım. İyi de oyuncuları var. Ancak biz de kendi sahamızda iyi oynayan baskılı oynayan bir takımız. Zaman zaman beraberlikler alabiliyoruz. Ama kendi sahamızda yenilen bir takım değiliz. Seyirci desteği ile atmosferi yüksek bir maç olacak. Umarım daha önce Fenerbahçe`ye karşı tutan şansım tekrarlanır. Gol attırırım veya atarım. Takımın kazanması önemli" dedi. Rakip takımlardan zaman zaman üstün oynadıklarını hatırlatan Kaloğlu, "Kapanan takımlara karşı bizim maçlarımız daha zor geçti. Futbol oynamak isteyen İstanbul takımlarına karşı hep iyi oynadık, üstün oynadık. Şansız maçlar kaçırdığımız da oldu, kazandığımız da. Bu takımlara karşı futbolcular otomatikman kendini daha farklı konsantre eder. Şehir kendini konsantre eder. Çünkü beklentiler daha büyüktür. Maçlarda herkes 3 kat mutlu olur. Taraftar her zaman bizim 12`nci adamımız oldu. Onlara çok büyük görev düşüyor" diye konuştu. Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını vurgulayan Kaloğlu, "İkinci yarıya kötü başlamadık. Sadece iyi oynadığımız maçlarda golü bulamadık. Bu maçı kazanıp, iki haftadır aldığımız kötü sonuçlara `dur` diyeceğiz" diye konuştu.
Kaynak: Bursaspor.org

ÇIKIŞ İÇİN YENECEĞİZ
"Engin Hoca, `İki haftadır iyi görüntü vermiyoruz. Fenerbahçe`yi mağlup edip, rotamızı üst sıralara çevirmeyi hedefliyoruz` dedi."
ZOR GEÇECEK
Teknik Direktör Engin İpekoğlu yarın akşam lig lideri Fenerbahçe ile oynacakları maçın zor geçeceğini, ancak kazanan taraf olmak istediklerini söyledi. İpekoğlu basın toplantısına, `Fenerbahçe maçımız olduğu belli oluyor. 15-20 medya mensubu gelmiş` sözleriyle başlarken, `Zor maç olacak. Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük favorisi. Tabii ki bizde ligdeki konumumuzdan artık daha yukarılarını hedeflediğimiz için kazanmak zorundayız` diye konuştu.
GÖRÜNTÜ DEĞİŞECEK
Engin Hoca, Fenerbahçe`nin bireysel olarak kaliteli futbolcuları olmasına rağmen zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını da ifade ederek, `Bizde iki haftadır çok iyi görüntü vermiyoruz. İnşallah Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkış yakalarız diye düşünüyorum. Güzel bir maç bekliyorum. Bizim için her şeyden önemlisi 3 puan. Bunun yanında güzel futbol. izleyenlerin keyif almasını diliyorum` dedi.
GOLLER BEKLİYORUM
Takımda sakat oyuncularının bulunduğunu ancak bunun arkasına hiç bir zaman sığınmadığını da vurgulayan İpekoğlu, `Mevcut kadromuz içinden her halde sahaya çıkaracağımız 11 kişiyi bulacağım diye düşünüyorum. Fenerbahçe`de sadece bir değil, bir kaç tane çok dikkat etmemiz gereken oyuncular var. Bunlar içinde genel anlamda gerekli önlemleri alacağız. Bu karşılaşmada elimizden geldiği kadar gol yada goller atmaya çalışacağız.`
3 PUANI BİZ ALALIM
İpekoğlu son olarak, `Taraftara mesajınız var mı?` sorusuna ise şu yanıtı verdi: `Ben her zaman şunu söylüyorum. Bursaspor taraftarına her hangi bir mesaj iletmeye gerek yok. Çünkü onlar zaten her maçta tribünleri doldurarak büyük destek veriyorlar. Bu maçta da destek vereceklerine inanıyorum. Tabii ki önemli olan burada hani derler ya kazasız belasız, patırtısız gürültüsüz bir maç olsun. Sonucunda da 3 puanı alan biz olalım.`
Kaynak: Olay Gazetesi
Mesaj Yetkileri