-
Turksportal'in yapacagi bir ozel calisma ne yazik ki gelecek surumlerde Turkiye liglerinin duzeltilecegi anlamina gelmez. Sonucta database ile ilgili sorunlarin ana database'de duzeltilmesi gerekir ve bu da sadece SI uzerinden yapilabilir.
Buradaki sessizlikten dolayi bu isin pek bir yere gitmediginden korkuyordum ve sonucta bir hayal kirikligi ile daha karsi karsiya geldik. Yapilmis olan duzeltmeler var. Ancak atlanmis olan en onemlisi Ikinci lig A ve B kategorisindeki takimlarin yabanci transferi konusunda. Bu takimlar halen iki adet yabanci oyuncu transfer edebiliyor. Kuralin dogrusunu daha once bu forumda yazmis ve duzeltilmesi gerektigini belirtmistim.
En azindan yabanci futbolcu kurali 3 buyuklerin maclarinin TV'de verilmesinden biraz daha onemli bir sorun. Ayrica ekleyeyim, TV'de maclarin gosterilmesi de sorunsuz degil. Ornegin bir cok hafta maclar saat 21'de basliyor. Ozellikle kis aylarinda en son ne zaman saat 21'de mac basladi, hatirlayan var mi?
Ayrica arastirma konusunda seffaflik rica ettik, takimlarin arastirmacilarin bu forumlarda sorunlari ele alabilmesi icin bir ortam yaratilmali diye fikir verdik, Turker Tozar'in acik acik database hakkinda gorus bildirmesi ve ilgili olmasinin yararli olacagini ekledik ama hic biri ne yazik ki bir yere varmadi.
Simdi cikip ortaya biz duzletmeleri yolladik ama SI games yama nin icine eklemedi denilebilir. Bunu ongorerek simdiden soruyorum.. acaba neden "Biz boyle bir soz vermistik, database duzeltilecekti bir sonraki yamada. Ancak SI games bu duzeltmeleri ekleyemeyecegini soyledi. Bu nedenle yamada database hatalarinin duzeltilmesini beklemeyin." diye bir aciklama yapilmadi?
Veya "Yetistiremedik ancak calismalarimiz devam edecek, ve hatta su ana kadar bu sorunlar duzeltildi." diye bir bilgilendirme yapmak dogru olmaz mi? Boylece hazirlanan gorus bildirme formu ile bir cok insanin ayni sorunlari tekrar tekrar belirtmesi engellenemez mii? Ornegin acaba simdiye kadar kac kisi Besiktas'in stadyumunun kapasitesinin yanlis oldugunu tekrar tekrar belirtti? Eminim ki belirtmeye de devam edecektir.
Mesaj Yetkileri