ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ! ! !
![]()
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ! ! !
![]()
Bu maç ertelenir mi yeav?İngiltere FF kınıyorum.
Ne hakları var böyle bir maçtan bizi mahrum bırakmaya. Bu maç stat olmasa caddede oynanır ama yine de oynanır. Lütfen gereği yapılsın.
![]()
![]()
Bende anlamadım![]()
Çağarın abi bizim buraya hemen arka sokakta Arsada yapsınlar![]()
Dilekçe geri çevrildi
ya bızım halı sahaya gelin orda yapin bizi mahrum etmeyin halı saha paralari 2 mılyon getirmeyi unutmayın
olmaz ya böyle.ayıp ayıp emrah abi gibi bende İFF'yi kınıyorum.yazıklar olsun.yani halı sahada da olsa yapılmalı bu maç.hem böylece bilet fiyatlarında azalma olur
Liverpool Newcastle'ı 2-1 yendi Newcastle ' lı taraftarlar çıldırdı.Evet sevgili seyirciler TeleRovaşata TV yine bu olaylarda.Liverpool Newcastle'ı 10 kişi ile Anfield'da yenmeyi başardı.Ama bir takım Newcastle'lı grup eylem yapmaya başladı.10 kişilik Liverpool ' ı nasıl yenemediniz diye.Şimdi Kamil Limak'a bağlanıyoruz.Evet Kamil sen şuanda Anfield Road'dasın.Neler oluyor bize anlat bakalım
Şuanda bazı Newcastle ' lı taraftarlar eylem yapıyolar molotof kokteyl atıyolar.Newcastle'a büyük olasılıkla ceza gelecek.Bakalım neler olucak.
Teşekkürler sayın Limak.Şimdi size sıcağı sıcağına eylem görüntüleri...
![]()
Orda bir kişi ataş içinde kalmış. Böyle görüntüleri istemiyoruz. Bu holiganları kınıyorum. Bu İngiliz holiganları maç sırasında şehre bile sokmamak lazım. Liverpool hakettiği bir galibiyet almış, tebrikler.![]()
abi süeprsin
FA'ndan açıklama:
İngiltere Futbol Federasyonu (FA) yazılı bir açıklama ile Newcastle takımına 2 maç seyircisiz oynama cezasını uygun gördü.Gerekçe olarak Liverpool - Newcastle maçında çeşitli eylemleri gösterdi.Ve bir daha bunların olmasını istemediklerini söyledi.
Newcastle'ın Emre ile başlayan hırçınlığı devam ediyor. Bence öncelikle Emre'ye 5 maç oynamama cezası verilmeli. Sonra da Newcastle klübüne 2 milyon dolar ceza ayrıca bana da 1 milyon dolar vermeleri lazım. Paraya sıkıştım da beni de aradan çıkarsınlar.![]()
Gökay, İngiltere liginde bir sürü olay oluyor sen yazmıyorsun hiçbirini aaa olmuyor böyle.
![]()
Okuyorsunuz ama hiç yorum yazmıyorsunuz yorum isterim![]()
Tamam Bakarız![]()
kariyerini zevkle okuyorum ama şu aralar kariyerde fazla hareketlilik yok gibi.umarım başarılı olursun
Gerrard Liverpool'un gerçekten en önemli oyuncusu![]()
Aynen öyle![]()
Gerard'ın performansını yakından takip ediyoruz. Atletico Madrid takımı olarak, onu transfer etmek istiyoruz. Yakında resmi teklif yapacağız Gökay hazırlıklı ol. Atletico Madrid gibi dünyanın en zengin 5. klübüne hayır diyeceğini sanmıyorum. Biz zaten menajeriyle anlaştık. Artık Gerard ile anlaşmak kalıyor geriye. Size de -merak etmeyin- iyi para vereceğiz. Para çok.![]()
![]()
Emrah abi Gerard giderse İngiltere'den başka bir yere gitmez.Bende talibim.Wigan'la en fazla 21M dolar verebilirim..
Ayrıca Emrah abi şu Torres'i bana yarım sezonluğuna kiralasana.Yoksa küme düşeceğim...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37746
Torres ve Torres 'ın yanında 48m verirsen kabul Emrah abi![]()
Üstüne bir de Kerlon'u vereyim ya, maksat senin işin görülsün.Atletico Madrid klübü olarak, "satılık yıldızımız yoktur".
![]()
![]()
Ne yani bana havamı atıyosun Emrah abi![]()
Ada Basınında İlginç Görüntüler!!!
Ada'da şoklar üstüste geliyor.Chelsea tartışmalı bir kırmızı kart ile Everton'ı geçti.Liverpool 4-0 gibi farklı bir skorla Wigan Athletic'i geçti.Şimdi Gelelim Ada'nın önde gelen gazetelerin başlıklarına.
The Times Gazetesi:
Chelsea Son damlalarıyla 4-1
Ada'da eşine zor rastlanan bir olay yaşandı.
0-0 ken Everton futbolcusu Mcfadden Chelsea'nin
kaptanı John Terry'ye yaptığı müdehalede hakem olayı
kırmızı kart olarak değerlendirdi ve Mcfadden'a kırmızı
kart çıkardığı anda zaten maç koptu ve Chelsea farka gitti.
Liverpool Wigan Athletic engelini kolay geçti...
Liverpool Wigan Athletic engelini kolay geçti.
Liverpool zaten favoriydi ama 4-0 gibi farklı bir skor,
kimsenin aklına gelmedi.Erdem'in
yönetimindeki Wigan Athletic Liverpool karşısında dayanamadı
ve boyun eğdi Liverpool'a.Gerrard macın yıldızıydı
İŞTE GÖRÜNTÜLER!!!
![]()
devamını bekliyoruz
McFadden'ı tanırım yapmaz öyle şey. Puan tablosunu da görmek isteriz.![]()
helall super olmuss
cok farkli we harika bi anlatimin war![]()
AdaSpor
AdaSpor programına hoşgeldiniz sevgili TeleRovaşata'cılar.
Ada hala Londra derbisinin şokunu atlatamadı!!!!
Derbiyi Emirates Stadı'nda Arsenal 2-1 ' lik skorla Chelsea'yi geçti.
Ama dışarda ise Chelsea'liler kavga çıkardı.Malesef ve Malesef
3 Arsenal'li taraftar hayatını kaybetti.Ada'da ise Liverpool hala
liderliğini koruyor şimdi sizlere görüntülerden sonra malesef ve
malesef veda ediyoruz ama yarın büyük konuklarımız var Riyo Tengül'den
Zabri Ügen'e kadar herkez var.AdaSpor'u sakın kaçırmayın.
Yooksaaa ÜZÜLÜRSÜNÜZZZZ![]()
![]()
![]()
![]()
abi senin kariyerde baya zevkliymiş takip etceöm![]()