1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Ardanın MR'ı Çekildi.!!!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Default Ardanın MR'ı Çekildi.!!!

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında Arda Turan'ın sakatlığıyla sarsıldı. Genç yıldız maçın 44. dakikasında kaleci Özden'le sert şekilde çarpışınca acı içinde yerde kaldı.

Yapılan ilk kontrolün ardından oyuna devam edemeyeceği anlaşılan Arda yerini Carrusca'ya bıraktı. Bu pozisyonda sakatlanan Konyaspor kalecisi Özden de maça devam edemedi.

Sağ ayak bileği, sağ diz bağları ve sağ bacak üst adalesinden sakatlanan sarı-kırmızılı yıldızın dün gece İstanbul'a döner dönmez MR'ı çekildi. Tedavisine hemen başlanan Arda'nın durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Maçın 55. dakikasında sol arka adalesinden sakatlanan Okan Buruk'un ise dün gece MR'ı çekildi.

Kaynak: Milliyet

17.03.2007

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

he iyi ciddi bir sorunu yokmus

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

inşallah ciddi bişey çıkmaz milli maçla öncesi.

Oh be rahatladim vallahi,allahtan ciddi birseyi yok.Arda yunanistan macinda en önemli kozumuz.Onun gibi topu ayaginda tutabilen,iyi calimlar atip defansi zora sokabilen,süratli ve iyi orta acan birine yunanistan macinda ve norvec macinda cok ihtiyacimiz olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

pozisyonu göremedim ama gazetede okudum özdenle olmuş pozisyon sanırım kasten vurdu falan diyolar doğru mu beyler gören seyreden varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konyaspor ile dün oynanan Turkcell Süper Lig maçında sakatlanan Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan'ın, milli maçlarda oynayamayacağı öğrenildi.

Galatasaray Kulübü Doktoru Murat Çevik, yaptığı açıklamada, Arda'nın sağ üst uyluk adalesi dış tarafında 25 santimetrelik bir bölgeyi kapsayan kanama ve parsiyel (tam olmayan) yırtığın bulunduğunu söyledi. Dr. Çevik, milli futbolcunun ayrıca diz kapağı kemiği alt ucunda kemik içinde ödem, ön çapraz bağında zorlanma, sağ ayak bileğinde de yumuşak doku zedelenmesi belirlendiğini ifade etti.

Murat Çevik, (A) Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Arda Turan'ın sakatlığı hakkında milli takım doktorlarının bilgilendirildiğini ifade etti.

Arda'nın, Yunanistan ve Norveç ile oynanacak milli maçlarda forma giyemeyeceği öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'nın, Yunanistan ve Norveç ile oynanacak milli maçlarda forma giyemeyeceği öğrenildi

ooff ya bu çok kötü oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kötü bir haber gerçekten ya, Galatarasay maçlarında oynar inşallah ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Milli takımda oynayamaması kötü bir haber Kısmet değilmiş onun için Elden bişey gelmez

Ben demiştim Musa'ya kırmızı verilmesi lazım diye.O pozisyonda Arda'nın ayağına illa ki zarar vermiştir,onun üstüne e bu pozisyon olunca sakatlandı tabii ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ardanin milli maclarda oynamamasi kotu oldu cunku yunanistan macinda ayaginda top tutacak adamlar lazimbize offfffff

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok kotu oldu bu yaaa ardanin yerini baska bi oyuncu cagirilabilirmi

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ardanın yerine kimi alacak fatih terim acaba kadroya merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Solda adamda yok adam gibi Erol bulut gundemde idi olimpiakos da cok formda da imis bakalim ne olcak Sag kanatta cok adam var solak lazim

Nesil
    2006

Milli takım için büyük kayıp
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Mesaj Yetkileri