milanı nasıl devirdin gerçi cehenneme geldiler ama cok ii bir skor basarıların dewamını dilerim
milanı nasıl devirdin gerçi cehenneme geldiler ama cok ii bir skor basarıların dewamını dilerim
helal kardeş iyi gidiyosun severek okuyorum...
Helal KardeŞ Çok İyİ Gİdİyorsun.. Mİlan MaÇini Kaydedİp Koyarmisin İzleyelİm O MuhteŞem MaÇi BaŞarilarin Devamini Dİlerİm.....
Çok iyi gelmişsin.Ayrıca yazma stilide biraz kopya olsada güzel...
Kopya??? neresi acaba? ben sadece maçları anlatıyom yahuBasın toplantısı andan polat falan da karıştırmıyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İstek üzerine Galatasaray-Milan maçı görüntüleri
TSL de Ankaragücü deplasmanı..
Zor bir maç olacağını düşünüyordum. Sakatlarımdan Muslu ve Inamoto iyileşmişti..
Ama çok kolay bir maçtı ve Delgado fırtınası vardı yine:
Maçın Adamı:
Cesar Delgadooo!..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray 2-0 K.Erciyes
Bu maçı ilk bakışta A.Gücü maçına göre daha kolay görüyordum. Ancak ilk ve son dakikalarda bulduğum iki golle kurtarabildim. Song attığı 2.golü de bir Kayseri ekibine atıyordu. ilk golü de Kayserispor'a Kupada atmıştı.
Maçın Adamı:
Rigobert Song..
Bu iki maç sonrası Fenerbahçe Manisa ile berabere kalıp, Gençlerbirliği'ne de yenilince Aradaki puan farkını 7 ye yükseltmiş olduk..
Ardından Anderlecht maçı geldi. Daha önce de belirttiğim gibi mutlak galibiyet istiyordum. Karşılıklı ataklar sonucunda Tchite ile öne geçtiler. Delgado sahneye çıktı ama çok geçmeden Goor ile ilk yarıyı önde kapatan Belçika temsilcisi olmuştu. İkinci yarıda 2 değişiklik Arda ve Ayhan girmişti. Ergün ve M.Güven çıkmışlardı. Fırtına gibi geliyorduk Hasan ve Arda ile.. Arda nın yaptığı ortada topla buluşan Ümit skoru eşitliyordu. Arda asist serisine bir çentik daha atıyordu.. Hızlı ataklarla yoklayan Anderlecht umduğunu bulamazjken Cim Bom kontra ile vurdu: Delgado.. 2-3 Maçın devamında savunma derinliğini yitiren rakibe son darbeyi Çağrı vuruyordu. ümitin vuruşu kaleci Proto dan sekmiş ÇAğrı'nın önüne düşmüştü. Genç yetenek Galibiyeti Kesinleştiren golü atmıştı:
2-4
![]()
helal olsun be abi.zoru başardın bu gruptan böyle çıkmak zor
2.Turda rakip Lyon oldu..
kardes nasil bu kadar para harciyon trnasfere baya pahhali oyuncular aliyonda valla ben trnasferde cok z\orlaniyom
gerçekten okumak çok zevkli tebrik ederim
Çok iyi gidiyosun.Başarılarının devamını bekleriz.Umarım Lyon'u elersin...
İyi gidiyor Dahada iyi olacak umarımLyonu yenersin İnş.
bende cok eglendim bravoo!!!inşallah devamı gelir... [fakat kafama bisey takıldı atladıysam bilmiyorum ama mehmet topal o kadar para eder mi ya bi yanlıslık olmasın
]
bir fbli olmama ragmen zevkle okuyoruminsallah Lyonu elersin ve sampiyonlar liginde diledigin yerlere gelirsin
.. merakla devamini bekiyorum.
bi kere yazdim aliskanlik oldu
kusuruma bakma kardes kariyerime bakin diye yazmam bi daha mesajlarimda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inşllah lyon'u yenersin ama çok zor.
lyon disli bi rakip ama yenersin bu arada cekochan sn bnm mithat die bi tanidik wardi ona cok benziosuntabı fotodakı sensen
Juninho'ya serbest vuruş şansı verme![]()
Vay Bea Vay Beasüpersinnnnn
Birazdan son gelişmeler ile geliyorum..
Yorumlar için teşekkürler.
Lyon karısında da aynı taktiği uygulayacağım evimde.
-------GK------
DL--DC---DC--DR
ML----MC----ML
------AMC------
---Çift Forvet---
AMC Necati olunca ileri ok yapıyom. MC de geri ok var. Ml ve MR de taa sonuna kadar ok var
Deplasmanda da
------GK-----
DL---DC--DC-DR
------DMC------
ML-----MC----MR
------AMC------
---TekFovet-----
olacak kontra atak oynayacağım..
Gel bakalım .![]()
Sizden ayrı kaldığım geçen günde Galatasaray Antep'e deplasmanda 4-2 yenildi. Diawara Allah düşman aşına vermesin çok hızlı ve etkili bir forvet. Fenerbahçe maçını kazanınca TSL'de fark 4e düştü.
Arndan Türkiye Kupası'nda İstanbulsporu Çağrı ve Arda[2] nın golleriyle 3-1 geçtik. Rakibin golü Ercan'dan geldi. Bu galibiytle 2 maçta 6 puan 3 averajla rupta liderliğe yükselen Cim Bom kupada yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Anlaşıldığı üzere devre arası oldu ve ilk yarıdaki puan drumu şöyle:
Galatasaray'ın şu an itibarıyle önündeki 10 maç:
Devre arası ve transfer sezonu olması hasebiyle bazı takımlar boş durmadılar. Ben ise önümdeki sezonu düşünerek hareket ediyordum. Çoğu kişinin takımdan atmaya çalıştığı inamoto Haziran 2010 a kadar Cim Bom'da kalacatı. Banko adamlarımdan olmuştu.
Türk takımlarının yaptığı devre arası transferleri:
Bize gelince dediğim gibi diğer sezona yönelik olarak serbest transferden 4 isimle anlaşmıştım, sezon sonu geliyorlardı. Hiç para harcamaan çok iyi 4 transferdi bana göre ya sizce? İşte bu transferler:
Servet ilk yarıda en değerli oyunculardandı bana göre. Bilal ise Necati'yi satacğımdan olayı alınmıştı. Nedendir bemiyorum ama Necati'yi takımda istemiyorum...
ss olmasa kolpa derdeim amass gördüm bir GALATASARAYlı olarak sana sadece tebrik diorum devamını bekliorum
Galatasaray'dan son Havadisler:
Arda'ya Çizme Kancası!
Haberde yazdığına göre €15,5 MN'e tav olacağımız yazıyor. Ancak yıl içinde İnter'in Arda'ya yaptığı bir teklif var. Buna cevaben biz de 25MN istedik ve vermeyi kabul ettiler. Ama ben yine caydım Arda'yı vermeye niyetli değilim. Liverpool'da peşinde bu arada.
Genç Deniz de CimBom'a
Sezon sonu gelecek serbest transferlere Bayern'in genç kanat oyuncuu Deniz Yılmaz da eklendi..
Dardanel Öncesi Abdurrahman iyileşti
Uzun süreli 2 sakatlık yaşayan Abdurrahman Dereli[26] iyileşti ve antrenmanlara başladı..
Az Sonra Fortis TK heyecanı devam edecek. Birazdan Dardanelspor maçı 18 Mart stadında başlıyoor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dardanelspor 0-5 Galatasaray
Çanakkle'de müthiş bir futbol vardı. Bilhasa Arda, Mehmet ve Ayhan göz doldurdular.
Maçın Adamı:
Mehmet Düz 2 gol 1 Asist..
Gerçekten bizim gençlerde iş var
-Bu galibiyetle Galatasaray TK'da çeyrek finali garantilemiş oldu.
Bu arada ben Cem Sultan'ı oynatmak istiyorum ama yanında çıkan işaret oynatılamaz durumda olduğunu gösteriyor. Bu yaştan mı kaynaklanmakta? 16 yaş ve üzeri mi olmalı?
Güzel gidiyorsun .. Antep maçıda nazan boncuğu olsun canım ..![]()
Galatasaray 5-2 Sivasspor
Kariyerimin en ilginç olaylarından birini yaşadım..Sivas kalecisi sakatlandı yerine sahadakilerden bir girdi. 3 değişiklik hakkı dolunca. Ama kaleye geçen oyuncu yediği golden sonra kaleden çıktı ve yerine sahadaki oyunculardan biri girdi.. Garip..
İşte Sivas maçı:
Maçın Adamı:
İşte kaleci olayının belgeleri:
Burada kalede Hasan Yurt var.
Burada ise Colosimo geçiyor.Golü yeyince kızdı herhalde Hasan'a. Ama ona da 2tane attık.
Olay biraz garibime gitti maç içinde kaleci değişir mi acaba? Bizi mahalle maçları gibi
Bu sonuç sonrası TK'da Çeyrek final eşlemeleri şöyle:
Galatasaray - Yozgatspor
Fenerbahçe - Beşiktaş
Trabzonspor - Bursaspor
Kayserispor - Antalyapor
Trabzonspor - Galatasaray maçı belki yarın.. belki yarından da yakın!...
Galatsaray Hangi Türk Asıllı oyuncuyu buldu getiriyor cevbı belki yarın.. belki yarından da yakın!...
Güzel gidiyorsun sakin ardayi satma.1-2 sene meyvasini ye ardanin
Türkiye kupasinda ve ligde kupa bekliyoruz![]()