Helal olsun Antalya'ya
Helal olsun Antalya'ya
Antalya Coştu Ama Kayseri atar 1 tane![]()
gs ve beşiktaşa yarayacak.
vay be nasıl 4-3 öne geçti antalya. hemde kayseri de . gerçekten inanılmaz.
ali bilgin ve coşkun attı 3 ve 4. golleri sanırım.
Coskun birdal sov var kayseride.Hattrick yapti coskun birdal.Antalyayi kutlamak lazim 3-1 yenik durumdayken hemde kayseri karsisinda 4-3 öne gectiler.
şimdi de Antalya'ya Maşalllah
Dakika 88 ... Skor 3-4 ..
Kayserispor 90.dakikada gökhan ünalin attigi golle durumu 4-4 e getirdi.Mükemmel bir mac oluyor arkadaslar.Yarin aksam videoligte kesin izleyecegim maci.
4-4 ............![]()
of be ne maç oluyo ama son dakkalara kadar belli olmaz bu maçın skor u.
Of of .. Sen skoru nerden nereye getir bir puana razı ol, belki de onu bile alamayacak ..
Antalyaspora gercekten cok yazik,6.mac oluyor son dakikalarda gol yiyipte puan kaybettikleri.Gercekten antalya burada olmayi haketmiyor.Üst siralarda olmaliydi antalyaspor.
bittimi maç . dakka kaç??
Mac 4-4 bitti.
Bitti .. 4-4 ..
Antalyaya Helal olsun Maci cevirdiler yine![]()
ohh ohh aslanin rakipleri puan kaybetti
bizim için güzel sonuç oldu.![]()
iyi oldu bu sonuc cimbom yine siyirdi bu haftayida![]()
Sıyırdı ama Fenerle beşiktaş 3 puan alırsa nereye sıyırdı orası Bilinmez![]()
ne gollü maç be
nese ii oldu yoksa kayseri geçicekti bizi
beşiktaşa yarar inşallah bu sonuç.
allahım kafaları sıyıracam ya bu nası bişe maçtaydım kayseride defans kalmamış aydın toscalı sakatlandı kayserinin defansıda sakat oldu ertuğrul hoca sakatlanan toledoyu oyunda buraktı çok sinirlendim adam koşamıyo bile sekerek oynuyo adamı dedğiştirmedi özgürcan ise çok kötüydü bu kadar bencil adam görmedim ben son 2 haftada 7 gol yedik çok iyi hucum yapıyoruz ama defans berbat olunca galibiyet gelmiyo kayserinin yine klas oyuncuları gökhan ve mehmet topuz antalyadan ise coşkun ile ali bilgin maça damgasını vurdu inşallah aydın düzelir yine galibiyet serisine başlayacağız diye inanıyorum topuz gibi futbolcu olduğu için çok şanslııyz çok seviyorum onu inşallah milli maçlardada atar
helal olsun be antalya nasıl ardı ardına goller atmışama keşke yenseydi
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Seyircisiz erciyesi yeneceğiz bursada fb ye bi süpriz yaparsa tam süper olur.
antalya yine son dak. golü ile puan kaybetti ... ben galibiyet bekliyordum ama beraberlikde fena değil ....