1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Süper Lig ve diğer liglerden alınan takımlardan keyif almak?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Question Süper Lig ve diğer liglerden alınan takımlardan keyif almak?

arkadaşlar ben süper ligde beşiktaş ile 3-4 sene bitirdim ve artık sıkıldım diyebilirim
    Ben süper ligde oynarken deplasmanda veya içerdeyken o stad ve atmosfer aklıma geliyor ve oyundan keyif alıyorum ama aynı şeyi avrupa takımlarını yönetmeye kalktığımda başıma geldiğini söyleyemem.avrupa da valencia'yı almak istiyorum.sizce oyundan nasıl keyif alabilirim.oynarken neleri düşünmem gerek.izin gibi ustalardan yardım almak istedim

Oyunu oynarken gerçeği düşün. kendini beşiktaşın veya gitcegin takımı gerçekten yönetiyomus gibi yap vede hile yapma hileden kaçın çünkü hile yapınca gerçeği düşünmek saçmalık oluyo ve insanın bir süre sonra canını sıkıyo.

Bende Şampiyonlar liginin müzigi var..şampiyonlar liginde maçım olunca once o müzgi çalıp sonra maça çıkıyorum daha gerçekçi oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by submarine_18 View Post
    Bende Şampiyonlar liginin müzigi var..şampiyonlar liginde maçım olunca once o müzgi çalıp sonra maça çıkıyorum daha gerçekçi oluyor
    bende de var,iyi fikir
    valencia olursam lig maçlarından önce rumba de barcelona çalarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Şampiyon olmaya çalışman yeterli.İspanya ligi TSL gibi kolay değil...

6. Default

kendimi saha kenarından oyuncularıma taktik verirken hayal ederim...tabi bide müzik eşliğinde filan daha da süper oluyor....ne delilik yav...

Onu nasi ayarladin kardesim bende yapabilirmiyim bilgi verebilirmisin ?

Kendini bir menejer gibi düşün.Bana bu yüzden bazı arkadaşlarım deli diyor Hiç hile yapma ve gerçek hayattaki gibi düşün çok keyif alırsın.Bide alt liglerden küçük bir takım seçersen daha zevkli olur.

Wink

Tottenham verelim

Alt yapıdan oyuncu çıkar onlar geliştikçe sen zevk alırsın ve ii parayada satarsın genellikle ben böyle zevk alıyorum hepsinin favori kişisnde benim ismim de yazdıkça gurur duyuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by charmender View Post
    Onu nasi ayarladin kardesim bende yapabilirmiyim bilgi verebilirmisin ?
    oyundayken maç başlamadan önce masaüstüne dön,şampiyonlar ligi müziğini aç,alttan o çalsın,sen oyuna gir maçını oyna

:d euheuheuheuhehu oda güzel Alttan Orhan gencebay müzigini verirsem nasi olur D: tirübünde katliam cikar zulalala

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En keyiflisi desteklediğin takımı yönetmek ..

bence sürekli küme düşme potasındaki takımlara iş baivurusunda bulun ve git onları kurtarmaya çalışmak çok güzel oluyo sorada saten büyük takımlardan teklif alırsın yani amatör başlayıp profesyonel ol diyebilirim

Evet winamptan açıcaksınız

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende mehter marsı calıyorum

Valla ben Bircok kez yeni oyun actim ama hic bir Avrupa takiminda Trabzonspor kadar keyif almadim

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Bende mehter marsı calıyorum
    Ben kolbasti caliyorum

ewt beyler harbiden de maça girmeden veya maç sırasında sevdiğiniz bi şarkı çaldığında daha ii düşünüyosunuz şahsen ben winampta açıyorum en sevdiğim children of bodom-deathnight warrior şarkısını açıyorum daha ii oluyo ilham geliyo kuduruyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Maçları kendi kendinize sunun maçtan önce ve sonra basına açıklamalar yapın, etraftakiler sizi deli snabilir ama siz keyfinize bakın ha bir de kız arkadaşınızın yanında buunu yapamyın bütün karizmanız yerle bir olabiliyor

süperlig de takımına göre zevk alıyorsun.fenerbahçe yi yöneten adam eminim zevk alıyordur.benim gibi trabzonspor u alıp sezona 9 yabancı (2si kirada) ile başlarsan hoş olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

sempati duyduğun bi takımı almalısın önce ve her maç sanki sende staddaymışsın gibi düşünmelisin

bence küçük takım al ve onunla büyük takımlara kafa tutmaya çalış o ufak takım geliştikçe çok zevk alırsın emin ol..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bence küçük bir takım al ve o takımı kurtarmaya çalış.Benim gibi..(Bkz ::: Erdem Kariyer ::: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37746 ))

Mesaj Yetkileri