hamilton iddialı bir tahmin dostum![]()
hamilton iddialı bir tahmin dostum![]()
Ben daha iddialıyım ..
1-Alonso
2-Hamilton
3-Raikkonen ..
McLarene bukadar güvenme derim burak![]()
.. İçim başka söylüyor zaten de buraya yazamıyorum ..
![]()
ben hala Hakinen Schumacher dönemi derim abi çok heyecanlıydı.
Evet eski tadı yok artık F1'in ..
bide ntv deyken daha heyecanlıydı gibi geliyor bana![]()
Cnnturk teki anlatan değilde yorumcu adamı deli ediyor ..
evet ya tam gıcık.
Valla Hakkinen Schumi zamanında çok ilgim yoktu F1'e.. Raikkonen'in Şampiyonluğu kaybettiği yarıştan sonra her yarışı izledim(1-2 yarış fire olabilir) Zaten kimmiş bu az daha şampiyon olan sorusunun cevabıyla tutmaya başladım kimiyi, o günden beri formula 1 izlerim.. O nedenle bana hala heyecanlı geliyor![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
hakinen Schumi çekişmesi süperdi kaçırmışsın![]()
Raikkonen zaten iyiydi,Ferrari'de daha da çok coşacaktır bence.
~~~Raikkonen 4Ever~~![]()
Millet Schumici çıktı iyi mi ..![]()
Raikkonen büyük favori kazanma ihtimali oldukça yüksek...
Ve beklenen oldu KIMI kazandı !!!
İşte sezonun ilk yarışının sonucu
Hamilton 2. pitstop'a kadar alonso'nun önündeydi.. Alonso 2. pitstoplarda 2.liği devraldı.
Ferrari'nin Massa stratejisi de başarılı oldu.. Tek pitstop yaptı massa, 22. başladı 6. bitirdi![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
düşündüüm gibi ilk iki sırada
rai & alonso var
tebrikler
Yarışı izleyemedim, pek de birşey kaçırmamışım .. McLaren'in kazanamadığı bir yarış benim için birşey ifade etmez .![]()
Kimi kazandı Ferrari adına iyi bir başlangıç.Massa'nın 22. başlayıp 6. bitirmeside arabanın sağlamlığının kalitesinin bir göstergesi.Alonso'nun 2. Hamilton'un 3. olması McLarenin kolay kolay yarışmayı bırakmayacağının göstergesi ama sezon sonu Ferrari şampiyon olacak umarım![]()
Kımı Raıkonen kazandı.İnşAllah böyle devam eder
Yarış sonundaki basın toplantısında kimiye, yarışta sadece bi yerde Pist dışına çıkmıştı çok hafiften, onla ilgli bi soru geldi noldu diye, kimi aynen şöle söledi;
O sırada başka bi yere bakıyodum
Bu cevap yarışın onun için çok rahat geçtiğini gösteriyo![]()
FERRAIKONNEN
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Ah be Kimi, neden geçtin ki Ferrari'ye sanki ..
O sırada başka bi yere bakıyodum
süpermiş![]()
Ne yalan söyleyim ben de çok üzüldüm 5 ay önce haberi duyduğumda.. Ama kendimi alıştırdımBen takım tutmam F1'de odamın duvarlarında her takım vardır.. Ama McLaren'in görüntüsünden dolayı mclarene bi sempatim vardı.. Ayrıca kimiyi de ilk mclarendeyken desteklemeye başlayınca bi alışkanlık olmuştu.. Napalım sürücüler çıkarlarını düşünmek zorunda
(alonso mclarene geçmeseydi takımlarda mclarenin şampiyon olmasını isterdim)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bende tam tersi, sürücü değil takım tutuyorum ..Schumi'ye oldum olası uyuz olmuşumdur ama McLaren'e gelse onu bile desteklerdim ..
![]()
Ben schumiyi tutardim ondan sonra kimiyi.Kimi hele ferrariye gelince tam süper oldu.Bu yarisi okadar kolay kazandiki sanki rakipleri hic zor degildiMassa 5.olabilirdi ama 6. oldu oda güzel
![]()
Yok iyiyim böyle yav ..Bana beleş ferrari verseler binmem; satarım, nedense uyuz oluyorum ..
Forza McLaren Mercedes ..
![]()
eyvallah hocam![]()