-
Makaay kardeş...Benim sitedeki yamalar,eklenen silinen dosyalar ile hiç bir alakam yok...Ben Forum da görevli bir modaratördüm...Cm deki çalıntı zamanı siteye henüz yeni üyeydim,zaten o zamanlar bir alakam olmadığını anlarsınız...Çünki siteye yeni üye olan birisini direk forum'a admin vermezler !
Bu durumda bile ben kendi üzerimde bir sorumluluk istedim ve geldim bunu yaptım...Yani çalıntı yamalarla bir ilgim alakam olmadığı halde,gelip özür dilledim...Belki bu durumda özür dilemek benim üzerime değil,yamayı çalanların üzerine düşebilirdi...Ama yinede geldim ben bunu yaptım ...!
Tabi ki,hemen bana inanacak değilsin...Belki Tsp'yi içten vurmak isteyen birisi sanabilirsin beni...Hemen inanın bana demiyorum,ama ben sözümün arkasındayım,beni tanıyanlar tanır...
Size şöyle bir örnek vereyim;
Bahsi geçen sitede Görevli iken,Forum da sitenin en sevilen üyesi anketi yapılmıştı...Orada yanlış hatırlamıyorsam Birinci idim...Yani en sevilen demek,en güvenilen anlamına da gelir...
Şimdi bununla bizim konumuzun ne alakası var ? demeyin,çünki sizleri kendime inandırmak için bu örnekleri vermem gerekiyor...
Genel anlamda,bütün üyeler bizi olumlu karşılamış...Allah hepinizden Razı olsun...
Sitenin admini ile de dün görüştüm,o da olumlu yaklaştı,hatta hiç beklemediğim bir şekilde bana da teşekkür etti...
Tekrar helalliğinizi diliyorum,Kendinize İyi Bakın...
Mesaj Yetkileri