Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 95 arası toplam 95 sonuç

Konu: Milli Kadro Açıklandı ...!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kadroya bak çay demle Mehmet Yıldız,Servet Çetin,Emre Aşık.
    Yıldıray'ın olmaması cok büyük eksiklik,sakatlıklar bir türlü yakasını bırakmadı bu sezon.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kadroya bak çay demle Mehmet Yıldız,Servet Çetin,Emre Aşık.
    Yıldıray'ın olmaması cok büyük eksiklik,sakatlıklar bir türlü yakasını bırakmadı bu sezon.
    Emre asik son 3 mactir cok iyi oynuyor.Ayrica ben volkanin alinmasina cok sasirdim.Toplara sadece bakan birinin milli takimda ne isi var

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Takdiniz Hakana yaaaaa
    Futboldan cakiyormusunz
    Mesaj yazarken kelimeleri biraz daha itinalı seç... Ülke başarıları herşeyin üstündedir, ben hakan şükür'e karşı degilimki sadece oynamasını yanlış buldumu söyledim...Ama inşallah seninde altta yazdın gibi taktik icabı şeklinde yunanistandan puan alırız nasılsa 10gün sonra görürüz kimin futboldan anladıgını...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

-Ya bu Emre Aşık'la Volkan'ın ne işi var takımda Volkan'ın yerine alsana Serdar'ı.
    -Tugay'ı yine çağırmış Fatih Terim sonra ki maçlarda Bülent Korkmaz'ı da çağırırsa şaşırmam...
    -İnşallah göbekte Emre-Servet ikilisi oynamaz çok kötü sonuçlar doğurur bu ikili seçimi bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Tamam çok gol atmış olabilir ama bu ingilterenin gidip sheringhamı milli takıma alması gibi bişey... Henüz form tutmamış sakatlıgı tam anlamıyla geçmemiş 35 yaşında hakan şükür yerine Ümit karan alınabilirdi kadroya... Fatih hoca kadro seçimlerinde çok duygusal davranıyor...
    Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım Hakan Şükür' ün o kadroda işi yok

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri