İşin doğrusu internet üzerinde malum siteye takılıyordum.
Ancak gerek yayınladıkları dosyaların bozukluğu (1-2 kez virüs çıktı), gerekse forumlarda kullanılan dil hiç hoşuma gitmedi.
Daha sonra bu siteyi buldum ve bir deneyeyim dedim ve çok memnun kaldım.
Forumlara fazla aktif olarak katılmasamda artık her nete girişimde ne var ne yok diye bakmaya alıştım.
Sitenin fikirleri gayet mantıklı geldiği için paraya kıyıp oyunun orjinalini bile aldım![]()
Buraya kadar yazılanlara tamamen katılıyorum.
Ancak emeğe saygısızlık yapan birkaç çapulcu için tüm ormanı yakmak bence biraz hatalı bir tercih olur.
Yazılanlar okunduğunda bu çalışmaları yapan arkadaşların ne kadar sevildiği ve değer gördüğü ortadadır.
Bence böyle bırakıp gitmektense bazı tedbirler düşünülebilir. Örneğin yapılan çalışmaların içerisine paskalya yumurtaları şeklinde tsp logoları ve yorumları koymak, belirli sürelerle veya tuş kombinasyonları ile site reklamı verilmesi gibi çareler düşünülebilir.
Yukarıda yazılanlardan sizleri tanıyan herkesin bu işin farkında olduğu bellidir.
Bu olaylardan sonra malum siteye girdim ve şöyle bir dolaştım. Bencede site bitme aşamasına gelmiş çünkü yeni olan (çalınan dosyalar hariç) hiçbir şey yok.
Affınıza sığınarak "Şu okullar olmasaydı Milli Eğitim ne kadar kolay olurdu" düşüncesinden uzaklaşmanızı ve o güzel alışmalarınıza devam etmenizi canı gönülden diliyorum.
Elimden geldiği kadar her türlü konuda yardımcı olmaya hazırım, yeterki bu güzel site kapanmasın. Türkiye'nin sizlere ihtiyacı var![]()
Saygılarımla

Alıntılı Yanıtla