1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Personel gelmedi

Default Personel gelmedi

Arkadaşlar Galatasaraya personel alıyordum.Bir iki tane aldım.Sonuncusunda bu yazı çıktı transfer iptal oldu.İngilizcemde kötüdür.Yardımcı olursanız sevinirim.İnşallah konuyu doğru yere açmışımdır.

Yönetim başka bir baş antrenöre ihtihaç olmadığını düşünüyor. Bu yüzden de transfer iptal edilmiş.

Nesil
    2006

Antrenör sayın yeterli olduğundan dolayı klubun başka bir antrenör almamış. Bunun için beğenmediğin antrenörleri gönderip yerine yenilerini alabilirsin. Bu her klup için geçerlidir.

Arkadaşlar sağolun ama o transfer olmadıktan 1 gün sonra 3 tane daha antranör aldım.Başka bir sebebi olmasın.

Yönetim assistant coach'a ihtiyaç olmadığını düşünüyor. Demek ki normal antrenörleri transfer edebiyorsun ama erdal keser gibi birini daha alamıyorsun

Anladım dostum sağol.Ben galiba ona baş antranörlük teklif etmiştim.

Quote Originally Posted by omer_can_gs View Post
    Arkadaşlar sağolun ama o transfer olmadıktan 1 gün sonra 3 tane daha antranör aldım.Başka bir sebebi olmasın.
    anlastgn antrenorun takmnda baska bas antrenor yok o yuzdn iptal edildi.ayni sey benm de basima gelmsti...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

o antrenör bendede war çok iyi bu arada villarealdeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

arkadaşım takımında bir baş antrenör varsa ikinciye genelde izin vermez yönetim.

Sağolun arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Mesaj Yetkileri