Originally Posted by
emrah44
Ama Torres çok kaprisli bir oyuncudur. Sauna, tenis kortu, mini golf, özel doktor, digitürk, sunny uydu, 400 gb hard disk gibi ilginç istekleri var. Bunları karşılayabilir misin? Yaparım diyorsan Torres'in yanında Kerlon'u da kiralayabilirim ama başkandan az önce bir sms aldım. Hemen aktarayım.
Başkan : Emrah, slm. nbr? Uzun süredir görüşemiyoruz ya. Bak, kulağıma bir dedikodu geldi. Fernando'o'yu kiralamak istiyormuşsun. Onu kiralarsan şampiyonluğu kaybederiz. Sonra 1 milyon dolara kiralamak olur mu? En az 5 milyon dolar istemelisin 1 sezonluğuna. Bu konuda seninle konuşmak istiyorum. Bende kontör yok. Ara da bu konuyu görüşelim. Ya bu Turkcell de çok pahalı bu aralar. Avea mı alsam diyorum? Bunu da konuşalım. Ooo 3 sms olmuş. Neyse yeter bu kadar. Hadi görüşürüz..
İşte gördüğün gibi başkan izin vermiyor. Gerçi daha konuşamadık. (Laf aramızda, adam kontör alamıyor ama Paris'e tatile gidiyor. Bu insanları anlamak güç.) Yarın sana kesin sonucu veririm.
Bu arada Luccin çok çok iyi bir DM, kesinlikle oynatmalısın.
Yukarıda söylediğim fikri uygularken kendi konunuza link de verirseniz güzel olur. İlk defa okuyan, "bunlar neyden bahsediyor" demesin diye yani.