1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Arda'dan KÖtÜ Haber..

Default Arda'dan KÖtÜ Haber..

Galatasaray'a Konyaspor maçında sakatlanan Arda Turan'dan kötü haber geldi.. İlk tedavisi yapılan genç yıldızın yaklaşık 6 hafta oynayamayacağı, bu sürenin daha da uzayabileceği belirtildi.. Bu arada Arda, A Milli Takım aday kadrosundan da çıkarıldı..

Konyaspor maçının ardından ilk tedavisi bugün yapılan Arda'nın, yaklaşık 6 hafta oynayamayacağı, bu sürenin daha da uzayabileceği kaydedildi. Arda'nın, 19 Mart Pazartesi günü yeniden kontrollerden geçeceği bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle bugün milli takım kampına da katılmayan Arda'yı, milli takım doktorlarının da gördüğü ve genç futbolcunun milli takım aday kadrosundan da çıkarıldığı öğrenildi.

Bu arada Konyaspor maçında sakatlanan Okan'ın sol arka adalesinde zorlanma olduğunu, deneyimli futbolcunun, milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada tedavisinin yapılacağı ve Ankaragücü maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

Öte yandan Marsilya'da, 19 Mart Pazartesi günü Zinedine Zidane ve Ronaldo'nun ''Yoksulluğa Kırmızı Kart'' adı altında organize ettiği yardım karşılaşmasında forma giyecek olan Hakan Şükür'ün bu maçtan sonra milli takım kampına katılacağı belirtildi.

ooo arda milli takımdada yok kötü oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Milli takım için çok kötü oldu gs içinde tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

6 hafta of ya .. Bugün bir konuda 2. yiz merak etmeyin demiştim .. Sözümü geri alıyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nazar dweydi çocuğa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

çok üzüldüm gerçekten

arda nın yerine kim çağırıldı milli takıma

Del Piero_10 Misafir

Milli maçlarda iyi oynasa,sezon sonunda avrupa'ya zıplardı.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kısmet değilmiş arda için ALLAH ne yazdıysa o olur

Kadroda çok sakat var zaten... Arda'nın sakatlıgı çok kötü oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

geçmiş olsun bir an önce döner sahalara inşallah...

arda gs nin ş.ligi eleme maçında 2 gol attı meşhur oldu çıktı...ondan önce arda mı oynuyordu milli takımda pehhhhh..gülerim ben bu olaya....
    ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by yorgun_reis View Post
    arda gs nin ş.ligi eleme maçında 2 gol attı meşhur oldu çıktı...ondan önce arda mı oynuyordu milli takımda pehhhhh..gülerim ben bu olaya....
    Sanırım sen Arda'yı izlememişsin hiç.Ayrıca Vestel'de de güzel oynuyordu...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir fenerbahçeli olarak gerçekten çok üzüldüm.Çünkü genç yaşlarda geçirilen büyük sakatlıklıklar tüm kariyeri etkileyebilir ve MİLLİ bir oyuncunun bu sakatlığı üzücü
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sen sanırım Arda'yı Burak Yılmaz'la karıştırıyorsun. Arda şu an Türkiye'nin gelecek vaadeden en iyi oyuncusu. evet dediğin gibi daha önce yoktu. ama daha önce olmayan 19 yaşındaki bir oyuncuya göre müthiş bir çıkış yapıp neredeyse 26 maç üst üste oynadı. Formu düşmüştü ama Trabzon ve Konya maçlarında eskisi gibi olmaya başladı derken çok kötü oldu bu sakatlık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milli takımda oynayamacağı için üzüldüm ama rakibimizin en önemli silahlarından biri sakatlandığı içinde sevindim açıkcası
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Sen sanırım Arda'yı Burak Yılmaz'la karıştırıyorsun. Arda şu an Türkiye'nin gelecek vaadeden en iyi oyuncusu. evet dediğin gibi daha önce yoktu. ama daha önce olmayan 19 yaşındaki bir oyuncuya göre müthiş bir çıkış yapıp neredeyse 26 maç üst üste oynadı. Formu düşmüştü ama Trabzon ve Konya maçlarında eskisi gibi olmaya başladı derken çok kötü oldu bu sakatlık.
    İşte budur Çok iyi bir Cwp Aydın abi.

bizim mami bile iyi oynuyor pehhhhh...

ben arda ya bişey demedim....boleda maçında yıldızı parladı demek istedim...herkes arda nın yokluğunu kötü olacağını söylüyor...bende bolesva maçından önce arda mı oynuyordu dedim milli takımda...çarpıtmayın konuyu..ne burak'ı resmini koyduk diye kıyaslama yapmadım ben...saygılar
    ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fazlalasti sakatliklar bu aralar. Arda da eklendi listeye, Appiah'nin da bi sakatligi var heralde.

-arda
    -jefferson
    -risp
    -musa
    -bobo
    -serkan balci

hatta denizlispor da 3 yane sakatlik vermis dun

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ben arda ya bişey demedim....boleda maçında yıldızı parladı demek istedim...herkes arda nın yokluğunu kötü olacağını söylüyor...bende bolesva maçından önce arda mı oynuyordu dedim milli takımda...çarpıtmayın konuyu..ne burak'ı resmini koyduk diye kıyaslama yapmadım ben...saygılar
    bana da "daha önce var mıydı" demen saçma geldi. "daha önce yoktu" mantığıyla hareket edilirse altyapıdan hiçbir futbolcu çıkmaz ki. Bunu milli takım için söylüyorsun orası normal ama milli takımda solda kim oynayacak. Tuncay bal yapamayan arı. Şaş desen Galatasaray'da oynayamıyor. falan ve filan. Olmazsa dediğin gibi Mami'yi koyarız.

Arda türkiyenin en iyi genc futbolcusudur,hatta bana göre türkiyenin en iyisidir.Kiskanclik senin damarlarina islemis.Arda besiktasta olsa siz onu yerlere göklere sigdiramazdiniz.Kazma ibrahim akini bile göklere cikardiniz.Sizin takimda kim var söyle bana.Kim var arda kadar iyi?

Gecin bu ayaklari,adam italya gibi bir macta daha 19 yasindayken lippiyi,baskanlari kendine hayran birakti,19 yasinda olmasina ragmen sadece ilk devrede 36 mac oynadi.19 yasindaki bir futbolcu icin 5 ayda 36 mac ve bu maclarin neredeyse hepsinde herkesi kendine hayran birakti.Galatasaray-besiktas macinda görmüstük ardayi.Hani 4 besiktasliyi dize getirmisti.Istersen videosunu koyalim buraya.Hem türkiye ligindeki maci hemde antalya cuptaki maci.YERSEN!

Mesaj Yetkileri