Melih_Zn malum hırsız sitenin güzide adminlerinden...
neyse simdilik öyle olsun bizde bunlara inanmıs bunları yemiş olalım.Bundan sonra yapacaklarınızı görecegiz.TSI ahalisi unutmasınki, iki dost siteyi tsi ile scn yi birbirine düşürme konusunda cok büyük işler yapmıstır bu malum hırsız site.Yani herşeyi beklemeliyiz.Her an herşey olabilir,her an herşey yapılablir...
bu arada gittim malum hırsız sitenin foruma arastırdım bi konuya gözüm carptı.Aynen yazıyorum...Bu ilk gözüme carpanıdı devam etsem daha bir cok şey cıkacagına eminim.
-dangerhacker-
hayal gücünüz yüksek miş gerçekten ******** nin kendi emeğiyle bir %10 luk bile türkçe yama yapamayacağına eminim. bunlar şimdi bir başşka site çıkarsında %100 lük bi yama onu kendimize makyajlayalım diyorlardır. geçtiğimiz yıllarda turksportal ınkini çaldılar ama salaklar turksportal yazısını değiştirmeyi unutmuşlar. geçen yılda %100 çıkacaktı ama çıkaramadılar ben en 4,5 kere yazdım foruma %100 yama çıkmayacak bu site böyle vişeyi yapamaz demiştim. ve dediğimde çıktı ve bu kez de yeniden söylüyorum FİFACMTR %100 TÜRKÇE ÇI-KA-RA-MAZ.
evet siz hayal kuruyorsunuz. ancak www.soccercenter.net veya www.turksportal.net veya www.fifacmpes.com bu siteler %100 yamasını çıkarırsa onların emeğini çalarak çıkarabilirler.yukarıdaki konusma 13mart 2005 tarihinde olmus.sanırım sevgili 'the the' nin yani Melih_Zn'nin alakası ve haberi olmadığı(!) hırsızlık olaylarından biri olsa gerek degilmi...ayrıca onu burda savunan pirtink nickli arkadasda malum hırsız sitenin hatırı sayılır ziyaretcilerinden biriymiş bunu da gördüm...- MeLiH_Zn -
Sen kendi kendine,didin dur kardeş.Her zaman saygı sınırlarında olmaya dikkat ederim,bu sitede büyük ağabeylerim,babam yaşımda insanlar var.Onun için sana cevap yazmayı bile çok görüyorum..!!
Buda 3 aralık 2004 tarihli konusmadan bir kesittir.Bahsi gecen seven_4u nickli arkadas yaptıgı fifa tsl si ile malum hırsız sitede modluk görevine gelmiştir.Bu yapılan patchde malum hırsız sitenin de katkıları olmustur ve formalar scnden araklanmıstır.Daha sonra bu seven_4u nickli sahis vicdanı kaldırmadıgı için forumda olayı itiraf etmiş ve bu siteden ayrılmıstır.Üstüne verilen tepki yukarıdadır.Konuyu nasıl baska yerlere cektikleri ortada.Sanırım bu olaylarla alakasız,haberi olmayan sahıslar bu tür tepkiler vermezler deil mi?..- Melih_Zn -
Taha ya %100 katılıyorum.Bu seviyesiz insanCIK,seven_4u olayından sonra sitedeki üyeleri kendi sitesine çekmek istiyor.Çok zekice ancak Amatörce bir davranış.Tamam sitene üye isteyebilirsin ancak neden hırsızın yanında olmayın diyorsun.Sen bu lafı sadece site sahibine degil bütün ******** lilere söylemiş bulunmaktasın.Aklını basına al.Bu sitenin senin gibi adam satanlara ihtiyacı yok.Adam gibi adamlara ihtiyacı var.Ki bu sitedeki bütün üyelerde adam gibi adamdır.Konustuguna,yazdıklarına dikkat et....
Diyeceğim o ki dikkat edin,alışmış kudurmuştan beterdir.Oradaki haysiyetsizlerin içinde kalıpta etkilenmemek mümkün değil.Özür dilemekte yeterli değil.Bu aleme olumlu katkılar yapında o zaman görelim özrün anlamını...
Bu kadar üstünde duruyorum bu konunun kusura bakmayın,bu hırsızlardan en cok canı yananlardan biri de benim.Ve beni tanıyanlar bilir en sinir olduğum şey bu emek hırsızlıgıdır...Takıldıgım nokta ise onca hırsızlıktan sonra degilde bu hırsızlıktan sonra böyle bir tepki vermeleridir bu arkadasların...