Quote Originally Posted by yorgun_reis View Post
bizim mami bile iyi oynuyor pehhhhh...

ben arda ya bişey demedim....boleda maçında yıldızı parladı demek istedim...herkes arda nın yokluğunu kötü olacağını söylüyor...bende bolesva maçından önce arda mı oynuyordu dedim milli takımda...çarpıtmayın konuyu..ne burak'ı resmini koyduk diye kıyaslama yapmadım ben...saygılar
Arda türkiyenin en iyi genc futbolcusudur,hatta bana göre türkiyenin en iyisidir.Kiskanclik senin damarlarina islemis.Arda besiktasta olsa siz onu yerlere göklere sigdiramazdiniz.Kazma ibrahim akini bile göklere cikardiniz.Sizin takimda kim var söyle bana.Kim var arda kadar iyi?

Gecin bu ayaklari,adam italya gibi bir macta daha 19 yasindayken lippiyi,baskanlari kendine hayran birakti,19 yasinda olmasina ragmen sadece ilk devrede 36 mac oynadi.19 yasindaki bir futbolcu icin 5 ayda 36 mac ve bu maclarin neredeyse hepsinde herkesi kendine hayran birakti.Galatasaray-besiktas macinda görmüstük ardayi.Hani 4 besiktasliyi dize getirmisti.Istersen videosunu koyalim buraya.Hem türkiye ligindeki maci hemde antalya cuptaki maci.YERSEN!