İleriyi düşünüyoruz...![]()
İleriyi düşünüyoruz...![]()
Çağrı yine güzl bir hikaye olacak gibi duruyor, umarım başarılı olursun da hikaye uzun sürer.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
harika gidio
bencede harika o genc oyuncularin cogu ii we muthis gelecek kolay gelsin![]()
cok iyi gencler hepsi cagri abi,gelecege yatirim ilerideki 10 senenin gs sini kurdun bence
Çağrı abi yine muhteşemsin..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Öncelikle hepinizin yorumları için gerçekten çok teşekkür ederim. Bu hikaye geçen seferki gibi kısa olmayacak bunu da şimdiden belirteyim. Geçen hikayede bazı aksaklıklardan dolayı devam edememiştik fakat bunda ne olursa devam edicez. Vatan millet sakarya yaniGelelim kariyerde yaşanan olaylaraaaa...
--------------------------------------------------------
Medyanın ve kulüpteki üyelerin yorumlarından sonra kendimi adeta Florya'ya adamıştım. Orada yatıp orada kalkıyordum. Evimin yolunu bile unutmuştum nerdeyse. Futbolcularımı yoğun bir antrenman temposunun içine sokmuştum. genç olmaları onların daha sağlıklı daha dirençli hale gelebilmelerini sağlıyordu. Takımın yaş ortalaması 25'e düşmüştü. Gerçekten çok iyi bir iş başarmıştık. Umarım başarı da gelirdi.
Sıkı antrenmanlardan sonra sıra hazırlık maçlarına gelmişti. Hazırlık maçlarında hiç istediğim performansı gösterememişti takım. Çünkü takımı yeniden oluşturuyorduk ve elbet ki bir alışma süreci olacaktı. Tek itediğim bunu hazırlık maçlarında atlatmak ve sezona güzel başlamaktı.
Hazırlık maçlarının sadece sonuçlarını yazıyorum :
Hazırlık Maçları :
Basel (D) : 0-2
AEK (D) : 0-1
Wuppertal Kiesberg (D) : 0-2
München Lions (D) : 1-1
AS Roma (E) : 0-2
Görüldüğü gibi 5 hazırlık maçından sadece 1'inde berabere kalmıştım ve diğer hepsinde yenilmiştim. Hazırlık maçı olmasına rağmen herkes bu işin daha şimdiden belli olduğuna ve beni devre arasında göndermeye karar vermişti. Özellikle liseliler kendi aralarında bu konuyu içten içe konuşup kulüp genel kurul toplantılarında yavaş yavaş yayıyolardı.
Bu konuyu Sayın Başkan Özhan Canaydın ile yaptığım aylık toplantıda konuştuk:
T.Ç.Z. : Sayın Başkanım, basında çıkan haberleri okuyor ve liselilerin yaptıklarını görüyorsunuzdur. Ne tür önelmler almayı planlıyorsunuz ?? Ne yapmalıyız ??
Ö.C. : Çağrıcım biliyosun ki sana bu konuda güvenim var. Zaten kontratın ona göre ayarlandı. Biz bu seneyi tamamen gençleşmeye yani senin kontrolüne bırakıyoruz. En azından ligi ilk 5 demiyelim de ilk 3 içinde bitirmeni umuyoruz. Bunu başaracağına da inanıyoruz. Senin yapacağın benden transfer için para istemedentakımı en iyi şekilde oynatmak! Bunu yapacağına gerçekten inanıyorum.
T.Ç.Z. : Bana inandığınız için teşekkür ederim Sayın Başkanım. umarım herşey dilediğimiz ve istediğimiz gibi olur.
Ö.C. : Olacak Çağrı Olacak! Merak Etme Sen!!!
Başkanla konuştuktan sonra kendimi odama iyice kitledim ve Super Kupa Finali önce Beşiktaş'ın maç kasetlerini izlemeye başladım. Beşiktaş yenilmeyecek bir takım değildi. Defanslarında açık veriyorlardı ve biz o açığı iyi kullanırsak bu maçı çok rahat alabilir ve herkesin yüzünü kara çıkarabilirdik.
Veeeee maç günü geldi çattı.......
Su liselilere dikkat et cagri vallahi fena geliyorlar
Ayrica hazirlik macinda bu kadar kötü olman süper kupada biraz endise yaratiyor bizde,genede güvenimiz sana tam,alacan süper kupayi insallah![]()
Süper gidiyo Çağrı abi Devam et inş. Daha çok başarılı olacaksın![]()
isteriz isteriz Süper Kupa'yı isterizz!!
cok güzel gidiyor hadi Çağrı alırsın süper kupayı![]()
Alırsın kupayı yav, senden kaçar mı ?![]()
Yok bence Beşiktaş rehavete girecektir. "Galatasaray hep yeniliyor, biz bunları yeriz" fikri uyanınca da son darbeyi vurabiliriz. Hadi Çağrı, elimiz kontakta, maç sonucunu bekliyoruz.![]()
çağrı abi umarım güzel,keyifli ve başarılı bir kariyer olur
Süper Bi Kariyer Oluyo Çağr Abi Herkeze İlham Kaynağı Oldun Boyle Devam E![]()
1-0
Goller : Arda Turan (Dk.67)
Maçın Adamı : Faryd Mondragon
Müthiş bir maç oldu! Bu gençlerle bu kadar iyi bir taktik oturtabileceğimi hiç düşünmüyodum. Aslında maçın geneline baktığınızda hakkını vermek lazım Beşiktaş benden daha iyi oynadı. Ama kendi beceriksizlikleri daha doğrusu Mondragon'un panterliğine denk geldiler.Dakikalar 67'yi gösterdiğinde genç kadromun yıldızlarından Arda Turan sahneye çıktı ve maçı bize kazandırdı.
Maçtan sonraki basın toplantısında basın mensuplarından çıt çıkmıyordu. Heralde söylediklerinden ötürü pişmandılar. Ama kendini bilmez bir gazeteci çıktı meydana ve soruyu sordu :
Kendini Bilmez Gazeteci : Sayın Zorkol, takımınız bugün şansa kazandı. Çünkü gözle görülür derecede Beşiktaş'ın sizden daha iyi oynadığı belliydi. Bu duruma ne diyeceksiniz ?
T.Ç.Z. : Bizden iyi oynadıklarının ben de farkındayım. Ama futbol bir kabiliyet ve beceri işi. İstediğiniz kadar baskılı oynayın ya da iyi oynuyomuş gibi gözükün eğer gol atma beceriniz yoksa bence takım değilsiniz.
Kendini Bilmez Gazeteci : Bundan evelki hazırlık maçlarında gol atamamıştınız. O zaman sizde de bu beceriksizlik var ?
T.Ç.Z. : Hazırlık maçlarında takımımda uyuşmazlık vardı. Unutmayın ki Galatasaray yeniden yapılanıyor. Yepyeni bir takım oluşturuyoruz. Oysaki Beşiktaş'ta böyle bir sorun yok. Dolayısıyla bu bizim değil beceriksizliğimiz olmuyor. Senden başka soru soracak yoksa basın toplantısı bitmiştir. İyi günler...
Kupayı kaldırmış Almanya'dan dönmüştük. O günkü gazete manşetleri ve televizyon haberleri şu şekildeydi :
Çaylak Bu İşi Biliyor mu ?
Çaylak Hoca takımını Türkiye'nin en büyüğü yaptı. Galatasaray yine zirvede yine zirvede... Beşiktaş tek kale oynamasına rağmen Galatasaray genç yıldızı Arda'nın attığı golle kupayı kazandı. Türkiye'nin ilk Süper Kupa sahibi ilklerin takımı Galatasaray!
Ruhu GERİ Getiriyor!!
1996-2000 yılları arasındaki kadro gibi kadro oluşturmayı hedefleyen T.Ç.Z. o ruhu da getirmek istiyor. Ruhu getirmek için başarıları yavaş yavaş sindirerek kazanmak isteyen T.Ç.Z. bu başarılardan ilkine çok çabuk ulaştı.
KAZANDIK DİYE HAVALANMAYALIM!!
Başarı hemen gelecek birşey değildir. Kulübümüz kurulduğundan beri her zaman başarıları bir kulüp ve ilklerin takımı olmuştur. Bu yine sağlanmıştır. Fakat bizlerin istediği bu başarıyı uzun zamana yaymaktır. Bu gerçekleştiği takdirde başarı gelmiş demektir.Saygılarımızla;
Liseliler
Yani herkese yaranıp da bu liselilere yaranamamak yok mu ??? Dellendiriyor adamı! Ama bu yaptıkları beni daha çok hırslandırıyor. Gün geçtikçe onlar ne emek istediklerimi zaten anlayacaklar....
Vayy Çağrı abi Süper Kupa Almışın Bravo Vallah![]()
Kupa hayırlı olsun Çağrı.Tasarım tek kelimeyle MUHTEŞEM...
Çaylak Bu İşi Biliyor mu ?
Biliyor Biliyor![]()
Kupa hayırlı olsun devamını bekliyoruz...
tebrikler güzel gidiyor..
Tebrikler ..![]()
Tebrikler cagri.
Liselilere kendini elinde sonunda kabul ettirecen insallah![]()
muhalefetdeki catlak sesleri(lıselılerı) boswer tebrıkler
Süper gidiyorsun abi liselileri boşver yola devam
Çağrı abi takımdan tam olarak kimler kaça gitti yazdıysan göremedimde...
Bu arada süper kupada hayırlı olsun![]()
hehehe süper gene ya![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
off süper yaa![]()
Harika gidiyorsun Çağrı abi.En çok merak ettiğim fikstür ve Şampiyonlar ligindeki rakipler.
Çağrı hocam tam bir profesyonelsiniz gerçekmiş gibi tüylerim ürperdi yahuRuh geri geliyor...!!!