Barış coşturmuş valla... arkadaşlar Barış'ın yazdığı gibi 2 sene önce, bu sitede admin olarak takılıyorken, Barış'ın yaması çalındı diye ayrılmıştım oradan. ayrıldıktan sonra bunlarla olan kavgamız yeni başladı normal olarak. bunların iciğini ciciğini herbişeyini biliriz..

mesela melih_zn haddini bilmediği için bi aralar bizim arkadaş onun şifresinden forumu silmişti yanlış hatırlamıyorsam. başkası da olabilir. ve oradaki sitenin sahibinn 1 numaralı yalağı olduğunu ben bilrim, Barış bilir, bu olayları iyi takip edenler bilir..
ama konuyu getireceğim nokta, o zamanlar daha sitenin ne mal olduğunu, kimin ne halt karıştırdığını bilen bu çocuk, şimdi mi adam olma yolunda bi adım atıyor. hadi tamam bu doğruları söylüyor. ama sadece onları iyi tanımayanlar çabuk inanır bunlara. onların gerçek yüzlerini bilenler kolay kolay inanmaz. ben inanmam, Barış (Makaay) inanmaz, diğerleri inanmaz... yalan söylemeyi anayasalarının 1. maddesi olarak kabul etmiş bir kesimden geliyorlar çünkü...

dediğim gibi eğer doğru söylüyorsa bile adamın backgroundu öyle boktan ki zerre inandırıcı gelmiyor bize... herneyse.. Kenny için fazla bişey diyemiyorum. çünkü sanki iyi çocuktu gibi hatırlıyorum ama hakkaten iyi birisinin o sitede işi olmamalı..

bu arada Barış'ın hissettiklerini şimdi anlıyorum. çünkü o adamın fikirlerini patchlerini çaldılar. şimdi bu türkçe yamayı çalarak içinde benim de emeğim bulunan bişeyi çaldılar. şu işlerden elimi eteğimi çekmeseydim hakkaten bi sürü tantana olurdu yine. ama bunlar böyle yapa yapa bendeki şu sevgiyi alıp götürdüler..Barış buraya kadar iyi dayanmış yine. dayanıyor da.