sınavlar :@
başarılar
iyi geceler
sınavlar :@
başarılar
iyi geceler
Arkadaşlar selamlar, bu gece baya boş site sanırım. Gün boyu sunucu problemleri yaşandığından sorun oldu sanırım. Nasılsınız![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
malesef almanyada ki sunucunun parasını ödememiş benim eski şirket o yüzden forumu tekrar amerikaya taşıdım. bu günlerde önemli değişiklik yapacağız web sitesinde bende işten ayrıldıktan sonra daha fazla zaman ayırabilyorum artık sitelere![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Anlıyorum abi. Umarım site adına hayırlı günler görürüz![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Açıldı...........
açılmış ama kimse yok![]()
Selamun Aleykum...
ya dem,n indim aşşğıya servis bekliyodum bekledim bekledim gelmedi saate bi baktım abooov daha 1 saat varmıış dedim ve koşarak bilgisayarı açtım hemen![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selamun Aleyküm Erdem Abi.
Önder Turacı Milli takımda oynamadımı hiç abi ya ?
s.a beyler.Serhat önder belçika genç takımında oynamış sanırım o yüzden oynayamıyor.
ALLAH ALLAH yaa işe bak bende gördüm şaşırdım peki abi 7.0.1 dede gösteriyormuydu bu Genç takımda oynadığı maçları ?
valla oyunda bilemiyeceğim Serhat hiç dikkat etmedim ama gerçekte öyle mevzular vardı karışık birazcık hatta belçika federasyonuyla mahkemelik falan oldu Önder.
Aleykum Selam.Serhat,Emre abi.Hoş geldiniz...
S.a![]()
a.s.....
Naparsın burda mert![]()
hiç takılıom.sen nabarsın?
Beyler herkeze iyi günler sizden benim için 3 kulhuvallah 1 de Elham okumanızı bekliyorum![]()
hadi hayırlı günler akşama dayak yemiş bir vaziyette görüşmek üzere..![]()
Aygün bu akşam kapışıyozmu...:?
oh bee cezam bitti arkadaşlar korkulu rüyanız geldiselamlar...
Aleyküm Selam Ömer![]()
Hoşgeldin![]()
Merhaba kafe milletinin insanları ben geldim kısa bir süreliğine olsada
So what?
Saike
Hoşgeldin sende şemsi![]()
mehmet cevap vermişsin daha yeni gördüm iyiyim int.kafeden bağlanıyom evde yasakladılar![]()
So what?
Saike
Selam vermezsek olmaz şimdi...
Selamın Aleykum...![]()
Yine ben geldim![]()
Niye geldin.Çık dışarı gözüm görmesin...![]()
s.a dostlar![]()
As Emre abi![]()