Quote Originally Posted by The_The

Ben sizlere diyorum ki,

Yamaların çalınmasıyla alakam yok,ben Forum Adminim,site admini değilim,ayrıca benim yazdıklarımı göstermişsin burada...
bütün yamalar çalınacak ve forum admininin haberi olmayacak. saçma 1

Sen bu lafı sadece site sahibine degil bütün ********* lilere söylemiş bulunmaktasın.Aklını basına al.Bu sitenin senin gibi adam satanlara ihtiyacı yok.Adam gibi adamlara ihtiyacı var.Ki bu sitedeki bütün üyelerde adam gibi adamdır.Konustuguna,yazdıklarına dikkat et....
bu lafın bile körü körüne, bir yetki için nasıl bağlandığının göstergesidir.

Bu da ,bahsi geçen sitede üye olup,daha sonra kendisine site açan ! bir arkadaşın,bahsi geçen sitenin üyelerini kendi sitesine çekmesine çalışmasıydı.Onun için yazdım bu cevabı...
adam en azından şerefli olarak bıraktı orayı. kendi sitesine bunu söyleyerek adam çekmesinden kadar normal birşey yok. yetenekliyse adam yapar kendi sitesini kendi alınteriyle. reklamın iyisi budur işte... saçma 2

Ayrıca seven_4u arkadaşa da sorabilirsiniz beni,o sizi eminim aydınlatacaktır,onunla da çok iyiydik,abi kardeş gibi,hatta bir prg aracılığı ile konuşmuştuk bile...
sitenin ilk zamanlarında genesis ile telefonda bile konuşuyoduk. iyi bi veletti. ama sonradan anneme küfretmesini de biliyordu. saçma 3

Benim kişiliğimi de kendisi çok iyi bilir.....
dediğimiz gibi bu çalma olayı ilk değildi. forum adminiyim diyosun. forumlara 1324198312 kere hırsız site mesajları yazıldı. bunlara rağmen şu vakit birden doğru yola sapmanız bize hiiç inandırıcı gelmez. aksine kişiliğinizin daha da bozuk olduğunu gösterir bence. "bu hırsızlığı saymam, aman diğeri de önemsiz bişe zaten, aha bu tsi'nin yamasını çalmışlar hadi ayrılayım" gibi bi düşünce içinde olduğunu düşünüyorum.

Tekrar ediyorum,ben o sitede Forum Admin dim...!!!
saçma 1'e bakabilirsiniz. oradaki cevabınımın aynısı geçerli.

ayrıca, en baştaki mesajındaki edebiyat bana birilerini hatırlatıyor.. iyi kapmışsın onun yanında dura dura. bu da iyi bişeydir herhalde..