hayırdır Aygün noldu?? hala çözemedin mi atma sorununu??
hayırdır Aygün noldu?? hala çözemedin mi atma sorununu??
A.selam.Emre abi.Aygün bu akşam yapalım artık şu turnuvayı...
yok abi yarın matematik yazılısı var onun için üzgünüm![]()
![]()
yaramaz cocuk Şemsi
Matematikten korkuyo.Olum ben Matematiğe hiç çalışmazdım sınavda ben 95 yanımdaki 85 önümdeki 80 arkamdaki de 87 alırdı...
![]()
slm gençlik
a.s mertcan.
kasmayacaksın Aygün çalıştıysan unutmazsın kesin gelir aklına ama dua et sınav esnasında yada sınavdan önce gelsin![]()
aygun senin şu okulundan bıktım yaw..![]()
95 alan kişi ha vay bevalla benim matematiğimin iyi olduğunu söylerdi hocalarım lisede ama hep 2 gelirdi nedense.
sorardım hoca derdiki olum sen derste yapıyon ama sınavda yapamıyosun.ee hoca derdim derste yapıyorum işte neden hababa 2 veriyon.
sonra ÖSS de 36 net çıkarmıştım mat+geo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bahane yok bahane yoköğrenci her şartta ders çalışmayı bilmeli
![]()
pek parlak bi öğrenci değildim Aygün sözelim berbattı halada öyle sıfat zarf zamir hala bilmem![]()
Çok parlak öğrenciymişsin tebriklerabi sıfat nedir
![]()
sıfatı bilmem ama sıfatsız ne onu biliyorum![]()
Çok zekisin yavBu Dersanelerde niye hep beni arıyolar arada bir dersane sınavlarına gittiğimde çalışkan olduğum için hep iyi dereceler alıyorum
keşke çalışkan olucağıma tembel olsaydım daha iyiydi
bir türlü yerime oturamıyorum ikide bir arayıp en yakın zamanda dersanemize gelin sizinle görüşmemiz lazım diyolar
![]()
Haftasonu gidiyim bakıyım neler diycekler.Ama çok yağ çekiyolar![]()
vay be bizdende üste para istiyolar be![]()
Benim matematiğim çok iyidir.Sınavlara hiç çalışmazdım.Ama 90'ın altında da hiç almazdım.ÖSS'de Cebirden hiç yanlışım yoktu.Geometri ve Matematik toplamında ise sadece 1 yanlış.(Oda çok sıkışmıştım son soruyu sallamıştım..)
Sözelimde fena değildi.Toplam Sözelde sadece 7 yanlışım vardı.Aslında İstanbul da iyi bir ÜNİ'ye gidebilirdim.Ama okumak bana göre değil...![]()
eşelemeyelim kardeş ....
Emre abi 1000.ci mesajın hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim Aygün kardeş.
Emre Abide 3 yıldız aldı..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()