Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 266 sonuç

Konu: 7.0.2 Yaması ve Şubat Ayı Güncellemesi

Leoucwhsua Misafir

bide yeni yama cikacakmi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    bide yeni yama cikacakmi acaba
    Büyük ihtimalle çıkmayacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

yamayı indiriyorum daha sonra win rar dan tam çıkartırken cilt bozuk hatası veriyo

win rar sız olanı indiriyorum çalıştırıyorum bu seferde başka bir hata veriyo sebeb ne anlamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by fatihresat View Post
    yamayı indiriyorum daha sonra win rar dan tam çıkartırken cilt bozuk hatası veriyo

win rar sız olanı indiriyorum çalıştırıyorum bu seferde başka bir hata veriyo sebeb ne anlamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
    dosyayı tekrar indir

arkadaslar uzun lafin kisasi resmi patch lerdeki bile hatalara bakinca
    akla tek sey geliyor fm bu sene isteneni veremedi...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    Keske uzununu yazsaydin da bunlarin duzeltilmesi icin verilen ugrasa yardimin olsaydi..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

fm 2008 güzel olcak bence ama bu hataların artık telafi etmek için ellerinden geleni yaparlar(işallh)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    Bence her Sene Fm daha iyiye gidiyor İlerleyen serileri dahada güzel olucaktır

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Bence her Sene Fm daha iyiye gidiyor İlerleyen serileri dahada güzel olucaktır
    Aynen bu fikre katılıyorum..
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bu patchte hava durumu ve stadyumlar nie gercege uygun yapilmamis_

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    bu patchte hava durumu ve stadyumlar nie gercege uygun yapilmamis_
    Nasıl yani gerçeğe göre daha nasıl olabilir ki gerçeği

Nesil
    2003

Kotu hava sartlari benim gozlemledigim kadari ile bir ay geriden geliyor. Bu FM 2008 icin duzeltilecek.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

peki seyırcılerın sayısı duzeltılmış mi??bana duzeltilmemiş gibi geliyo?sitenin cıkardıgını turkiye stadıum patchten cok memnundum gercege uygun olarak yapılmıstı..ama 7.02iyle beraber kullanamıyosun..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    daha fazla seyircinin gelmesi lazım ınonu stadına daha yuksek seyirci ortalamasıyla oynaması lazım ve havalar turkıyenın sartlarına gore daha duzgun ayarlanırsa gercege uygun olarak yapılmıs olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar ben bu patch ı kurdum ama sanki olmadı.
    Cunku hala koşede bende 7.0 gozukuyor ve hangı yamayla oynamak istedigimi gostermiyor.
    Aynı zamanda ikinci yarıda takım değiştiren futbolcular hala aynı takımlardalar.Sanki yama kurulmamış gibi. ?

Nesil
    2003

peki seyırcılerın sayısı duzeltılmış mi??bana duzeltilmemiş gibi geliyo?sitenin cıkardıgını turkiye stadıum patchten cok memnundum gercege uygun olarak yapılmıstı..ama 7.02iyle beraber kullanamıyosun..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

daha fazla seyircinin gelmesi lazım ınonu stadına daha yuksek seyirci ortalamasıyla oynaması lazım ve havalar turkıyenın sartlarına gore daha duzgun ayarlanırsa gercege uygun olarak yapılmıs olur
    Seyirci sayilarinda bir oynama yapilmadi.

Bunu yapilmasi gerekenler listesine eklemeyi unutmustum ama ekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Seyirci sayilarinda bir oynama yapilmadi.

Bunu yapilmasi gerekenler listesine eklemeyi unutmustum ama ekliyorum.
    yapılması gerekenler derken 7.02 icin stadyum patchimi cıkıcak?bıde ozel bı soru sorucam sız sıgagame e yollarken bunların hepsini duzeltip mi yolluyosunuz?siz yoladıgınız halde onlarmı yapmıyo? yok sa unutuldumu bole bısey bunu merak edıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

dikkat etmiyolar bence

18. Default

oyunu orjina mi olmasi lazim bu yamayi yukleyebilmemiz icin

19. Default

YALNIZ BEN FM 7.0.2 yi yükledim bir DEĞİŞİKLİK OLMADI?? oyunda ana ekranda sağ üst köşede hala 7.0 yazıyor ve OYUNUN İÇERİĞİNDE DE BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI???

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yapılması gerekenler derken 7.02 icin stadyum patchimi cıkıcak?bıde ozel bı soru sorucam sız sıgagame e yollarken bunların hepsini duzeltip mi yolluyosunuz?siz yoladıgınız halde onlarmı yapmıyo? yok sa unutuldumu bole bısey bunu merak edıyorum
    Bir soru sormustum ama hala cevabini alamadim______????

Nesil
    2003

7.0.2 icin stadyum patch'ini bir kisi cikartmak isterse cikartabilir. Benim bashettigin resmi arastirmaya yansimasi.

7.0.2 yamasi icin yollanan duzletmelerin arasina ortalama seyirci sayilari girmedi cunku zaten mevcut halde mac bilet fiyatlari da abartili durumda. Seyirci sayilarinin bilet fiyatlari ile beraber duzeltilmesinin daha dogru olacagi icin ilk asamada degistirilmedi.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunu begeniyor ve oynuyorsan orjinal alman cok daha dogru. Bugun aldigin orjinal oyun, yarin cikacak FM 2008'in uretimi icin SI Games'in eline daha cok kaynak verir ve FM 2008'in daha iyi olmasina yardimci olur.

Hic kimse orjinal oyun almasa, SI Games hic bir zaman oyunu daha ileriye goturemez. Bu oyunu hazirlayan kisiler de para kazanmak zorunda, ailelerini gecindirmek zorunda sonucta. Eger bu isten para kazanamiyorlarsa, para kazanabilecekleri baska islerle ugrasirlar. FM diye bir oyun da kalmaz ortada.

Insanlar enayi mi yilda yaklasik 1 milyon kisi gidip FM'i satin aliyor korsan almak veya internetten indirmek yerine? Bu satin alanlar sayesinde FM diye bir oyun var ortada.

Daha once de yazdim tekrar yaziyorum. Eger haftada 2 saat harciyorsaniz FM oynamaya bu yilda 104 saat demektir. Orjinal aldiginiz oyunun fiyati 90 YTL ise, her oynadiginiz saat icin 1 YTL'den daha az bir ucret oduyorsunuz demektir. Baska hangi egelence icin saatte 1 YTL'den daha az para harcarsiniz?
    dostum haklısın da bu kdar para kazanamayıp da dünyaca ünlü ve daha sorunsuz aynı zmanda da kaliteli oyun üretenler ne yapsın sigames para kazanıyo madem nden adam gbi oyun sürmüyo piyasaya biz burda yama diye tırmalıyacağımıza onlar herşeyini en başından halletsin ne siz uğraşın nede biz uğraşalım dimi ama.bi oyun oynamak içn hem orjinal alıcam hemde yamalarıyla uğraşıcam bekle ki çıksın die yok öle yağma.bölüm yöneticileri istedeğini söyleyebilir ama ben 4x4lük bi oyun olmayan fm2007ye o kdar para VERMEM.en iyi menejerlik oyunu diyolar şu çektiğimiz eziyete bak!!!bi kere adamların türk futboluna saygısı yok en baştan sağma hazırlanan lig türkiye ligi
    yalan mı?şimdi diyeceksiniz ki "Türkiye'de oyun rehabet görmüyo ondan böyle(orjinal manada)" adamlar ne verdi ki ne istiyor acaba??

semih_usta Misafir

Fortis Turkiye Kupasinda Deplasman golu kurali yok oyunda ? neden kaynaklaniyor sorabilir miyim.. Saygilar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by semih_usta View Post
    Fortis Turkiye Kupasinda Deplasman golu kurali yok oyunda ? neden kaynaklaniyor sorabilir miyim.. Saygilar
    yöneticilerden cevap vericek olan yok mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tam bir manager game aşığıyım

arkadaşlar bu yama için orjinal cd şartmı onu kesin bi anlamak istiorum burdan site yöneticilerimize sesleniorum bi açıklma beklioruz gerçekten fm adına yaptınız çok güzel şeyler var sayenizde oyunlarımıza yeni boyutlar kazandırıoruz şimdiden teşekkür ederim....

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

orijinal oyun şart yani heralde

26. Unhappy Sorun :(

kardeşlerim ben manager 2oo7 ustune fm2oo7v1.0 turkce yı kurduktan sonra uzerıne 7.0.2 kurdum cd ıstıyor ındırılen yerde oyununuz kopya ise çalışmaz yazıyor ne yapabılırım yardımcı olun 2025 yılındayım oyunun başından hiç kalkmıyorum o derece biri bana yardımcı olursa sevinirim..herkeze iyi oyunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyunun Kopya ise FM 2007 uzerine Bir bardak soğuk su iç..

Bu Resim nedir yaa

Önder Turacı Milli Takımda oynamadımı hiç.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by exterm View Post
    kardeşlerim ben manager 2oo7 ustune fm2oo7v1.0 turkce yı kurduktan sonra uzerıne 7.0.2 kurdum cd ıstıyor ındırılen yerde oyununuz kopya ise çalışmaz yazıyor ne yapabılırım yardımcı olun 2025 yılındayım oyunun başından hiç kalkmıyorum o derece biri bana yardımcı olursa sevinirim..herkeze iyi oyunlar.
    Eğer Oyun Orjinal Değilse Çalışmaz Arkadaşım

semih_usta Misafir

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

yöneticilerden cevap vericek olan yok mu ?
    hala yok mu !!!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Oyunun Kopya ise FM 2007 uzerine Bir bardak soğuk su iç..

Bu Resim nedir yaa

Önder Turacı Milli Takımda oynamadımı hiç.
    Onder Turaci 1 kere milli takim'a cagirildi ve bir kere oynadi. Ancak 21 yas alti seviyesinde Belcika icin oynadigi ve yas haddi dolmadan Turkiye milli takiminda oynamak istedigini belirten bir basvuru yapmadigi icin Turkiye milli takimi formasi giymesi yasak. Ayni zamanda Turkiye icin oynamak istedigi icin de Belcika milli takimi icin oynama hakki olsa da, cagirilari kabul etmiyor.

Oyunda Onder'in Turkiye milli takiminda oynama hakki olmadigi icin ilk vatandasligi Belcika yapildi. Ancak Belcika milli takiminda oynamak istemedigi icin de Belcika milli takimindan emekli oldugu belirtildi. Bu durumda Onder gercekte oldugu gibi ne Belcika ne de Turkiye milli takimi formasini giyiyor.

hala yok mu !!!
    Daha once bu konuda cevap yazdigimi saniyordum ama yazmamisim. Deplasman golu kurali hatasi kendi icimizde tuttugumuz hatalar listesie ekli ve FM 2008 icin duzeltilmesi icin caba gosterilecek.

Bu hata Ocak ayinda SI games'e iletilen Turkiye hatalarindan bir tanesi idi ancak bu yamada SI games sadece en onemli ve test sureci kisa olan hatalarin uzerinde durdugu icin simdilik bir duzeltme yapilmadi. Bu her ne kadar basit bir hata gibi gorunse de, yapay zekanin oyun icerisinde taktik benimsemesi acisindan deplasman golu kurali ile toplam gol arasinda fark oldugu icin once duzeltilmesi, sonra da test edilmesi gereken bir hata bu.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri