-
21.Aralık.2005, 19:05
Sözlerime nerden gireceğim bilmiyorum ama önyargı yazma hevesimi kırdı.Neyse ne de olsa burda kendimi savunması gereken kişiyim.
Şimdi o sitedeki hayat hikayemi objektif bir açıdan girelim.
İlk başalrda siteye üye olma niyetim yoktu.Sadece 3-4 sene Cm oynamış kendini bu konuda az biraz geliştirmiş bir internetcafe bağımlısıydım.Daha sonra bu çalınmış yamanın varlığından bahsedildi internet cafede.Bende yükledim.Sonra da daha önce girmediğim ama hep merak ettiğim Foruma girdim.Orda da Turnuva dzenleneceğindan falan bahsedildi.Hatta iori de o sıralar sitedeydi.Bende turnuvaya girmek istedim.Gircektim ama son dakikada iori için beni attılar 
baya kırıldım ama neyse.7-8 ay girmedim.1-2 ay baktım gene ama hiç bir hareketlilik yoktu.Daha sonra Ağustos ayında tekrar bir üyelik aldım.Sadece yardım peşinde idim.Oyunu kuramayan,hatalarla karşılaşan kişilere yardımcı olmaya başladım.Herşeyi bilmesem bile Sigames forumlarında bulduğum çözümleri yeterli İNgilizcem ile Türkçeye çeviriyor öyle aktarıyordum.
Bir yandan da Forumda İnceleme Database i kurmak istedim.Bu sayede Siteye Sorunlar bölümüne mod oldum.Tabi bu sırada korsan olayları gene gırlaydı.Hatta bu konuşmalardan birine bende çağrıldım.Ama daha fazla bu dünyada aktif olmam için elimde bir takım yetkiler olması gerektiğini farkettim.Yoksa kimse beni takmayacaktı.Eh bende sitede kaldım.Çeviri yeteneğimi kullanarak Gambit nickli bir arkadaşla en baştan başalyarak çeviriye başladık.1 haftalık uğraşmadan sonra ben tek başıma devam ettim.Hiç değilse %40 lık bir oran yakaladım.Fakat yayınlamadık.Sitedeki adminlerden biriyle sorun yaşadım.Böyle bir sitede yayınlamaktansa sınıf arkadaşlarıma veririm daha iyidir dedim.Öyle yaptım.O nedenle de bu korsan sitede asılı kaldı.Bu yıl da yazın yama yapımı olaylarına girmek stedim.Bir arkadaşın yaptığı yamanın üstünde birşeyler denedim.Baya bir hızlı ilde gidip hatalarını düzelttim.Ama bir türlü arkadaşla konuşamadım.Kendisinden milyon özür dileyerek yamasının şerefine dokunmadan-kendisinin ismini vererek-kendisine bir yığın özür sunarak yayınladım.(Eh bu da tabi beni adminliğe yükseltmelerine yol açacaktı.Ama görevleri alamadım henüz.Bundan sonra istese de almam.)
Gene bir kavga çıktı sene başı.Gene karşı tarafta iori vardı.Gene korsanlıkla suçladılar.Bense yapacağım işleri başkasına ulaştırmak,kariyer yükseltmek gibi aptalca hayaller peşindeydim.Gene bişey demeden ayrıldım konuşmadan.
Şimdi ise aklım başıma geldi artık.Bu kadar çalıp çırpan bir sitede yapacağım işler gene boşa gidecekti.O zaman vicdanımda devreye girdi.Artık öyle bir sitede daha fazla barınmamalıydım.Benim tek isteğim biraz daha fazla Fm oyuncusuna ulaşmaktı.
Orası ise Fm yi resmen öldürmeye itiyordu.Bu son olayın patlak vermesiyle ben ve Melih de (ki daha önceden 25.06.2006 da bırakacaktık) bırakmaya karar verdik.
Sizden özür dileyelim helallik alalım istedik.Vermeyecekseniz de ben sağlık olsun diyorum.
Bir de siteyi bölebilirler diyorsunuz.Kesinlikle böyle bir düşüncem yok.Ama buna rağmen şüpheli olabilirsiniz.Haklısınız.Söylemesi ayıtır Boktan Çıkmış kurbağanın temiz olacağına kimi hemen inandırabilirsiniz ki?Ben bunada zamanın ilaç olacağını inanıyorum.
Hala bana güvenmiyorsanız şimdiden mesaj yazma yetkilerimi elimden alın.Ben gene bir yolan siteye ulaşır.Daha çok Fm ciyle buluşmayı isterim.
Saygılarımla...
Ayrıca Makaay olumlu birşey istemişsin fakat genede şans tanımaya pek hevesli değilsin.Bunu nasıl yapacağız bilmiyoum ama elimden geleni ardıma koymayacağıma emin olabilirsin.ala o sitede kayıtlı gözüküyor olabilirim ama ilk fırsatta banlandı diyip msn imi +18 sitelerine versinler.Ben genede o sitede yokum.Burası için birşeyler yapmaya çalışacağım(Daha doğrusu Fm için.YOksa açıkcası Turksportalı geliştirmeyi ummuyorum,Yapabileceğimi de sanmıyorum.Elimden gelen tek yardım TÜrkçeleştirme konusundadır.)
Mesaj Yetkileri