Google nickli arkadaş benden daha güzel açıklamış durumu,helallik almaya geldik(ki ikimizinde yama çalınmasıyla ilgimiz yok) alamayabilirizde...

Bizden birşeyler bekliyorsunuz,elimizden geleni ardımıza komayız,ancak Google'da sorabilirsiniz...Ben ne çeviriden anlarım ne de başka bişeyden,birtek update yapabilirim(onu da 2 kere yapmaya kalktım,ikisi de bir işe yaramadı)

Herşeyi zaman gösterecek diyorum ben..

İori kardeş;

Birkaç saçmalık ! belirtmişsin,bir daha düşün derim ben,benim yazdıklarımla senin yazdıkların arasında bir mantık kuramadım ben...

Ayrıca,ben o siteye forum admin olayı en fazla 4-5 ay oluyor,ondan önce,sadece Konu Dışı Forum ve birkaç forumda görevliydim...Bahsi geçen sitede tekrar bi yenilenme! sürecine girildi,o arada da bana Forum Admin'lik verildi...

Kısaca şöyle diyeyim;
Cm 4 zamanında siteye yeni üye olmuştum,
cm 03/04 zamanında da forumda hiçbir yetkim yoktu,
fm 2005 zamanında bir iki forumda görevliydim,o zaman çalındımı çalınmadımı bilmiyorum,çalındıysa da yine herhangi bir haberim yok,yani bana birşey söylenmedi...Gelip foruma bir iki üye ana avrat sövdüler ama,hedef genesis ve diğer adminlerdi o zaman...
fm 2006 zamanında da malum,yama çalınmış ve ilk işim siteyi bırakmak oldu ...

Şunuda belirtmek isterim,kenny ile benim aramda pek fark yok,bende onun gibi bir salaklığın peşine düşüp,rütbe kazanma amacındaydım !!!

Şimdi ise pişmanım,ne deseniz haklısınız diyebilirim...

Özürümüzü tekrar belirtiyorum,lütfen sizlerde önyargılı davranmayın...

Tabi,bu kadar emeğimiz çalındı diyorsunuz,sizde bir yerde haklısınız,belki sinirinizi bizden çıkartmak istebilirsiniz.Ama emin olun,asıl hedef biz değiliz ! Ben şimdilik sadece sizin yazdıklarınıza cevabımı veriyorum,umarım bizleri de aranıza alır veya affedersiniz..

Selametle...