Türker'e söyledim ayrıca ben bu Sigames için testerlık yapıyorum bu problemlerin hepsini belirtmiştim ona atlanması imkansız. Hatta tek tek screenshotları ile birlikte Deza seninde bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum, sitedeki araştırma hata formunda gönderdiğin bilgileri gördüm ilgin için teşekkür.

Tahminime göre database update çalışması bu yamaya yetişmedi ama bu benim fikrim net bilmiyorum. Denildiği gibi kesin birşey var oda Türker'in bu konuya el atması. Belki siteye bu konuyla alakalı bir haber girebilir son durum nedir gibisinden.

Bigturk bizimle çalışıyor ve onun yaptığı bir güncelleme yaması mevcut ama daha yayınlamadık. Ona bende el atıp son haliyle güzel bir unofficial çalışma çıkartabiliriz. İncelediğim kadarıyla Eren oldukça emek harcamış. Onunlada msnde görüşüyorum son yorumlarını alacağım. Belki bir kaç bişey ekleyebilir sonra çıkartabiliriz.

Bide Sigames bu geçtiğimiz yıl çıkan sorunlardan sonra güvenlik önlenlerini arttırmış sanırım database üzerinde. Haliyle database verileri oldukça önemli, bunun için uzun süre çalışmalar sürüyor. Ama verilerin böyle basit hatalarla oyunda gözükmemesi sizin olduğu kadar benimde canımı sıkıyor.

en son update 99 yılında yapmıştım o zamandan beri yeminliyim update yapmamaya :-) Ama bu gidişle yeminimi bozacağım gibi