1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Türk vatandaşlığı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by samco25
    ya arkadaslar anlattığınız deneme olayından yapılan hile fm 2005 te oluyor.ben fm 2006 da bunu denedim fakat bir değişiklik olmadı.anlayacağınız denemeye gelenler fos cıktııı....
    Oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bende cm 1/2 de gecmisti ama fm 2006 ben gormedim mesela fm 2005 te ribery turk milli takimda harika oynuyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Cool

Quote Originally Posted by semih5
    bende cm 1/2 de gecmisti ama fm 2006 ben gormedim mesela fm 2005 te ribery turk milli takimda harika oynuyordu

ohaa ribery türkiye milli takımındamı oynuyooooo

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ya sene fm 2005 te sene 2008 olunca bende milli takimin basindaydim baktim adami milli takima cagiriyon bende cagirdim geldi ve oynadi ve golleriyle ortaligi susledi

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Arkadaşlar ikinci yöntemde forumlarımıza bugün eklenen MCFM06 yı indirin, bir milli takımında maç yapmadan önce uyruğunu o program ile Türk yapın, eğer milli takımda oynarsa ikinci vatandaşlığı Türk olacaktır.

Ancak unutmayın; Milli Takıma seçilmesi şart oyuncunun ve seçilirsede oynaması şart.

Bu tarz şeylerden haz alan arkadaşlar için bu konuyu okudukdan 15 dakika içerisinde uygulayabileceğiniz bir çözüm işte =)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by semih5
    Evet ben de çağırmıştım FM 2005'te ama yeterli gelmiyordu oyunu.Yasin Karaça'yı Arsenal'de geliştirdim ve Lazio'ya sattım (her yıl transferlerden 100 Milyon $ net gelir elde ediyordum ) ve orada da yıldız bir oyuncu olarak görülmeye başlandı.Ciddi bir yüksek grafik sergilemeye başlamıştı ve Milli Takım'ın sol açığında müthiş oynuyordu.Milli Takım'daki sağ açıklarımdan biri Real Madrid'de, diğeri Betis'te oynuyordu (Takımı gençleştirince bir süre sonra büyük takımlara transfer oldular).Betis'teki oyuncumun özellikleri Figo gibiydi

Bu yüzden Ribery sadece zaman zaman rotasyonda güvenilir bir isim oldu ki çoğu zaman geniş kadroya bile çağıramadım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ya bende kimse geçmedi 4. sezondayım tık yok çok gıcık oldum fenrde aurelio luciano appiah geçti.. bende cık..

Mesaj Yetkileri