Ben nickimi gizelemiyeceğim çünküo site konusunu ben kapatalı yarım yıl oluyo. Bana inanmayan Makaay abime sorsun. Valla beni Makaay abim tanır. O siteyle tanışmamda acaip bi şeydi. Bu konu hakkında Makaay abiyle gece 2 ye kadar konuştuğumuzu hatırlıyorum. O sitedeki hiç bir patchte yardımım olmamıştır ben sadece gerçekten benim için yakın arkadaşlarım (Melih, Kenny, Ediz, Enjoy vs vs) orda takıldığı ve bende nette yapıcak birşey bulamadığım için forumuna mesaj atıyodum. Bana gerçekten güvenebilirsiniz hem beni bilen biliyor hemde bu yıl içerisinde Berkay bana FB Forum Mod luğu vermişti bende o modluğu reddettmiştim. Bizde yalan yok. O siteyle tanışmam ise şöyle oldu (Biraz hikaye gibi olucak ama);
FenerBahçe fanatiğiyim bunu söyliyim hemen. Her neyse FB süper yıldız Alex'i kadrosuna dahil ettiği zamanın konusu bu. SCN'de takılırken GS Forumuna girdim bi konu vardı: aptalex diye işte bi adam var elinde bi kağıt üstünde "ŞAMPİYON CİMBOM" yazılı bir kağıt ve Alex'le fotoğraf çektiriş. Yani tam bir anti FB konusu. Benim Fenerbahçeli duygularım kabardı ve hemen FB forumuna giderek konu açtım işte millet toplanın gibilerinden. iştemalum konunun link ini verdim. Sonraki gün SCN'ye girdiğimde banlanmıştım :S . Bu arada "gene mi sis" isimli şahsiyette benim banlandığımı görmüş olacakki hemen icq(e o zamanlar msn yok tabi) dan kontak kurdu benle. Ama ben tabi siteler arası kavgadan haberim yok SCN ye girer forumda genelde patch forumları (patchmaker lığa merakım vardı o zamanlar) işte fifa forumları (pes yoktu
) ve işte taraftar forumlarında takılıyorum arada sırada konu dışına giriyorum işte her neyse benim patch forumlarımda kötü ama ginede patchyapabildiğimi görmüş olucakki bana dedi işte scn yi bırak zaten ordada banlısın gel bizim siteye. Bende saftirik gibi kabul ettim ve siteye ilk kez girdim. Forumlarda dolaşmaya başladımve iyi arkadaşlıklar edindim.Sonrada arkadaşlardan sonra bi müddet bırakamadım. Ama öss olduğu için bıraktım. öss yükünden kurtulduktan sonra bi müddet forumlarda gezdim ama bana i şerefsizlik yapılana kadar dünya gözümde toz pembeydi. Sonra genesis in planlarının farkına vardım ve derhal o siteden ayrıldım! SCN forumlarına geçtim 150ye yakın mesaj attım foruma ama eskiden tanıdıklarım bile beni tanımıyo olarak görünce o sitedende koptum şimdi kendi sitemle uğraşıyorum ayrıyetten başka bi sıcak forum ortamında takılıyorum.
Neyse kısacası durum bu. SCN'den özür diliyorum. TSP'ye karşı hiçbir zaman bir kötü niyetim olmadı. Hatta geçen sene sitede sizin FM 2005 Türkçe Patch v2.1 i siteme koymak için Tolga Kaprol'dan izin aldım telif e TSP yazmak üzere. Ama sitede bozukluklar vardı (Hatta hatırlarsa bilmiyorum ama bana mail de yazmıştı sitenin altındabi kod hatası var diye [[email protected] arşivine bak belki görürsün]) sonrada siteye koymayı unuttumneyse işte benim hikâyemde böyle. Hiçbir saygısızlığım olmamıştır. Ama o sitede nasıl takıldım hala aklıma yatmıyo
Kendinize iyi bakınız.
![]()

);