Tamam da kimse bu kariyeri okumuyor.(ya da okuyup yorum yazmıyor) Yorum yazıp beni şevklendirirseniz çok sevinirim.
--------------------------------------
İTALYA'DA DEV MAÇ!!!
Milan 5-1 Roma
Serie A Maçı
Benim için maçın adamı:
ANDREA PIRLO!!!
Ben de maçın adamı sayılabilirim. Devre arasında yaptığım taktik değişikliği galibiyeti getirdi.
Maçın Anlatımı:
Maça 4-0-2-3-1 taktiğiyle çıkmıştım. Roma'ya karşı iki forvet çıkamazdım. Maç başladı. Maç başlarında hakimiyet bendeydi. Sinirden sayısını saydığım 9 ataktan sonra Roma'nın ilk atağında gol yedim.
Francesco Totti(41)
Devre arasında oyuncularıma bu maçı kazanabileceğimizi söyledim. Taktiğe gelince...
Seedorf'u forvete alıp Seedorf'un yerine Oliveira'yı aldım. Ayrıca Zaman geçirme hariç diğer bütün takım özelliklerini sağa çektim(hücüm,çabukluk,pas,top kapma,defansın yeri...). Bu cesur taktikle Roma karşısında maça çıktım.
Dk. 55'e kadar gol gelmeyince endişelenmeye başlamıştım. Ama Dk. 56'da Kaka sahneye çıkıp
endişemi yok etti.
Artık kendimize güvenimiz gelmişti. Dakika 62'de Pirlo'nun ayağından(serbest vuruş) gelen gol taraftara galibiyeti müjdeliyordu.
Dk. 66'da Ricardo Oliveira da gol atınca skor 3-1 olmuştu.
O an içimden "Bu maç farka gider" diye geçirdim. Bu duyguyu Şükrü Saraçoğlu'ndaki FB 2-1 GS maçında da yaşamıştım. Kısa sürede 2 gol atınca...Neyse.
Dk.70'te Klose gol atınca skor 4-1 oldu.
![]()
Golden sonra Klose'nin sevinci(beyaz formayla sahaya çıkmıştık) :
Artık fark 3'e çıkmıştı.
Dk.90'da hep de gol olur zaten. Yine Pirlo, yine serbest vuruştan golünü attı.
SKOR: Milan 5-1 Roma
4 farkla biten maç taraftarı ve takımımızı coşturmuştu. Roma'ya giden oyuncuların gittiği havaalanı taraftarlar tarafından basıldı ve Perrotta yaralandı
Maç değerlendirmesi:
0-1 geriden 5-1 öne geçmek, hele ki Roma karşısında; oldukça büyük bir iş. Taktikte ustaca değişiklik yapan Cumhur KORKUT'u kutlamak lazım.,
La Gazzetta Dello Sport: İTİNAYLA TARİH YAZILIR!!!
La Repubblica : ROMA ÇİMLERE GÖMÜLDÜ!!! (acaba çimler bu yüzden mi bozuk?)
Fotomaç : MILAN FARK ATTI!!!
Milan 2-0 Udinese
Serie A Maçı
Benim için maçın adamı:
CLARENCE SEEDORF!!!
Tek forvet çıktığım maçta; ikinci yarı Roma'ya karşı cesur oyunumu oynadım. Farka gidemesem de; iki golle kazandım.
Seedorf da tüm maç didindi durdu. Son dakikada attı. Ayrıca iki gol de süper korner taktiğim sayesinde geldi.
![]()

Neyse.
) :