1 ile 30 arası toplam 138 sonuç

Konu: Cim Bom Galatasaray! [ Moda Kariyerlerden...]

Hybrid View

KardeŞ Seneye Şampİyonlar Lİgİ Kupasini Beklİyoruz....

----------------------------------------------------------------
    Öncelikle hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..
    Yeni sezona resmen başlamış bulunmaktayıım!...
    ----------------------------------------------------------------

Transfer harekatına transfer sezonu başlamadan önce ben başlamıştım bile. Takıma yararı olacağına inandığım pek çok oyuncuyu aldım. Bunun yanında gereksiz gördüğüm oyuncular ile yolları ayırıp, genç oyuncularımın çoğunu da kiraya verdim.

Asistanım Eski Milan'lı Franco Baresi'ye hazırlık kampını düzenlemesi için talimat verdim. Açıkçası İtalyan 2.lig takımları ve Yunan takımları bulur diye düşünüyordum ama o İngiltere'de 3 hazırlık maçı ayarlamıştı. Kamp İngiltere'de olacaktı ama onların öncesinde deplasmanda Hajduk ile oynayacaktık. İngiltereye gitmeden önceki son maç ise Pilot Takıımım Maltepespor ileydi.

Hajduk - Galatasaray

Etkileyenler:

Delgado, Carrusca, Bilal Kısa

Bu maçtan sonra Delgado ve Carvalho Copa America için milli takımlarına gittiler.

Maltepespor - Galatasaray

http://img457.imageshack.us/img457/9968/maltepetf5.th.jpg[/IMG]

Etkileyenler:

,
    Bilal Kısa, Kazım-Richards

Swensea - Galatasaray

Etkileyen:

Necati Ateş

Ipswich - Galatasaray

Etkileyen:

Serkn Kırıntılı

Norwich - Galatasaray

Etkileyen:

Colin Kazım-Richards

Yukarıda etkileyen oyuncuları da belirttim. CKR, Bilal, İnamoto, Serkan kampta göz doldurdular.

Kamp Sonrası çoğu genç ayrıldı. Kira yolu ile deneyim kazanmaları için gönderildiler. İşte Kim, Nereye Gitti:

-Mehmet Düz'ü de Leverkusen kiraladı

Colin Kazım-Richards [Antrenman Sonrası]

Antrenmanlarla özellikle Zihinsel ve Fiziksel özellikler daha fazla gelişiyor..

ve Kulüp bütçesini kulanarak bu sezon yaptığım tek transfer!...
    İşte yılın Transfer Bombası!..:

Fatih Tekke Cim Bom'a....

Galatasaray Fatih'i renklerine kattı. Yaklaşık 2 saat önce Floryada basının önüne çıkan Fatih "Tekrar vatanıma dönme güzel.İnşallah Sarı-Kırmızılılar için güzel bir performans sergileyeceğim dedi. Forma numarası ile ilgili soruya da yanıt veren Fatih Zenit de olduğu gibi 61 numarayı giyeceğini açıkladı.

Galatasaray için Atatürk Hava Limanı'na inen Fatih bundan birkaç saat sonra sözleşmeyi imzaladı.

Zenit'teki maçların birinden bir görüntü

Bu gelişmeler ışığında Fener maçına da kısa bir süre kala Delgado ve Carvalho milli takımlarında sakatlandılar. Carvalho 1 ay Delgado 1,5-2 hafta sahalardan uzak kalacaklar.
    Derbide forvette büyük ihtimalle Fatih-Necati(Tevfik ya da Kazım) olacaklar. Bilal ise GS için ilk maçına FB karşısında çıkabilir..

Az Sonraaa Süper Kupa finali!....

Mesaj Yetkileri