Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 242 sonuç

Konu: BarceloGS 06/07 Seasons FM Update V3

turnuvada sorun çıkmasını istemiyorsan bizim çıkardığımız yamayı kullanırsan problem olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by hurmet
    turnuvada sorun çıkmasını istemiyorsan bizim çıkardığımız yamayı kullanırsan problem olmaz
    ilgilenddiğin için sağol da o arkadaşta öyle yapmıştı ama elendi neyse senden lafı aldım indiriyorum birşey olursa senin şahit yaparım neyse şimdiden ellerinize sağlık.

ellerine sağlık çok güzel olmuş

galatasaray mübarek dünyanın en iyi takımı olmus neyse artık idare edicez ne yapalım ronaldinhoyu filan getirseydin galatasaraya oyunda yaparsın ancak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by tpb1986
    galatasaray mübarek dünyanın en iyi takımı olmus neyse artık idare edicez ne yapalım ronaldinhoyu filan getirseydin galatasaraya oyunda yaparsın ancak
    Abartmaya lüzum yok. Herhalde 2.versiyonla karıştırdın.

bırakın bu yamayı gidin türksportalın resmi yamasını indirin benden tavsiye

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by canaliaa
    bırakın bu yamayı gidin türksportalın resmi yamasını indirin benden tavsiye
    Canalia sorunlu bir olduğunu biliyorum ama şunu belirtmem gerek bırakın bu yamayı demen benim bu yama için verdiğimim emeği düpe düz hiçe saymışsındır. Tavsiye edebilirsin fakat bırak bunu demen ayıp.

ne sorunlusu?

9. Default

Quote Originally Posted by canaliaa
    ne sorunlusu?
    barçelo dogru soyluyo 15 sayfayı da okudum eleştiri olmayan 1 tane evbın yoq. emege saygı göster biraz forumu karıstırıosun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Barcelo Bursaspor kadrosunda Edmar Gees De Souza var mı acaba

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor
    Barcelo Bursaspor kadrosunda Edmar Gees De Souza var mı acaba
    Yok. Edmar Gees De Souza'ı veritabanında bulamadım. Oyuncu hakkında tam bilgiler alabilecek kaynak bulsaydım eklerdim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BarceloGS
    Yok. Edmar Gees De Souza'ı veritabanında bulamadım. Oyuncu hakkında tam bilgiler alabilecek kaynak bulsaydım eklerdim.

bursaspor kadrosundaki edson de souza değilmiydi hani şu fenerbahçeden kiralık gelen oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bursaspor kadrosundaki edson de souza değilmiydi hani şu fenerbahçeden kiralık gelen oyuncu
    Evet Fenerbahçe'den kiralık giden oyuncu. "Edson Edmar Dias De Souza"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kimi yerde Edson Edmar Dias De Souza yazıyor kimi yerde Edmar Gees De Souza yazıyor biz Edmar Gees De Souza olarak biliyoruz

V4 oalcak mı Barcelo olacaksa olsun bu Edmar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bursaspor
    Kimi yerde Edson Edmar Dias De Souza yazıyor kimi yerde Edmar Gees De Souza yazıyor biz Edmar Gees De Souza olarak biliyoruz

V4 oalcak mı Barcelo olacaksa olsun bu Edmar
    Version 4'ü çıkartmayacağım. Halletmem gereken birçok iş var. Ayrıca yamaya olan ilginden dolayı teşekkür ediyorum. . Turksportal'ın en kısa sürede çıkaracağı final update'i indirmeni tavsiye ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sağol teşekkür ederim bize bu update i yaptığın için

Ayrıca final update'i sabırsızlıkla bekliyoruz

çok iyi ama inşallah bozmaz oyunu. Bikeresinde data güncellemesi yapmıştım yeni oyun açamadım bidaha...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

ya arkadaslar dosyalar bölümüne su anda girmiyo ve yamayı yükleyemiyorum.biriniz rapid linkini biliyosa buraya yazabilir mi? acil indirmem lazımda..

teşekkür ederim deneyim

Böyle bir yamayı bekliyorduk. Fakat bazı eleştiriler yapmadan geçemiyeceğim.
    1) Oyunda bazı oyuncular aşırı abartılmış.Ör:Serdar Kurtuluş
    2) Ben şimdilik sadece beşiktaşla oynama fırsatı bulduğum için sadece beşiktaşa göre konuşuyorum.BEşiktaşın finansı çok iyi yapılmış. mesela yıllık en fazla 5.250.000 dolar verbiliyoruz oyunda.Gayet abartılı.
    Ama tüm bunların yanında gerçekten muhteşem bir yama. Ayrıca oyuna bir çok türk genç yeteneğin aktarılmış olması türk takımlarıyla oynayan kişilere büyük bir fayda sağlıyor. Emeği geçen herkese teşkkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

çok teşekkürler kardeşş

Nesil
    2006

arkadaslar ben bu yamayı yukledım ve ıkı sezon bıtırdım.. takımım galatasaraydı ve her ıkı sezondada sampıyon oldum.. kullandıgım taktıkler harekırı taktıgı ve 442 wıngs ıdı gayette guzel sonuclar aldım.. ayrıca 1 tanede uefa sampıyonlugum var.. Galatasaraylıyım ve bu yamayı yapan arkadasta galatasaraylı herhalde.. bızım gencler kullandıgım antreman programıyla dehset gelısımler gosterıyo ornegın ferhat,mehmet guven,oguz sabankay,cem sultan,ozgurcan cafercan vs...bu herhalde yamadan kaynaklanan bırsey bence .. Galatasaray bu yamada bıraz guclu bu bence dogru ama sunuda unutmayın kım bır yama yaparsa yapsın tarafsız olac agına katılmıyorum... illa bır oyuncuyu bır takımı guzle yapar.. ben barcelogs kardesımı yaptıgı bu yamadan dolayı tebrık edıyorum enınde sonunda bır emek ve ozverı var ısteyen ındırır oynar ama emege hakaret edılmesın.. yarın obur gun bır fb bır bjk lı yaparsa yama bence onlarınkınede takım duygusu bulasır...

bu yamada güzel fakat italiada eksiklerde var.

rapidden silinmiş tekrar uploed edersen sevinirim dostum eline sağlık bu arada

dosya ölmüş yapında bizde yararlanalım

26. Default

yav kardeşim cok güzel olmuşşta şu linke bi el at yav

dostum elerine sağlık yanlzı link ölmüş, kaçırdık malesef tekrar upload etme şansınız varsa çok sevinirim .

Nesil
    2006
    Yer
    tekirdağ

Default ofaaa

ellerine sağlık

ya yniden upload edemezmsaniz

link patlamis..

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri