Originally Posted by ultraslanerdem Semih kim yaa.Aman abi bizde alt yapıda bile oynayamaz o... Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun
Originally Posted by Omerdinho Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun Onun için Semih gol kralı oldu ya...Bir forvete çok pasif...
Originally Posted by ultraslanerdem Onun için Semih gol kralı oldu ya...Bir forvete çok pasif... Semihe tr kupasi disinda sürekli ilk 11 sansi verilse gol kralida olur. Ama verilmiyor malesef.
Originally Posted by Omerdinho Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun Abartmayın..
Originally Posted by Omerdinho Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun semih galatasarayın herhangi bir forvetinin yarısı kadar bile olamaz. onun için bu takas bize zarar. ha necatiyi istiyorlarsa tez elden satılmalıdır.
Originally Posted by Omerdinho Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun bu yorumu inanarak mı yaptın eğer öyleyse.. futboldan anlamadığın açık .....
Forum Rules