1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Ulusoy Fenerbahçe için devreye girdi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Ulusoy Fenerbahçe için devreye girdi

Sarı-Lacivertlilerin Konya maçında taraftarların açtığı pankart ile ilgili olarak PFDK'ya sevk edilmesini Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'un önlediği ortaya çıktı...
    Yakın geçmişte, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve Sarı-Lacivertlilerin 3-0'lık galibiyetiyle son bulan Konyaspor maçında taraftarların açtığı, 'Ne Saran, ne Kıran; yalnız değilsin Aziz Başkan!' pankartı nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe kulübüne ceza verileceği konuşuluyordu. Ulusoy'un konuyla ilgili olarak PFDK'yı arayarak Avukat Başkan Talay Şenol'la yarım saat süren bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Hatırlanacağı gibi Başkan Aziz Yıldırım'ı, F.Bahçe'nin eski idarecisi Sadettin Saran ve Futbol Federasyonu yöneticilerinden Tahir Kıran'dan üstün tutan pankartla ilgili olarak PFDK'ya verilen Sarı-Lacivertliler, bu kararı alanlara veryansın etmişti.

Sarı-Lacivertlilere bu pankarttan dolayı ceza verilmesinin doğru olup olmayacağını Avukat Talay Şenol'a sorduğu belirtilen Ulusoy'un, "Burada cezayı gerektirecek ne var? Fenerbahçe kulübünü bağlayan bir durum mu tartışılan? Dışarıdan bakıldığında bir grup taraftarın açtığı ferdi olaymış gibi görünüyor. Hukuki açıdan yaptırımı nedir? İçeriğinde küçük düşürücü veya küfür barındıran bir cümle yok sonuçta." dediği bildirildi.

Ben buna sadece gülerimUlusoy ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum

Nesil
    2006

Afferim Ulusoy a

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

iyi de o pankartta birşey yok ki nesine ceza verecekmiş pfdk anlamadım...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

PFDK da olması hata.Ulusoyda şirinmi gözükmeye çalışıyor acaba...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

''Ne Saran Ne Kıran Yalnız Değilsin Aziz Başkan'' Bu pankart için PFDK'ya sevk edilmemiz çok komik. Ulusoy'da saçmalığı önlemiş hepsi bu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sözü geçmiyor demek ki.Çünkü fenerbahçe'ye pankarttan dolayı İHTAR geldi..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Çok komik bi olay böyle Bir Pankartta Bile Ceza Vereceklerse Hiç kimse Pankart Açamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben bunu duyunca çok gülmüştüm. Saha kapatma bekliyordum ama Ulusoy sağolsun ceza almamızı engelledi.

Asıl sorun, maçta bu pankartı görüp rapor edende, neyi bahane gösterip rapor etti acaba...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben bunu duyunca çok gülmüştüm. Saha kapatma bekliyordum ama Ulusoy sağolsun ceza almamızı engelledi.

Asıl sorun, maçta bu pankartı görüp rapor edende, neyi bahane gösterip rapor etti acaba...
    Bir köşe yazarı diyor ki galiba imla hatası nedeniyle PFDK'ya sevk edildi Fenerbahce yalnızı yanlız olarak yazmıslarda
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

bi slogan vardı ya hani ney dii ooo;

HERKEZ BİRGÜN FENERBAHÇELİ OLACAK!!!Aramıza hoş geldin Ulusoy

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bir köşe yazarı diyor ki galiba imla hatası nedeniyle PFDK'ya sevk edildi Fenerbahce yalnızı yanlız olarak yazmıslarda
    Evet, ben de duymuştum, bak unutmuşum şimdi.

Hayır bir açıklaması var mı merak ettim? Tamam, Tahir Kıran Federasyonda çalışan bir görevli ama bu sözde ne hakaret ne de aşağılama var. Ben bunu rapor edenin işgüzarlığı olarak düşünüyorum. Yine de adamın günahını almamak lazım ama birilerine yaranmaktan başka bir sebebi olacağı aklıma gelmiyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

bu macın gözlemcisi rahatsız biriydi heralde insan baskanına bile destek olamazmı yhaw kendi stadında utanmasalar reklamlar neden ısıklı sondurun onları die ceza wericekler
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yazmayın şunları artık!
    bildirildi, öğrenildi ...

bıdı bıdı bıdı.
    yalanın en kralı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil