1 ile 30 arası toplam 233 sonuç

Konu: Yunanistan - Türkiye

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "H.Şükür'e dikkat etmem gerek"

13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 24 Mart Cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak olan Yunanistan A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli isimleri kampta DHA'nın sorularını yanıtladı.

Golcü isim Charisteas sakatlığının düzeldiğini belirterek; "Türkiye ile oynayacağımız maça hazır olacağım. Ama ayağıma bakacak olursam hazır olduğumu düşünüyorum ve sanırım Cumartesi günkü maça yetişebileceğim. Moralimiz çok yüksek. Ön elemelerde 3 tane galibiyetimiz var, ve kuvvetli bir sahamız da var. Herkes biliyor ki Türkiye'ye ile son iki maçta olduğu gibi, özel bir maç oluyor. Maçı kazanmak için mücadele etmeye hazırız.. 25 Mart'taki milli bayramımızdan dolayı özel bir durum var bizim için ama biz maça futbol açısından yaklaşıyoruz. Bu bir futbol maçı ve bunu unutmamamız gerek. Maça ve sadece maça odaklanmamız gerek. Türkiye'nin çok iyi oyuncuları var, özelikle son iki yılda, ancak buna rağmen eski oyuncularına güvendiğini görüyoruz, Hakan Şükür gibi. Kendisi çok iyi bir skorer , Moldavya maçında gördüğümüz gibi 4 tane gol attı. Tehlikeli bir oyuncu, benim için en tehlikeli oyuncu ve özellikle dikkat etmem gerek. Altıntop'u da tanıyorum, Alman kupasında rakip takımlarda oynamıştık. Çok güçlü ayakları var ve şutları da çok kuvvetli. Görüyorum ki genel olarak Türkiye'nin yetenekli ve yeni futbolcular yetiştirme geleneği var, şimdi olduğu gibi dikkat çeken futbolcuları var.

FANİS GEKAS'IN AÇIKLAMALARI

"Taraftarlarımız karşılaşmanın spor yönüne odaklanıp gereksiz faaliyetlerde bulunmasınlar. Öncelikle sadece bir spor, bir futbol karşılaşması olacağına inanmak istiyorum. Sadece spor yönünde duralım. İyi bir maç olmasını istiyorum. Türkiye'de Avrupa takımlarında oynayan birçok futbolcu var. Türk takımının iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Maçın 25 Mart bayramından bir gün önce oynanması özel bir durum ama sadece maça odaklanmamız gerek. Dilerim ki taraftarlarımız da bu karşılaşmanın spor yönüne odaklanıp gereksiz faaliyetlerde bulunmasınlar"

21.03.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İsterse Etmesin

Hakan Şükür Atar Golleri Alırız Maçı OLur biter

Birde hakan sükürü milli takima niye aliyoruz diyorsunuz.Alin iste ölüsü bile her takimda is yapar hakanin.Onun bir ismi var,bu ismi bütün dünyaya duyurdu,bütün rakiplerimiz hakandan korkuyor.Kral Forever!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakan Şükürün Milli takımda Ne işi var diyenlerin ben zaten futbol bilgisinden Şüphe Ederim.

Kralın Milli takımda Ve Galatasarayın Uefayı Aldığı Sezonda Neler Yaptığını ve galatasaraya Verdiği Hizmetleri Kimse Göz Ardı Edemez..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Charisteas saka yapmis

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Charisteas saka yapmis
    hahaha,espri yapti gülelim bari!

Sen futboldan cakiyorsan ben adam degilim!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Charisteas saka yapmis
    Şahsen Ben Senin Futbol Bilginden Şüphe Etmeye başladım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Şahsen Ben Senin Futbol Bilginden Şüphe Etmeye başladım
    Bendeee...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Charisteas saka yapmis
    eee bu ne oluyo.

Hakan halen her takima biseyler katacak kadar iyi bir futbolcu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    eee bu ne oluyo.

Hakan halen her takima biseyler katacak kadar iyi bir futbolcu

Hakan hiçbir dönemde iyi futbolcu değildi..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    O kadarda değil son dönemlerde eski formunu sergileyemiyor olabilir ama Türkiye'nin en iyi forvetidir Hakan Şükür
    So what?
    Saike

Bakin iste bize diyorsunuz fanatizm yapiyorsunuz diye,yönetici oldugunuz halde karsi rakibin en önemli oyuncusu hakkinda kiskirtici mesajlar atiyorsunuz.Buda ilk degil hani...

Hakan hakkinda söyle su aralar iyi oynamiyor tamam deriz.Ama ne demek ya hicbirzaman iyi degildi diye.Bunu söyleyenin futbol bilgisinden süphe ederim!

Hakan kötü futbolcu oldugu icin milli takimda 50 gol atarak en golcü futbolcu konumunda bulunuyor demi.

Bak basarilarinada biraz söyledigin sacma laf hakkinda düsün.Belki editlersin mesajini.

* Bireysel
    1999 Türkiye Ligi Gol Kralı (19 gol)

1998 Türkiye Ligi Gol Kralı (32 gol)

1997 FIFA Dünyanın En İyi Golcüsü Ödülü

1997 Bronz Ayakkabı Ödülü

1997 Türkiye Ligi Gol Kralı: 38 gol

Türkiye liglerinde en cok gol atan 2. oyuncu: 238 gol (1. Tanju Çolak: 240)

FIFA 1997 Dünyanın en iyi golcüsü

2 kez Dünya Karmasına çağrılan tek Türk futbolcusu

Milli takımda en çok gol atan futbolcu: 50 gol (38 defa Galatasaray'da, 7 defa İnter'de, 2 defa Torino'da, 2 defa Parma'da, 1 defa Blackburn Rovers'da)

Avrupa kupalarında en çok gol atan Türk futbolcusu: 37 gol

Yurt dışında en çok gol atan Türk futbolcusu: 11 gol (Torino 1 gol, İnter 5 gol, Parma 3 gol, Blackburn Rovers 2 gol)

UEFA Kupası'nda ilk Türk Gol Kralı: (1999-2000) 10 gol

Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Türk futbolcusu: 8 gol

Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarında en çok gol atan futbolcu: 5 gol

Avrupa'da en çok hat-trick yapan Türk futbolcusu: 2 defa

Şampiyonlar Liginde İtalyanlara deplasmanda gol atan ilk futbolcu 1998-99 Juventus 2-2

IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) 2005 yılı Dünyanın faal en iyi 5. golcüsü (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol

IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) Dünyanın gelmiş geçmiş en çok gol atan Türk futbolcusu (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol

Dünya Kupalarında atılan en erken gol: 9.saniye Türkiye 3-2 Güney Kore (29.06.2002) (2002 Dünya Kupası Üçüncülük Maçı)

Toplamda en çok milli olan Türk futbolcu: 154 defa (105 defa A Milli, 25 defa Ümit Milli, 13 defa A Genç Milli, 6 defa B Genç Milli, 5 defa Olimpik Milli)

Bir sezonda en çok maç yapan Türk futbolcu: 54 maçta 4697 dakika

Gümüş ve bronz ayakkabı kazanan Türk futbolcusu.

Bu yüzden en kötü zamanında bile Milli Takıma seçiliyor dimi? Türkiye'de forvet dendiği vakit akla ilk Hakan Şükür gelir.

Mesaj Yetkileri