Arkadaşlar ben kendisini üç senedir takip ediyorum. Önce League 2'da Bury takiminda oynuyordu, ordayken pek izleyememistim. Daha sonra, İngiltere'de 'Win A Player' diye Coca-Cola'nin düzenlediği taraftarlar arasinda bir yarisma var. Bu yarismada en cok kimin taraftari var Football League'de bu ortaya cikarilmaya calisiliyor. Yarismanin sonunda da cekilis ile bir kisi 250 000 pound kazaniyor ve bununla kulübüne bir futbolcu aliyor. Yanilmiyorsam 10 000 pound da kendisi aliyor kazanan. Brighton taraftari birine konuyor talih kuşu ve o da bizim Kazimo'yu aliyor takimina. Aslinda Brighton'da cok fazla iyi oynayamadi zaten takim kume düstü ama Sheff Utd'a guzel bir gol atmisti, Neil Warnock buyuk ihtimalle bundan almistir onu. Ama eger Chelsea macini izleyebilenler varsa gormuslerdir ki takimda ayakta kalan tek oyuncu oydu. Cok guclu bir oyuncu, hizli ve uzaktan attigi gollerle adindan soz ettiriyor. Cocuklugunu Turklerin yogun olarak yasadigi Leyton, Waltham semtlerinde gecirdigi icin kendini Turk hissediyor ve Ingiltere'den de teklif gelmesine ragmen bizi secmis. Resmi olarak cagrilmamis ama herhangi bir sakatlikta hazir ol denilmis.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica forvet oynamiyor, genellikle sag kanatta gorev verilirse sol kanatta, olmazsa ofansif orta sahada ya da forvette oynayabiliyor.